Onmiddellijk werden vragen beantwoord voor de bestelling. Geen moeite teveel om iets op te zoeken. Perfecte levering en opvolging. En vooral : producten die wel blijken te werken. Jaren afgezien met injecties die nauwelijks hielpen. Met deze producten succes binnen de 30 dagen. Bloedafname als bewijs. Schitterend en super tevreden.

Schitterende webwinkel met mooie producten en een goede service!!

perfect, goed verzorgd en snel

mijn 1e zin zegt eigenlijk alles al. Wat van mij niet hoeft, maar misschien vinden heel veel mensen het juist fijn, is dat ik regelmatig bij jullie bestel en er iedere keer het persoonlijk geschreven bedankje bij krijg, Super attent maar bij terugkomende bestellingen, wat mij betreft sonde van het werk en het materiaal. ik geef het zo terug, niet dat je er iets mee moet maar misschien horen jullie dit van meer mensen. ik ben gewoon super tevreden met jullie en als ik iets nodig heb probeer ik het eerst bij jullie.. dus een enorm compliment!!!

Goede levering, producten en een persoonlijk kaartje

Fijne webshop met goede producten en levering met een persoonlijk handgeschreven kaartje.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Prima online shop, makkelijk stellen, veel producten. En netjes afgeleverd.

Erg fijne sprays

Spray voor mezelf en voor onze dochter besteld. Een super lief kadootje erbij

Veel keuze goede service en de allerbeste cocosolue van het land

Fijn bedrijf. Heel groot en goed asortiment. Snelle levering en goede service. En ze verkopen de beste cocos olie van Nederland De white pearl. ❤

Top kwaliteit en snelle service

Wat een top producten, echt super kwaliteit en mijn pakketje was echt zo thuis geleverd!

Prima producten

Product wordt goed verpakt en snel bezorgt

Op advies van mijn diëtiste vitamine D3 en ijzer besteld. Is snel binnen gekomen met een leuke persoonlijke bedankt kaartje en een monstertje. Erg fijn

Supersnel en topkwaliteit!

De kokosolie van The White Pearl was heel lang niet meer te krijgen. Ik ben er weer super blij mee. De prijs was wel even schrikken. Ruim 8,5% Gelukkig kan ik nu weer even voort.

Priima

Snel en keurig geleverd

Zeer klantgericht en propvol service!

Naast de goede producten was ik zeer onder de indruk van de service die gehouden werd nadat ik vlak na het plaatsen van een bestelling toch een product wilde wisselen. Zonder problemen lukte dat. Héél fijn. Dank!!

goede service bij kapotte zending

Ik kreeg heel vlot een nieuwe opgestuurd na melding van een kapotte pot kokosolie.

Kordaat bij bestellen en afleveren

Goed en een vertrouwd bbedrijf

Goed vriendelijk goed geïnformeerde mensen én goede producten!

Altijd snelle en milieu vriendelijke levering met een persoonlijke touch door het hand geschreven briefje. Goede informatie bij producten. Jullie mogen van mij nog veel meer gezonde producten toevoegen. Ik bestel wel . Succes voor en met jullie.

Goede kwaliteit, (h)eerlijke producten

Het is zo fijn om producten bij Puur Mieke te bestellen. De levering is ook heel snel. Je vindt er veel gezonde producten. Dat maakt het leven een stuk eenvoudiger.

Heel fijn en ook nog heel snel ,super

Zo af en toe bestel ik bij jullie ,de laatste keer bouillon poeder zonder gist ,ik heb een intolerantie voor E621 ,gistextract! En jullie verkopen bouillon zonder deze rommel ,heel fijn .

Duidelijke communicatie, snelle levering, goede producten.

Duidelijke communicatie, snel levering, goede producten.

Wat een mooi pak, zorgvuldig ingepakt, lief kaartje erbij.

Zo wil ik graag een pakje ontvangen. Zo persoonlijk, heel goed gedaan. Dank je wel Mieke,

geweldig

Vlot en snel

Gedaan wat ik verwachtte!

Hele snelle goede service !!

Geweldig goede service

Er was iets beschadigd in mijn bestelling. Na contact gehad te hebben werd dit keurig opgelost.

Schutboom 2 B

5427 CG Boekel

Over Puur Mieke

Gezondheidswinkel | ✅ Natuurwinkel | ✅ Allerlei supplementen | ✅ Voor een gezond leven | Bekijk direct de website Puur Mieke – Gezondheidswinkel met een uitgebreid assortiment biologische producten Bij Puur Mieke geloof ik in een goede gezondheid voor iedereen, ongeacht wie ze zijn of wat hun persoonlijke doelen zijn. Daarom zetten we ons bij onze online gezondheidswinkel in om de grootste natuurlijke, biologische, en milieuvriendelijke artikelen tegen de beste prijs aan te bieden. Ik ben enthousiast over alle aspecten van natuurlijke geneeswijzen en gezonde voeding, en ik streef ernaar de grootste selectie natuurlijke producten te bieden die er is. De missie van Puur Mieke is de beste alternatieve geneeskunde, kwaliteit vitamines en supplementen, gezondheidsvoeding, sportvoeding, natuurlijke lichaamsverzorging, en alles wat je verder nodig hebt om een beter en gelukkiger leven te leiden, aan te bieden. In het assortiment van onze natuurwinkel vind je een uiteenlopend aanbod aan biologische producten. Hoewel we vooral bekend zijn om onze vitamines en supplementen, bieden we in onze biologische winkel ook een breed assortiment aan overige biologische en natuurlijke producten. Shop bij Puur Mieke online op basis van specifieke dieet- of allergie-eisen. Als je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten, dieetbeperkingen, persoonlijke voorkeuren, of ethische bezwaren hebt, lees je waarschijnlijk de etiketten op alles wat je koopt. Het kost tijd om artikelen te vinden die aan je eisen voldoen, of je nu net begint of al heel lang op de etiketten van je producten let. Daarom hebben we bij Puur Mieke een speciale gezondheidswinkel ontwikkeld waar je van alles terugvindt, van veganistische goederen tot allergie-vriendelijke maaltijden tot non-GMO vitamines. Bovendien geven we in onze natuurwinkel suggesties voor gezond leven, recepten, en meer om aan je biologische behoeften te voldoen. Biologische producten online kopen kan eenvoudig in onze gezondheidswinkel.