Heeft een totaal van 161 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Positief sentiment100%
De reviews tonen een betrouwbare klantenervaring met snelle en accurate hulp en vriendelijk personeel. Klanten waarderen duidelijke informatie, vakkundig advies en professionele service. Al met al is de ervaring zeer positief en men zal waarschijnlijk terugkomen.
Sterke punten
Vakkundig advies
Vriendelijk personeel
Duidelijke communicatie
Gebaseerd op 6 reviews
Super service
Het bestelde artikel, paste niet in mijn systeem. Hulp werd aangeboden om het juiste product te vinden. Daar heb ik geen gebruik van gemaakt, het bestede bedrag werd netjes terug overgeschreven. Ook goede communicatie via email, top
11 November 2022
Cor
Bergen
Altijd ter wille en meedenken
En vervolgens wordt er snel gehandeld, top
12 July 2022
W. J. Persson
IJmuiden
Vriendelijk als vakkundig
23 May 2022
emiel oomen
Wernhout
Superservice voor een goede prijs
De blackbox van de marifoon was stuk gegaan maar gelukkig zag ik bij Jos Boone een inruilexemplaar van exact hetzelfde type te koop. Snel geleverd voor een heel redelijke prijs en zelfs geprogrammeerd met mijn ATIS en MMSI.
Oude blackbox eruit en deze erin en alles werkte weer perfect. Dit scheelt me zowel veel geld (voor een nieuwe complete blackbox+handset+speaker) als tijd (voor het ombouwen).
Super blij met Jos Boone
2 May 2022
Thijs
Meerstad
Jammer dat er niet op de mail gereageerd wordt
Door onderbezettig wordt er verzocht om vragen via de mail te doen, helaas werd daar in mijn geval ook niet op gerageerd, 3 x via mail en 2 maal telefonisch contact zoeken voor een bestelling van een zink anode vind ik te veel van het goede.
Beveelt niet aan
4 April 2022
K Marion
BREUGEL
Reactie van Jos Boone Watersport
Beste meneer van Marion, We begrijpen uw reactie zeker, maar eerder vandaag mailde ik u al hoe het komt. We reageren zeker niet zo laat uit laksheid maar omdat het ons écht niet eerder lukte. Dat u niet teruggebeld bent is natuurlijk niet goed maar heeft ook met vakantie en onderbezetting te maken. Daarnaast hebben we ook nog eens te maken met enorme levertijden van bijna al onze leveranciers, de producten worden weken later geleverd dan we verwachten. Dit alles heeft voor u voor een negatieve ervaring gezorgd, dat snappen we, maar we hopen dat we het nog eens mogen verbeteren!! Met onze meest hartelijke excuses en met vriendelijke groet, Leonie Jos Boone Watersport
Behulpzame mensen die meedenken!
Het zoeken naar onderdeen is vaak lastig en tijdrovend. Bij josboone neemt men de tijd om je hierin te helpen.
30 March 2022
Zeker aan te raden
29 March 2022
Dirk
Kwaadmechelen
Buitengewoon goede technische kennis en prima service
De gebruikte plotter die ik in de "outlet" had gekocht bleek niet te doen wat ik ervan verwacht had. Toestel is zonder enig probleem teruggenomen en het aankoopbedrag integraal teruggestort.
Verder hebben de medewerkers een ongezien hoog niveau van technische kennis, geven prima advies en denken mee met de klant. Een aanrader voor iedere watersporter, uit Zeeland én daarbuiten
2 March 2022
Wim
Zelzate (BE)
tijdens lock down toch op straat nog voortgeholpen
daar mijn boot in de kraan hing moest ik dringend een transducer
hebben voor dieptemeter,ongelooflijk vriendelijk en snel geholpen,we mochten de afgesloten winkel niet in maar het onderdeel is ons op de stoep overhandigd.
wat een service.
daar kom ik graag voor vanuit Antwerpen.
20 February 2022
andre
antwerpen
vakkundige kennis
In juni begaf mijn autopiloot het.
Gezien de leefdtijd van dit toestel,besloot ik om een nieuwe aan te schaffen.Gelet op het geplande vertrek enkelendagen nadien ,had ik er dringend een nodig
Het was bijna sluitingstijd maar toch kreeg ik van een mevrouw alle mogelijkheden uitgelegd ,welke autopiloten kunnen functioneren met het netwerk en de bestaande apparatuur aan boord.
Verbluffend hoe die mevrouw op de hoogte was.
Gestaafd door de proffesioneele uitleg nam ik een besluit en er werd mij diezelfde avond een offerte toegestuurd.
Enkele dagen nadien,gingen wij de piloot ophalen.
Op het afgesproken tijdstip,kreeg ik een uitgebreide uitleg door Mevrouw hoe ik de EV-100 diende te plaatsen en aan te sluiten.De uitleg duurde meer dan 1 uur 30
Ik kreeg ook voldoende bekabeling mee en mocht het niet gebruikte terug inleveren.
Wij hebben de richtlijnen met de uitleg gevolgd en alles werkt perfect.
Service dus ten top
Goede informatie en reactie
25 September 2021
Puck
Ewijk
Prima voor onze huur boten en sloepen van Havendienst.nl in Loosdrecht!
Een aantal keer hebben we bij Jos Boone besteld. Voor havendienst.nl willen we uitsluitend kwaliteits materialen. Huur boten en sloepen worden immers een stuk zwaarder belast dan een prive boot.
Je wordt er altijd netjes geholpen, zowel aan de telefoon als per e-mail.
Bij het annuleren van een order heb je ook direct (snel) je geld terug.
Normaals: Voor de huur boot en sloepen op havendienst.nl in Loosdrecht bestellen we uitsluitend nog bij Jos Boone!
Een aanrader!
Voordelig en snel!
27 July 2021
Havendienst.nl
Loosdrecht
Nu al een aantal keren meegemaakt dat ze hier de producten die ik zoek wel hebben terwijl ik bij anderen dan steeds net iets mistte.
Bovendien kennis van zaken en kunnen snel iets regelen waar nodig.
14 July 2021
Arnout Anneveld
Rotterdam
Goede service, goed assortiment, fijne mensen
Goede service, goed assortiment, fijne mensen
18 June 2021
Jesper
Duiven
Uitstekende service en deskundig advies
De Zeeuwse degelijkheid voelt goed. Prima service.
Deskundige adviezen bij aankoop van apparatuur. Er wordt goed naar de klant geluisterd.
15 June 2021
Hans van Bekkum
Waalwijk
Ik had een vraag over de afmetingen van een artikel.
De vriendelijke dame liet direct het artikel er bij halen en nam de maten op.
Heb het artikel direct besteld en ging ook direct op de post.
prettig geholpen per mail reactie gekregen buiten winkelopeningstijden.
keurig verpakt.
Snel .
een aanrader
14 October 2020
albert Braaksma
hoornsterzwaag
Supersnelle en afdoende informatie
Zowel via e-mail als aan de telefoon zeer goede en klantvriendelijke informatie op mijn vragen gekregen.
27 August 2020
Arjon
Ede
Op voorraad en direct geleverd
De koko quick grillbricks 12 aug besteld en 13 aug in huis.
Mijn Cobbs BBQ kan weer aan
13 August 2020
G
Heemskerk
Top service, in de vakantie revisieset vuilwaterpomp volgende dag bij watersportzaak in friesland
6 August 2020
Marten
Loosdrecht
Prima service, snelle levering!
Vriendelijk personeel, snelle levering, kwalitatief goed product. Top.
14 July 2020
Marleen Schoofs
Best
Super en snel
Heel behulpzaam en snel, blijkbaar grote voorraad.
bij de concurentie tot 6weken levertijd.
11 June 2020
Ludwig Steinfort
antwerpen
Offerte aangevraagd voor navigatie op de boot.
Heel plezierig deskundig advies en een goede uitgebreide offerte voor de inbouw. Goed gespecificeerd en beargumenteerd.
Degelijk goed bedrijf!
24 May 2020
Evert
Deventer
Met lach mijn bestelling af mogen ronden
Zeer degelijk en goed gemotiveerd advies
De dame in kwestie wist waar ze het over had, waarvoor meervoudig lof.
Ook de dames van de administratie vriendelijk en service gericht
20 May 2020
jan piet sant
Vianen
Bestellung
Freundlich hilfsbereit und kompetent.
16 May 2020
Heinz Rolf