Goedemiddag Ann, Wat vervelend om te horen dat je de cadeaukaart na zoveel tijd de kaart nog niet hebt ontvangen. Helaas zijn wij afhankelijk van de bezorgdienst, die door de feestdagen veel vertraging heeft opgelopen. Uiteindelijk hebben we de fysieke kaarten omgezet in digitale om toch de kaarten te bezorgen. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Roy Blokhuis
Goedemiddag Valentine, Dit mag natuurlijk niet gebeuren aan onze kant. We hebben de bestelling retour gekregen en het nodige aangepast om de cadeaukaart toch bij je te krijgen. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Roy Blokhuis
Goedemiddag Chantal, Wat vervelend dat de gift aan jouw vriendin niet op tijd binnen was gekomen. Ins ons mail contact hebben we uiteindelijk de cadeaukaart weten te bezorgen, helaas niet voor Kerst. Onze excuses voor het ongemak. In het vervolg gaan wij dit beter aanpakken. Met vriendelijke groet, Roy Blokhuis