Kamping kado kaart besteld

Heb op zondag kamping kado kaart besteld , voor verjaardagskado voor woensdag. Zou binnen 24 uur opgestuurd, dus ik dacht is er woensdag wel. Maar de kaart was er niet op woensdag, kaart kwam pas op vrijdag aan, veel te laat dus, Jammer,

Overzichtelijke website en snelle levering, contact was ook netjes

Snel geregeld

Helaas had de ontvanger de link gewist, deze dacht dat het Spam was. Met 1 email keurig opgelost engeregeld!

De app dient niet gericht te worden aan de ontvanger van het cadeau

Volgens mij moeten jullie bij het bestellen van de kaart online de optie geven of de kaart moet worden gestuurd aan de besteller of de ontvanger (voor wie het cadeau is). Onze wens was om dit te geven tijdens een etentje als surprise. Nu kreeg de ontvanger dit al in de app een paar dagen van tevoren. Dit was absoluut niet de bedoeling. Dit was heel knullig. Wellicht goed om dit goed aan te geven en een vraag hierover er tussen te zetten: wilt u dat de gegevens over het cadeau via een app aan u als besteller worden gezonden, of wilt u dit direct zenden aan de ontvanger van het cadeau? De factuur moet uiteraard ook naar de besteller. Verder beveel ik klein vaarwater wel aan. Mooi park!

Erg omslachtig

Je kon niet kiezen hoe je de card wilde ontvangen, om het zelf te kunnen printen (omdat je de card cadeau wil geven) moet je veel moeite doen en bovendien is dat wat je krijgt niet echt toonbaar / ziet er totaal niet feestelijk uit en is niet meer aanpasbaar. De begeleidende tekst ziet er niet uit!

Kaart met een staartje

Kreeg de kado kaart toegestuurd in een envelop die niet gefrankeerd was. Kreeg een week later van Post NL een dwingend schrijven de portokosten (7,00) alsnog te voldoen.

Slecht : geen kaart geleverd en geen contact hierover, dus weggegooid geld!

Ik vulde formulier in om iemand een cadeaubon voor z’n verjaardag te sturen die via WhatsApp besteld zou worden. Toen ik van m’n vrienden hoorde dat zij niets hadden ontvangen ,nam contact op met boekwinkel die daarna met u contact zou opnemen als ik eenkopie van mijn online betaling via Rabobank stuurde. Dat deed ik en moest weer contact opnemen om te horen wat voor nieuws er was. Zij vertelde me dat ze inderdaad contact had gehad met u bedrijf en dat u ernaar zou kijken en dan alsnog een bon zouden versturen. Sindsdien weer geen contact . Ik ben zeer teleurgesteld en wel voornamelijk aan het totale gebrek aan communicatie uwerzijds en van de kant van de boekhandel om mij op de hoogte te houden , uitleg en of excuses aan te bieden en ook ervoor te zorgen dat de bon toch geleverd wordt. En ook heb ik dus voor niets €26 aan u overgemaakt. Bij een cadeaubon is juist m.i. de juiste levertijd erg van belang omdat het vaak een feestdag betreft . Werkelijk zeer teleurstellend: u communiceert niet als er iets fout gaat maar verwacht dat mensen zelf ingaan op u vragen.

Nog niet ontvangen

Heb ze nog niet ontvangen

Alles uiteindelijk goed opgelost

Had een verkeerd email adres Telefonisch opgelost Kreeg de verkeerde kaart Na email de goede gekregen

Vriendelijk

Vriendelijk personeel die graag helpt !

Makkelijk bestellen

fijne klantenservice

ik had een cadeaukaart besteld als cadeau. Na 4 dagen was deze nog niet aangekomen. In de ochtend gebeld om duidelijkheid te krijgen. Vriendelijk geholpen en er was nog één mogelijkheid waar de kaart zou kunnen zijn. Helaas. In de middag nogmaals gebeld. Zelfde vriendelijkheid en er werd snel een oplossing gevonden. Dank u wel.

Net op tijd geleverd

Dinsdag besteld, zaterdag geleverd….

Alles mogelijk

Kon uit eindeloos veel mogelijkheden kiezen voor m'n cadeau

Niet voor mij zelf

Gekocht voor een collega

Cadeaubon niet naar juiste plaats

Ik had het mailadres opgegeven van mijn zoon voor zijn verjaardag. Echter werd de bon naar mij gestuurd. Op zich geen ramp, maar ik begrijp niet waarom mijn zoon de bon niet op zijn mailadres kreeg.

Slecht

Wel mail ontvangen van de bestelling maar tot nu toe nog geen cadeaubon ontvangen

Ging goed

Was even verwarrend Cardman, terwijl je naar Gift en card zochten, maar dat loste zich snel op.

Ik vond het lastig dat ik moest uitzoeken hoe ik het gewenste product kon krijgen.

Ik heb liever een vvv bon of boekenbon dan deze kaart.

Nooit meer. Omslachtig

Daar sta je dan, 25 minuten in de efteling shop van je waardevolle parktijd. Nee ik vond dit geen fijne ervaring. Ik ging er van uit dat deze gekregen kaart gelijk zou werken bij de kassa. Het dan nog aan moeten maken van een account, een kaart keuze moeten maken, een mail afwachten in de winkel was voor schut. Nooit meer.

Waardeloos

Slecht

Als ik een gift card bestel verwacht ik meer dan een A4-tje het is niet leuk geven op deze manier. Het is erg onpersoonlijk

Ik kon geen goede afdruk functie vinden

Super snel en makkelijk te bestellen Cadeaukaart

Snel en makkelijk een cadeaukaart bestellen! Ik vind het wel jammer dat het alleen mogelijk is een digitale code te krijgen. Het zou leuk zijn als er een keuze was waarbij je een fysieke kaart kan bestellen die opgestuurd wordt. Is net even leuker geven!

Zijpendaalseweg 41

6814CC Arnhem

Over Cardman.nl

Op Cardman.nl vind je het leukste en grootste assortiment aan cadeaukaarten van Nederland. Veel van onze cadeaukaarten kunnen ook per e-mail of per Whatsapp verzonden worden.