Filter

Behulpzaam

Het bestellen lukte niet goed, ik dacht mogelijk een storing. Maar mbv de chat ben ik goed door het systeem geloodst. En is de bestelling een dag later goed aangekomen.

Gebruik kan beter

Hallo! Ik ben overgestapt naar jullie merk op advies van een vriendin. Over de werking van ik nog te weinig zeggen. Maar wel over het gebruik. De smaak van het product zorgt ervoor dat ik het niet met plezier inneem. En bij vermenging met vloeistof klont het product en blijft het plakken aan beker/glas. Hoop dat jullie dat kunnen meenemen in jullie productverbetering.

Superprodukten, snelle correcte levering

Heel hulpvaardige klantenservice om een fout die ik maakte bij de bestelling te corrigeren.

Prima bedrijf

Duidelijke site,snelle levering. Prima!

Hele goeie producten !!!

's Avonds besteld; de volgende dag geleverd!

's Avonds besteld; de volgende dag geleverd! Mooi product.

Super service!

‘s avonds besteld en ik had het de volgende dag al in huis! Die snelheid had ik zelf niet verwacht! Goede producten, precies wat ik zocht!

Mooie producten, goed verpakt en snelle Verzending.

Fijne pannen

Fijne pannen die niet aanbranden. Ben benieuwd naar de levensduur, daar kan ik dus nog niets over kwijt.

Snel & goede kwaliteit

Mijn ervaring is dat ze leuk sortiment hebben en snel kunnen leveren. Altijd goed verzorgd en goed verpakt

Tevreden met de produkten

Goede eerlijke produkten

Goede producten en goede levering. Geen klachten

mooi aanbod en snelle levering

Fijne producten en snelle levering

De producten zijn altijd zeer zorgvuldig en netjes verpakt en alles zonder additieven

Heel goed product!

Mijn hond heeft epilepsie, kreeg leverproblemen, daarom mag hij hier geen medicijnen meer voor. Overgegaan naar supplementen zoals mct olie. Werkt tot nu toe prima!

Geweldige service!

Ik had een half jaar geleden een Aqua Pure groente- en fruitreiniger gekocht, echt een hele welkome uitvinding voor iedereen. Wassen met water is niet voldoende om alle chemische troep van fruit en groente te halen. Helaas ging hij onlangs stuk, hij laadde niet meer op. Ik heb daarvoor contact opgenomen met de klantenservice en eerst een aantal stappen opgevolgd voor mogelijke probleemoplossing. Nadat dat niet voldoende bleek kreeg ik een nieuw apparaat opgestuurd. Dat vind ik nou goede service!! Mijn complimenten voor Puur Mieke!!

Snelle bezorging

İk heb castorolie besteld, ik ben er zeer tevreden mee, bezorging was ook super snel.

Snelle bezorging, goede kwaliteit producten

Prima producten. We zijn content met de levering en kwaliteit.

TOP !

Hele goede ervaring. Snel en keurig verzorgd ! Aanbevolen !

Altijd snelle levering

Prima service, groot aanbod

Snelle en correcte levering

Super klantenservice.

Zoveel informatie vragen als hulpvragen worden snel en effectief beantwoord.

Heel tevreden.

Super snelle service en een fantastische pan.

Met de producten merk je verschil

Ik gebruik nu drie dagen de vis olie en heb meer energie. Ik hou van producten waar geen chemische stoffen inzitten want dat eten we al dagelijks door de voedselindustrie. Ik ben blij met de keuzes dat het niet alleen in pil of capsule vorm is omdat ik daar niet van hou en lukt om dat dagelijks in te nemen.

Zeer goede producten! Service is super.

Alles goed op tijd en heel goed verpakt!

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG