Wat een heerlijke natuurlijke producten!

Ik ben zo blij puur Mieke te zijn tegengekomen op fb. Wat een heerlijke natuurlijke producten hebben zij. Het is zo smaakvol en zo goed voor de mens en de verpakking voor het mileu. Ik ben enorm tevreden!

Super snel!

Gemakkelijk bestellen en de andere dag in huis

Leuk om producten te vinden, dat mijn kleindochter mag eten

Perfecte levering

Ik had de datum van bezorgen niet goed ingesteld. Wist het niet meer recies wanneer het bezorgd zou worden. Heb een mail gestuurd en kreeg snel antwoord op mijn vraag. Perfecte afhandeling . Dus zeer tevreden.

Prima service en mooie pan!

Milieuvriendelijke pan bestelt. Snelle service en leuk bedankbriefje erbij.

heel goede ervaring

leuke winkel! allerlei verschillende dingen; graag tot ziens

Uitgebreid assortiment en goede service!

Mijn ervaringen met PuurMieke zijn erg goed. De mensen zijn erg aardig en ter zake kundig als je chat om vragen te stellen. De website werkt goed, de app ook trouwens, en je kunt dus gemakkelijk bestellen en een leveringsmoment uitkiezen. Heel prettig! Je mag ook achteraf betalen, wat ik erg op prijs stel. En de producten zijn goed en lekker! Met niks erin, alleen smaak! Ik ben erg blij met Mieke. Het enige lastige voor mij is soms dat zulke goede producten wat duur zijn. Maar goedkopere alternatieven voldoen minder. Ik heb al de nodige klanten aangebracht!

Fijne webwinkel met mooie producten.

Prettig klantcontact.

GEWELDIGE PRODUCTEN

Puur Mieke is een webshop die producten verstuurd voor mensen die zo biologisch mogelijk willen eten, of die dierlijke producten mijden. De Wiloco chocolade is echt geweldig lekker en perfect vrij van allergenen.

Fijne winkel

Mooi assortiment en snel verzonden!

Eerlijke biologische spullen

Ik ben zeer tevreden met Mieke. Goeie spullen en correct verzonden.

Ruim aanbod en snel verzonden

Erg plezierig shopervaring!

Ik werd twee keer persoonlijk gebeld omtrent een vraag. Een vriendelijke vrouw stond me te woord. Ze dacht mee in oplossingen! Erg fijne ervaring met dit bedrijf.

Prima.

Spoedige en verzorgde aflevering van de gevraagde produkten.

veel producten op 1 adres

dit is de eerste keer dat ik besteld heb bij jullie,. ben tevreden over de producten die ik heb besteld en ook over de prijs.

Een mooi assortiment, heldere site en uitstekende service.

Een mooi assortiment, heldere site en uitstekende service.

Altijd goed en persoonlijke touch

Zoals hierboven. Van mij mag het assortiment nog meer uitbreiden. Ben blij met Mieke en haar goede producten.

He-le-maal goed !

Vriendelijk en keurige afhandeling bij een probleem .

Puur Mieke is outstanding with their care, efficentcy, and quick service.

My experience with Puur Mieke is that they are very trust worthy, and do their upmost to ensure customers a quick ,easy and reliable service. They really do care about the satisfaction of the customer.

Prima.

Goed.

Super snelle levering

Gisteravond een mail gekregen dat de supplementen weer terug op voorraad waren met een link naar de site en de volgende dag al in huis. Dat is nog eens een snelle levering!

Snelle levering, heerlijke kokosolie Een aanrader

Snel, betrouwbaar

Service is goed, snel, uitgebreid assortiment. Beloning sisteem kan iets anders. Blij met Puur Mieke.

Snelle levering en goede kwaliteit!

Schutboom 2 B

5427 CG Boekel

Over Puur Mieke

Gezondheidswinkel | ✅ Natuurwinkel | ✅ Allerlei supplementen | ✅ Voor een gezond leven | Bekijk direct de website Puur Mieke – Gezondheidswinkel met een uitgebreid assortiment biologische producten Bij Puur Mieke geloof ik in een goede gezondheid voor iedereen, ongeacht wie ze zijn of wat hun persoonlijke doelen zijn. Daarom zetten we ons bij onze online gezondheidswinkel in om de grootste natuurlijke, biologische, en milieuvriendelijke artikelen tegen de beste prijs aan te bieden. Ik ben enthousiast over alle aspecten van natuurlijke geneeswijzen en gezonde voeding, en ik streef ernaar de grootste selectie natuurlijke producten te bieden die er is. De missie van Puur Mieke is de beste alternatieve geneeskunde, kwaliteit vitamines en supplementen, gezondheidsvoeding, sportvoeding, natuurlijke lichaamsverzorging, en alles wat je verder nodig hebt om een beter en gelukkiger leven te leiden, aan te bieden. In het assortiment van onze natuurwinkel vind je een uiteenlopend aanbod aan biologische producten. Hoewel we vooral bekend zijn om onze vitamines en supplementen, bieden we in onze biologische winkel ook een breed assortiment aan overige biologische en natuurlijke producten. Shop bij Puur Mieke online op basis van specifieke dieet- of allergie-eisen. Als je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten, dieetbeperkingen, persoonlijke voorkeuren, of ethische bezwaren hebt, lees je waarschijnlijk de etiketten op alles wat je koopt. Het kost tijd om artikelen te vinden die aan je eisen voldoen, of je nu net begint of al heel lang op de etiketten van je producten let. Daarom hebben we bij Puur Mieke een speciale gezondheidswinkel ontwikkeld waar je van alles terugvindt, van veganistische goederen tot allergie-vriendelijke maaltijden tot non-GMO vitamines. Bovendien geven we in onze natuurwinkel suggesties voor gezond leven, recepten, en meer om aan je biologische behoeften te voldoen. Biologische producten online kopen kan eenvoudig in onze gezondheidswinkel.