Heeft een totaal van 277 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,4
Review overzicht
Positief sentiment87%
Klanten waarderen consequent de deskundigheid en professionaliteit van het team. De communicatie is duidelijk en vriendelijk, met transparante prijzen. Installaties worden snel en netjes uitgevoerd en klanten raden de werkplaats aan. De algehele ervaring benadrukt kwaliteit, betrouwbaarheid en goede klantenservice.
Sterke punten
Deskundig en vakkundig personeel
Goede communicatie en duidelijke offertes
Snelle en nette installatie met afspraken nagekomen
Gebaseerd op 11 reviews
Autoradio
Ik wil graag een autoradio laten inbouwen verschillende mailtjes gestuurd voor een offerte paar keer gebeld met Dylan maar helaas niks meer gehoord .ze hebben er denk geen zin in denk ik......
22 December 2019
Den
Aalsmeer
Snelle levering!
Het product dat ik besteld werd was zelfs een dag eerder binnen dan verwacht.
6 September 2019
Joseph
Den Haag
Super leuk bedrijf met vriendelijke medewerkers
...
5 September 2019
Guus
Amsterdam
Netjes geleverd na backorder
Ik had een bumper besteld voor mijn Mercedes maar het bleek dat deze in backorder stond. Ik heb toen besloten deze te bestellen en deze werd netjes volgens afspraak twee weken later geleverd! Top service!
5 September 2019
Tim
Blaricum
enorm slecht
Een spoiler besteld die niet paste voor een VW Golf.
Vervolgens terug gestuurd en volgens de ontvanger was de spoiler
stuk.
23 August 2019
Ulco
Herresbach
Reactie van Pro Car Tuning
Beste Ulco,
Wij zien dit niet terug in ons systeem en kunnen niks hierover terugvinden. Wij willen u graag helpen. Zou u contact kunnen opnemen met de klantenservice zodat wij u verder kunnen helpen.
perfect, zeker aan te bevelen
...
Jerome
Aalsmeer
Ik heb een goede ervaring gehad bij dit bedrijf
Mijn kado wat ik voor m'n vriend besteld had was keurig op tijd binnen en hij was erg blij met de verrassing.
Karin
Uithoorn
Perfecte service en snelle levering
Alles zoals gewenst snel geleverd en helemaal naar wens.
Dirk
Den haag
Goede en degelijke service, helaas niet werkende dashcam
Op 29 maart 2019 een BlackVue DR750S-2CH Cloud Dashcam 16GB en een achteruitrijcamera laten installeren in mijn BMW X3. De achteruitrijcamera werkt prima en geen klachten. Voor de Blackvue dashcam is het helaas een heel ander verhaal. Vanaf het begin een haperende gps gehad, maar verder waren de beelden prima. de dashcam is verschillende keren bij de importeur geweest, maar ook zij konden het probleem niet oplossen voor mij. Mij werd verteld dat het een probleem is wat zij niet kennen. Er zijn geen klachten over een niet werkende gps. Helaas heeft dit alles bij 3 maanden in beslag genomen.
Ik ben met PrCarTuning tot een acceptabele oplossing gekomen en krijg de nieuw prijs van de dashcam en de helft van de installatie kosten retour. Echter de terugbetaling moet nog wel geschieden.
Helaas moet ik op zoek gaan naar een andere dashcam, die wel in mijn BMW werkt.
25 June 2019
M.H. van Engen
Almere
Pluspunten
Snelle levering, belofte dag 1 bestellen en leveren op dag 2 keurig nagekomen. Prijzen incl. verzendkosten zeer concurrerend.
Kleine artikelen versturen in bubble-envelop i.p.v. in een doosje. Ik bestelde een artikel dat in een envelop als brievenbuspost had kunnen worden verstuurd maar in een (te groot) doosje werd verstuurd en afgeleverd.
1 May 2019
Hans
Pluspunten
Ik ben bij ze geweest voor de chiptuning van me Audi TTS en ben helemaal blij met het eindresultaat!
Wat een vermogen zeg! Hij was al snel maar rijdt nu nog beter!
5 April 2019
Tim
Wassenaar
Pluspunten
Netjes op tijd geleverd!
5 April 2019
Huizen
23 March 2019
Joop
Amsterdam
1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
op hun site staat als je op werkdagen voor 14:00 uur bestelt volgende werkdag in huis. ik heb op een werkdag voor 14:00 het product bestel en heb het nu nog steeds niet in huis.!!!! ze houden je ook niet op de hoogt als je bestelling later wordt geleverd
16 March 2019
anoniem
Pluspunten
Goede service.
18 February 2019
Amanda
Pluspunten
Zoals altijd netjes op tijd geleverd!!!
bevestigingsmail niet binnen gekregen
14 February 2019
anoniem
Pluspunten
Bestelling was precies zoals gehoopt!
Telefonisch zeer vriendelijk.
Sterke punten
Deskundig en vakkundig personeel
Goede communicatie en duidelijke offertes
Snelle en nette installatie met afspraken nagekomen
Pro Car Tuning is een Nederlandse specialist in chiptuning en auto-optimalisatie. Het bedrijf biedt diensten aan zoals motortuning, ECU-remapping en performance-upgrades om voertuigen te verbeteren op het gebied van vermogen, brandstofefficiëntie en rijprestaties. Pro Car Tuning richt zich op kwaliteit, precisie en klanttevredenheid, met maatwerkoplossingen afgestemd op de behoeften en wensen van autoliefhebbers en professionals.