Beste meneer Postmus, Ook nog op deze manier onze hartelijke excuses. Het is helaas een resultaat van ernstig personeels- en daarmee tijdtekort dat soms reacties op uitzoekkwesties lang op zich laten wachten. Het product dat we wilden sturen was om een kwestie op te lossen die al opgelost was door mijn collega, en dus was het verzendlabel ten onrechte aangemaakt. We hopen u een andere keer zeker een betere ervaring te kunnen bieden! Met vriendelijke groet, Jos Boone Watersport
Beste meneer van Marion, We begrijpen uw reactie zeker, maar eerder vandaag mailde ik u al hoe het komt. We reageren zeker niet zo laat uit laksheid maar omdat het ons écht niet eerder lukte. Dat u niet teruggebeld bent is natuurlijk niet goed maar heeft ook met vakantie en onderbezetting te maken. Daarnaast hebben we ook nog eens te maken met enorme levertijden van bijna al onze leveranciers, de producten worden weken later geleverd dan we verwachten. Dit alles heeft voor u voor een negatieve ervaring gezorgd, dat snappen we, maar we hopen dat we het nog eens mogen verbeteren!! Met onze meest hartelijke excuses en met vriendelijke groet, Leonie Jos Boone Watersport