Goede producten, snelle verzending

Erg tevreden

Prima producten snel geleverd

Prima producten, goed ingepakt en snel geleverd.

Altijd goede producten.

Snelle levering ( doos mag wat kleiner) producten die duikervrij en/of lactosevrij zijn. Prima telefonische hulp. Ga zo door Mieke.

altijd prima service

Zeer tevreden van alle producten die we bij Puur Mieke aangekocht hebben. Kwaliteit en service zijn top! Dank je wel Mieke en doe zo verder.

Fijne en handige site. De producten worden snel geleverd. Jullie kaartje is een feest! Dank jullie wel!!

snel en goed verpakt verzonden

snelle en efficiente verzending

Alles tip top!

Fantastische producten,vriendelijke en snelle service,prijs/kwaliteit prima

Zeer snelle levering

Voor het eerst een bedrijf die doet wat er op zullie website staat. Vandaag besteld, morgen in huis. Gewoon TOP

Snelle reactie, aankoop en aflevering en attentie van inpakker,, koop al jaren bij jullie!! Top webwinkel goeie service klantenservice en magazijnmedewerkers..klasse smul van vegan pralines

zeer goed produkt

het liefste drink ik twee flesjes oerbouillon op een dag, aangezien ik veel darmproblemen heb is het erg heilzaam voor mij. Wel vind ik het jammer dat het nu weer duurder is geworden. Daardoor kan ik minder bestellen helaas.

Een uitstekende webwinkel, ik ben meer dan tevreden!

Heel fijne behulpzame medewerkers die je op een prettige manier helpen als je iets niet snapt, groot assortiment, vlotte levering en milieuvriendelijke verpakking wat me aanspreekt.

Prima producten en zeer snelle levering

Fijne webshop eerlijke producten en lekker en een zeer snelle levering

Professioneel bedrijf!

Bestellingen worden keurig en snel verstuurd. Nooit problemen gehad!

superspul

fijn dat het allemaal bio is, goede producten en supersnelle levering, heel fijn.

Goede producten en snelle levering.

Goede producten, goede uitleg daarover op de website en snelle levering.

Snelle levering - juiste spullen - goede kwaliteit

prima service!

Fijne producten en razendsnel in huis!

vlotte levering, goed verpakt.

Leuk dat er een persoonlijk kaartje bij de levering zit.

Eerlijke producten met een goede prijsverhouding

Goede producten met een snelle levering

Eindelijk een goede pan!

Het lijkt een oneindige zoektocht, een goede pan. Ik vind duurzaamheid belangrijk, maar ook gezondheid. Ik wil geen giftige stofjes in mijn pannen en het liefst kook ik zonder olie. Mijn zoektocht stopt hier. De Naturapan voldoet aan al mijn eisen. Ik heb hem tot nu toe 1x gebruikt om pannenkoeken in te bakken en dat zonder olie! Ging supergoed! Ik ben dus helemaal blij!

Goede producten

Goede producten, snel geleverd en een niet te hoog bestelbedrag voor gratis verzending

supersnelle levering

product is makkelijk te vinden op de website en de levering is supersnel

Goede producten mooie prijs kwaliteitsverhouding.Bestelling snel binnen en goed verpakt.

Prima service,snelle levering.

Fijne gezonde producte, snelle levering, persoonlijk handgeschreven kaartje...heel attent. :-)

Snelle levering!

Uitgebreid assortiment en snelle levering!!

Schutboom 2 B

5427 CG Boekel

Over Puur Mieke

Gezondheidswinkel | ✅ Natuurwinkel | ✅ Allerlei supplementen | ✅ Voor een gezond leven | Bekijk direct de website Puur Mieke – Gezondheidswinkel met een uitgebreid assortiment biologische producten Bij Puur Mieke geloof ik in een goede gezondheid voor iedereen, ongeacht wie ze zijn of wat hun persoonlijke doelen zijn. Daarom zetten we ons bij onze online gezondheidswinkel in om de grootste natuurlijke, biologische, en milieuvriendelijke artikelen tegen de beste prijs aan te bieden. Ik ben enthousiast over alle aspecten van natuurlijke geneeswijzen en gezonde voeding, en ik streef ernaar de grootste selectie natuurlijke producten te bieden die er is. De missie van Puur Mieke is de beste alternatieve geneeskunde, kwaliteit vitamines en supplementen, gezondheidsvoeding, sportvoeding, natuurlijke lichaamsverzorging, en alles wat je verder nodig hebt om een beter en gelukkiger leven te leiden, aan te bieden. In het assortiment van onze natuurwinkel vind je een uiteenlopend aanbod aan biologische producten. Hoewel we vooral bekend zijn om onze vitamines en supplementen, bieden we in onze biologische winkel ook een breed assortiment aan overige biologische en natuurlijke producten. Shop bij Puur Mieke online op basis van specifieke dieet- of allergie-eisen. Als je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten, dieetbeperkingen, persoonlijke voorkeuren, of ethische bezwaren hebt, lees je waarschijnlijk de etiketten op alles wat je koopt. Het kost tijd om artikelen te vinden die aan je eisen voldoen, of je nu net begint of al heel lang op de etiketten van je producten let. Daarom hebben we bij Puur Mieke een speciale gezondheidswinkel ontwikkeld waar je van alles terugvindt, van veganistische goederen tot allergie-vriendelijke maaltijden tot non-GMO vitamines. Bovendien geven we in onze natuurwinkel suggesties voor gezond leven, recepten, en meer om aan je biologische behoeften te voldoen. Biologische producten online kopen kan eenvoudig in onze gezondheidswinkel.