Beste Olaf, Bedankt voor uw reactie. Uw bestelde product had inderdaad een langere levertijd dan normaal. De perikelen die op dit moment spelen in de wereld hebben helaas soms ook invloed op de levertijd. We proberen de site up to date te houden en daarom zal ik deze ook doorgeven. Bedankt voor de melding. Ik stuur u ook nog een separate mail. Met vriendelijke groet, ^MB
Beste Wanno, Bedankt voor uw reactie. Excuses voor deze vertraging. Ik ga erachteraan om dit voor u op te lossen. U ontvangt van mij een separate mail wanneer ik meer over uw zending weet. Met vriendelijke groet, ^MB
Dag Bennie, Bedankt voor uw reactie. Goed om te horen dat u de o-ringen probleemloos om kon ruilen. Met vriendelijke groet, ^MB
Dag Edwin, Ik ga uw compliment doorgeven. Bedankt. Met vriendelijke groet, ^MB
Beste Marc, Bedankt voor uw reactie. U geeft aan dat u de nodige stukken had gemist. Excuses voor het ongemak. Ik heb contact gehad met uw vestiging en ik heb overlegd dat ze contact met u opnemen om uw melding met u te bespreken. Met vriendelijke groet, ^MB
Beste dhr. Wolters, Bedankt voor uw reactie. Ik heb uw melding doorgenomen met uw vestiging en ze komen graag met u in contact. Ze willen graag met u kijken waar het misgegaan is. Er is bij ons geen telefoonnummer van u bekend. Wilt u daarom contact opnemen met de vestiging van Heerde? Deze is te bereiken op 0578-692333 of via heerde@wildkamp.nl. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, ^MB
Beste Evert, Bedankt voor uw reactie. Fijn om te lezen dat de medewerker met u meeloopt om de producten met u te verzamelen. Ik heb contact gehad met de vestiging. Het is even geleden, maar mijn collega heeft met alle goede bedoelingen u geholpen met het uitzoeken van de door u gewenste producten. Wellicht dat het druk was en het daarom overkwam dat het snel moest, maar dat was niet de intentie. Ik ga uw tip over het meedenken en doorvragen meenemen. Bedankt voor deze tip. We zijn een technische groothandel waar particulieren altijd welkom zijn en we helpen graag. Met vriendelijke groet, ^MB
Beste Freddy, Bedankt voor uw reactie. Ik heb hierover contact gehad met uw vestiging. Bij het terugbrengen van de kleppen was mijn collega in de veronderstelling dat deze eerst nog even moesten blijven liggen ivm de nog te repareren kleppen. Wanneer dit niet lukte, zouden de kleppen alsnog gehaald worden. Bij het niet ophalen zouden ze een credit maken en dat hebben ze inmiddels gedaan. Helaas hebben het credit moment en de reminder elkaar gekruist waardoor u toch een reminder had ontvangen, maar ik heb begrepen dat het opgelost is. Met vriendelijke groet, ^MB
Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.