Bekend en goed

Met begroeiingsmat kan er niet veel fout gaan. Levertijd bijna 1 week is aan de lange kant Koop hier ook altijd mijn sproeiers voor beregenen tuin.

Top Service

Snelle levering , goed verpakt en fijne communicatie!!

Artikel deels niet geleverd op afhaalpunt

Online bestelling gedaan in het weekend en deze zou dinsdag op het afhaalpunt aanwezig zijn echter deels niet geleverd. Een dag later wel aanwezig op woensdag.

Niet blij

Ik had Simplex 1/2" 15mm radiatoraansluitingen besteld, Wildkamp zelf beslist om voor mij een onbekende reden een heel ander type te leveren, dit zonder overleg. Bij ophalen in de winkel keurig behandeld en zij hebben alsnog de goede besteld welke hopelijk snel geleverd wordt.

goed geregeld

vertrouwd adres en goed geregeld

Product blijkt toch niet op voorraad

Voor niets naar de winkel gereden voor een artikel dat volgens de website op voorraad zou zijn, maar die informatie bleek niet juist. Dus maar online besteld met opmerking dat ik de verzendkosten graag terug wilde ontvangen. Artikel keurig en snel ontvangen, maar geen reactie op mijn vraag over de verzendkosten.

Precies wat ik nodig heb

Grote voorraad ,ruime keuze en goede prijs

via de webshop is het makkelijk te bestellen

Kennis van zaken en behulpzaam personeel

Mijn ervaring met met name vestiging in borculo is uitstekend

Goed geregeld

Alles conform afspraak

ruime sortering en redelijke prijzen

prima geholpen met helder advies

Zeer betaalbaar en goede service

Goed materiaal

Verkopen goede spullen.

Geweldige service

Ben prima geholpen toen ik voor delen voor een goot voorziening kwam Heel vriendelijk en kundige en geduldige medewerkers

Compleet, flexibel, behulpzaam en zeer klantvriendelijk

Ik ben een aantal keer naar de winkel gegaan in Emmen en heb altijd zeer vriendelijke medewerkers daar getroffen die altijd mee denken in oplossingen. als het niet linksom kan dan maar rechtsom, maar ze hebben altijd een oplossing. en als het later niet goed blijkt, dan is het ook geen probleem, de niet gebruikte onderdelen kunnen gewoon terug. Top

Product cf verwachting, snel geleverd

Super positief, fijne shop km te bestellen

heel goed

Snelle service mooi bedrijf, vriendelijk personeel,

uitstekend

Goede services en snelle levering

Netjes en op tijd geleverd. Goede prijs kwaliteit

Groot assortiment en correcte levering.

Ik koop graag mijn spullen bij Wildkamp. Zij hebben een groot assortiment en zijn uitermate klantvriendelijk.

Prima service en goede informatie!

Heb goede uitleg gekregen en uitstekende hulp bij het doorverwijzen naar online bestelling! Heeft zeer geholpen!

goed product,wel aardig aan de prijs vergeleken met andere aanbieders

Vriendelijke en goede service

Bestelling vlot geleverd en in de winkel goed geholpen

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.