Heb op zondag kamping kado kaart besteld , voor verjaardagskado voor woensdag. Zou binnen 24 uur opgestuurd, dus ik dacht is er woensdag wel. Maar de kaart was er niet op woensdag, kaart kwam pas op vrijdag aan, veel te laat dus, Jammer,
Hi Anneke, Wat vervelend om te horen dat de cadeaukaart later dan verwacht is bezorg. We zien dat de cadeaukaart de eerstvolgende werkdag verstuurd was, zoals beloofd. Helaas zijn we hierin afhankelijk van de bezorgdienst. Hopend dat je alsnog blij bent met de cadeaukaart. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Overzichtelijke website en snelle levering, contact was ook netjes
Hi, Hier zijn wij heel blij mee! Heel erg bedankt voor deze perfecte beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Helaas had de ontvanger de link gewist, deze dacht dat het Spam was. Met 1 email keurig opgelost engeregeld!
Hi Hans, Wat een super beoordeling! Heel erg bedankt. Fijn om te horen dat we het keurig voor je hebben opgelost! Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Volgens mij moeten jullie bij het bestellen van de kaart online de optie geven of de kaart moet worden gestuurd aan de besteller of de ontvanger (voor wie het cadeau is). Onze wens was om dit te geven tijdens een etentje als surprise. Nu kreeg de ontvanger dit al in de app een paar dagen van tevoren. Dit was absoluut niet de bedoeling. Dit was heel knullig. Wellicht goed om dit goed aan te geven en een vraag hierover er tussen te zetten: wilt u dat de gegevens over het cadeau via een app aan u als besteller worden gezonden, of wilt u dit direct zenden aan de ontvanger van het cadeau? De factuur moet uiteraard ook naar de besteller. Verder beveel ik klein vaarwater wel aan. Mooi park!
Hi Jikke, Bedankt voor je beoordeling! Vervelend om te horen dat er een misverstand is geweest, waardoor de digitale kaart per Whatsapp meteen gestuurd is naar de ontvanger. Bij het invullen van je gegevens staat aangegeven welke informatie voor de verzender is, en welke voor de ontvanger. De Whatsapp levering wordt ook binnen 5 minuten uitgestuurd na het plaatsen van de order. Een Whatsapp levering kan ook niet doorgestuurd worden. Dit is tegen de regels van META, waardoor je altijd het telefoonnummer van de ontvanger moet invullen. Heel fijn om te horen dat het park Klein Vaarwater naar wens is geweest. We hopen dat je een prettig verblijf hebt gehad! Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Je kon niet kiezen hoe je de card wilde ontvangen, om het zelf te kunnen printen (omdat je de card cadeau wil geven) moet je veel moeite doen en bovendien is dat wat je krijgt niet echt toonbaar / ziet er totaal niet feestelijk uit en is niet meer aanpasbaar. De begeleidende tekst ziet er niet uit!
Hi, Wat vervelend om te horen dat jouw bestelling bij Cardman.nl niet helemaal naar verwachting was. Bij de laatste stap in het bestelproces kun je aangeven op welke manier je de cadeaukaart wilt ontvangen. Hier staan alle beschikbare opties voor de desbetreffende kaart. Dit kan per kaart variëren tussen fysiek (per post), digitaal (mail of Whatsapp) of beide opties. Bedankt voor je feedback op de digitale cadeaukaart. Het is voor ons lastig om een digitale cadeaukaart op te maken die voldoet aan iedereen zijn verwachtingen. Voor de één is het ontwerp van de digitale kaart wel mooi en feestelijk, en voor de andere niet. Het is heel persoonlijk. Om deze reden hebben wij gekozen voor de "best of both worlds" met onze digitale cadeaukaart. Wij nemen je feedback in ieder geval mee en bekijken hoe wij onze digitale kaart verder kunnen gaan optimaliseren. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Kreeg de kado kaart toegestuurd in een envelop die niet gefrankeerd was. Kreeg een week later van Post NL een dwingend schrijven de portokosten (7,00) alsnog te voldoen.
Hi Els, Bedankt voor je beoordeling! Wat vervelend om te horen dat de enveloppe niet gefrankeerd was. Excuses daarvoor! Stuur de gegevens van jouw order en rekeningnummer naar [email protected], en wij zorgen dat de betaalde portokosten weer netjes op jouw rekening gestort wordt. Graag zien we jouw mail tegemoet. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Ik vulde formulier in om iemand een cadeaubon voor z’n verjaardag te sturen die via WhatsApp besteld zou worden. Toen ik van m’n vrienden hoorde dat zij niets hadden ontvangen ,nam contact op met boekwinkel die daarna met u contact zou opnemen als ik eenkopie van mijn online betaling via Rabobank stuurde. Dat deed ik en moest weer contact opnemen om te horen wat voor nieuws er was. Zij vertelde me dat ze inderdaad contact had gehad met u bedrijf en dat u ernaar zou kijken en dan alsnog een bon zouden versturen. Sindsdien weer geen contact . Ik ben zeer teleurgesteld en wel voornamelijk aan het totale gebrek aan communicatie uwerzijds en van de kant van de boekhandel om mij op de hoogte te houden , uitleg en of excuses aan te bieden en ook ervoor te zorgen dat de bon toch geleverd wordt. En ook heb ik dus voor niets €26 aan u overgemaakt. Bij een cadeaubon is juist m.i. de juiste levertijd erg van belang omdat het vaak een feestdag betreft . Werkelijk zeer teleurstellend: u communiceert niet als er iets fout gaat maar verwacht dat mensen zelf ingaan op u vragen.
HI Cornélie, Bedankt voor je beoordeling! Wat een vervelende ervaring, waar wij natuurlijk niet naar streven. Vanuit de boekhandel hadden wij een verzoek gekregen om de order nogmaals te sturen, omdat de cadeaukaart niet binnen was gekomen. Met de gegevens die wij in de mail hadden gekregen konden wij de order niet terugvinden. Om deze reden is er vanuit ons gevraagd om een afschrift te sturen Deze is dan ook door de Boekhandel opgevraagd en is op 14 april naar ons doorgestuurd. De volgende ochtend hebben wij de cadeaukaart nogmaals gestuurd per Whatsapp en E-mail, zodat wij zeker wisten dat de cadeaukaart binnen zal komen. Dit contact liep direct met de Boekhandel, omdat wij het bericht ook van de Boekhandel hadden ontvangen. Misschien hadden wij dit gesprek ook met jou in de CC moeten delen, zodat je op de hoogte was van alle ontwikkelingen met deze order. De vragen die wij vanuit de Boekhandel hebben gekregen hebben wij ook binnen de afgesproken 24 uur beantwoord. Onze excuses voor het gebrek aan communicatie jouw kant op. We zullen dit verder intern bekijken en optimaliseren. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Heb ze nog niet ontvangen
Hi Connie, Wat vervelend om te horen dat je de cadeaukaarten nog niet hebt ontvangen. Wij zien dat de digitale cadeaukaarten binnen 5 minuten, na plaatsing van de bestelling, zijn uitgeleverd. Zojuist heb ik ze nogmaals per mail verstuurd naar jouw e-mailadres. Mochten er verder nog vragen zijn dan kun je contact opnemen per mail naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Had een verkeerd email adres Telefonisch opgelost Kreeg de verkeerde kaart Na email de goede gekregen
Vriendelijk personeel die graag helpt !
ik had een cadeaukaart besteld als cadeau. Na 4 dagen was deze nog niet aangekomen. In de ochtend gebeld om duidelijkheid te krijgen. Vriendelijk geholpen en er was nog één mogelijkheid waar de kaart zou kunnen zijn. Helaas. In de middag nogmaals gebeld. Zelfde vriendelijkheid en er werd snel een oplossing gevonden. Dank u wel.
Dinsdag besteld, zaterdag geleverd….
Kon uit eindeloos veel mogelijkheden kiezen voor m'n cadeau
Gekocht voor een collega
Ik had het mailadres opgegeven van mijn zoon voor zijn verjaardag. Echter werd de bon naar mij gestuurd. Op zich geen ramp, maar ik begrijp niet waarom mijn zoon de bon niet op zijn mailadres kreeg.
Wel mail ontvangen van de bestelling maar tot nu toe nog geen cadeaubon ontvangen
Hi Marijke, Wat vervelend dat je de cadeaukaart niet hebt ontvangen. We zien dat de cadeaukaart wel op 18-2-2026 is verstuurd naar jouw e-mailadres. Het kan zijn dat deze in de spam terecht is gekomen. Voor nu hebben we de cadeaukaart nogmaals gestuurd. Mochten er nog vragen zijn dan kun je contact opnemen met [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Was even verwarrend Cardman, terwijl je naar Gift en card zochten, maar dat loste zich snel op.
Ik heb liever een vvv bon of boekenbon dan deze kaart.
Daar sta je dan, 25 minuten in de efteling shop van je waardevolle parktijd. Nee ik vond dit geen fijne ervaring. Ik ging er van uit dat deze gekregen kaart gelijk zou werken bij de kassa. Het dan nog aan moeten maken van een account, een kaart keuze moeten maken, een mail afwachten in de winkel was voor schut. Nooit meer.
Waardeloos
Beste Leo, Bedankt voor je review! Kun je misschien aangeven, per mail naar [email protected], wat er precies waardeloos is? Wij zien dat er een digitale cadeaukaart is besteld en binnen 5 minuten is geleverd. Graag horen wij van je. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Als ik een gift card bestel verwacht ik meer dan een A4-tje het is niet leuk geven op deze manier. Het is erg onpersoonlijk
Ik kon geen goede afdruk functie vinden
Snel en makkelijk een cadeaukaart bestellen! Ik vind het wel jammer dat het alleen mogelijk is een digitale code te krijgen. Het zou leuk zijn als er een keuze was waarbij je een fysieke kaart kan bestellen die opgestuurd wordt. Is net even leuker geven!
Zijpendaalseweg 41
6814CC Arnhem
Op Cardman.nl vind je het leukste en grootste assortiment aan cadeaukaarten van Nederland. Veel van onze cadeaukaarten kunnen ook per e-mail of per Whatsapp verzonden worden.