goede service!

Ik bestelde alleen bouillonpoeder, maar dat was heel snel hier in goede staat!

Fijne spullen, supersnelle levering

Mooi divers assortiment van echt goede spullen. De levering was supersnel, en alles was heel goed en stevig verpakt.

Gewoon goed!

Snelle en correcte levering, goede informatie over de verzending.

perfecte service

goede producten, snelle levering, duidelijke uitleg bij vragen, absoluut aan te bevelen !

Helemaal top!

De producten zijn top, de bestelling was er heel snel en er zat een lief briefje bij het pakket :). Ik ga hier zeker opnieuw bestellen!

Snel

Verrassend snelle bezorging van werkzame producten

Topwinkel voor gezonde levenstijl

We bestellen al jaren bij Puurmieke.nl Goede service, mooie producten en topservice. Patrick & Lea

Goede en snelle servive. Persoonlijk. Fijne pan!

gewoon goed

zoals gewoonlijk heel goed

Heel goed.

De producten zijn gezond en goed verpakt

Goed product

Goed en lekker product, mijn dochters zijn er gek op. Veel beter alternatief voor de gewone chips. Snelle levering en hele vriendelijke en behulpzame klantenservice. Ik blijf klant!

Ruime keus,vlot geleverd.

Ruime keus,heldere site en veel nieuwe producten.

Heel tevreden !!

Puur Mieke is een topfirma ! Altijd is mijn bestelling helemaal in orde en super snel geleverd met bijhorend bedankingskaartje !!

Alleen maar tevreden!

Fijne webshop Snelle levering Milieubewuste verpakking

Snelle, perfecte levering.

Milieu vriendelijk verpakt. Lief met een persoonlijke boodschap.

Goed snel kwaliteit

Wat heerlijk de dennen naald thee

Ik vind de dennen naald thee heerlijk en om te te genieten was een goeie koop geweest

Fijne website

Snelle levering en altijd een lief persoonlijk kaartje erbij

Eindelijk chocolade die wij mogen

Wij zijn heel blij dat we met Sinterklaas ook een chocolade letter kunnen eten. Super goede service en snelle levering. Ik had het 's avonds besteld en de volgende morgen al in huis.

Goede producten snelle levering

Producten zoals omschreven

Goed assortiment en snelle levering

Snelle levering is fijn; het assortiment is veelzijdig en de producten zijn van goede kwaliteit.

Betrouwbaar, snelle levering èn betalen met creditcard mogelijk

Ik heb over periode van ruim een jaar meerdere keren besteld bij Puur Mieke. En ik ben hierover tevreden. Betrouwbaar, snelle levering en het is mogelijk om met een creditcard te betalen. Dit laatste is voor mij een voorwaarde bij online-bestellingen. Gelukkig biedt Puur Mieke dit aan! Verzoek: willen jullie overwegen om de parfum-vrij deodorant van Salt of the Earth te verkopen?

Heerlijke, eerlijke, producten. Mooi en duurzaam verpakkingsmateriaal en snelle levering. Top!

prima service, fijn product!

product was goed verpakt in een zeer stevige doos. een paar dagen na bestelling al ontvangen.

goede artikelen en snelle verwerking.

Schutboom 2 B

5427 CG Boekel

Over Puur Mieke

Gezondheidswinkel | ✅ Natuurwinkel | ✅ Allerlei supplementen | ✅ Voor een gezond leven | Bekijk direct de website Puur Mieke – Gezondheidswinkel met een uitgebreid assortiment biologische producten Bij Puur Mieke geloof ik in een goede gezondheid voor iedereen, ongeacht wie ze zijn of wat hun persoonlijke doelen zijn. Daarom zetten we ons bij onze online gezondheidswinkel in om de grootste natuurlijke, biologische, en milieuvriendelijke artikelen tegen de beste prijs aan te bieden. Ik ben enthousiast over alle aspecten van natuurlijke geneeswijzen en gezonde voeding, en ik streef ernaar de grootste selectie natuurlijke producten te bieden die er is. De missie van Puur Mieke is de beste alternatieve geneeskunde, kwaliteit vitamines en supplementen, gezondheidsvoeding, sportvoeding, natuurlijke lichaamsverzorging, en alles wat je verder nodig hebt om een beter en gelukkiger leven te leiden, aan te bieden. In het assortiment van onze natuurwinkel vind je een uiteenlopend aanbod aan biologische producten. Hoewel we vooral bekend zijn om onze vitamines en supplementen, bieden we in onze biologische winkel ook een breed assortiment aan overige biologische en natuurlijke producten. Shop bij Puur Mieke online op basis van specifieke dieet- of allergie-eisen. Als je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten, dieetbeperkingen, persoonlijke voorkeuren, of ethische bezwaren hebt, lees je waarschijnlijk de etiketten op alles wat je koopt. Het kost tijd om artikelen te vinden die aan je eisen voldoen, of je nu net begint of al heel lang op de etiketten van je producten let. Daarom hebben we bij Puur Mieke een speciale gezondheidswinkel ontwikkeld waar je van alles terugvindt, van veganistische goederen tot allergie-vriendelijke maaltijden tot non-GMO vitamines. Bovendien geven we in onze natuurwinkel suggesties voor gezond leven, recepten, en meer om aan je biologische behoeften te voldoen. Biologische producten online kopen kan eenvoudig in onze gezondheidswinkel.