Outstanding
Very reactive and friendly. I warmly recommend them.
8 November 2022
Cedric
Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.315 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Very reactive and friendly. I warmly recommend them.
8 November 2022
Cedric
Den Haag
Goede service, direct geholpen en heel vriendelijke mensen. Product kwam netjes aan en was vroeger dan verwacht zelfs.
23 October 2022
Maxim
Mechelen
Zie bovenstaand antwoord
15 October 2022
Harrald
Schinveld
Helemaal tevreden. Service zoals je die verwacht.
11 October 2022
Michael
Amsterdam
Donderdag avond laat een volledige windsurf set besteld . Na het weekend werd deze geleverd door een enthousiaste medewerker van de winkel , geen een of andere koerierdienst wat echt geweldig was ivm de kwetsbaarheid van de goederen . De set zelf was letterlijk uitpakken , optuigen en het water op . Gewoon perfect ,hartelijk dank aan de medewerkers van de shop en het bijzonder de persoon van het transport .
21 September 2022
Siggi
Zele
Makkelijk besteld, goed geleverd en mooie kwaliteit sweaters.
17 September 2022
Perry
Brielle
Goed advies, behulpzame mensen. Snelle reactie.
11 September 2022
Nicoline
Bodegraven
Omslachtig want koop ik direct in de winkel dan krijg ik een tegoedbon i.p.v. mijn geld terug als het artikel niet goed is. Nu moet ik, want een tegoedbon vind ik niets, dus online bestellen en dan kan ik het bij de winkel ophalen. Voor iedereen die een tegoedbon niet erg vindt om terug te krijgen, gewoon een mooie winkel. Hieronder staat aanbevelen, voor mij nu zeker niet maar anders zeker wel.
Beveelt niet aan
7 September 2022
Miranda
Zuidplas
27 August 2022
Marcel
H’sluis
Binnen 1 dag was het binnen. Super service!
23 August 2022
Michel
Den Haag
Wat besteld is is geleverd
18 August 2022
Walter
Vinkeveen
13 August 2022
Ingrid
Rotterdam
Ik zocht een klein en goedkoop onderdeel. Ik werd goed geholpen en uitgebreid voorgelicht over mijn aankoop, terwijl ik weinig ging uitgeven. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop en met de service.
3 August 2022
Marieke
Amsterdam
Het geleverde product voldoet aan de verwachting en was economisch verpakt. Gelukkig hadden we op tijd besteld (was een cadeau), want de levertijd was langer dan je tegenwoordig verwacht: op zaterdag besteld, op donderdag geleverd.
1 August 2022
Harry
Sprundel
Snel contact gehad met klantenservice. Vriendelijk geholpen. Artikel was snel leverbaar en daardoor snel geleverd
31 July 2022
Jelle
amsterdam
24 July 2022
Maurice
NEDERHEMERT
Reageerden erg snel op mijn mail en dachten mee, erg tevreden over de service!
22 July 2022
Krista
Rotterdam
Zie boven
20 July 2022
Rene
Nieuwleusen
Surf schoenen besteld en deze waren een dag later al geleverd.
20 July 2022
Edu
Nistelrode
Bestelling ging perfect
18 July 2022
P
arnhem
Order 3 sails on the weekend, delivery within 3 days from the Netherlands to Germany
16 July 2022
Michael
Cologne
Skimboard voor mijn zoon besteld. Deze werd binnen 36 uur geleverd. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van het board en de communicatie.
15 July 2022
Dean
Amstelveen
Het was de eerste keer dat ik bij Eurofun een bestelling heb gedaan. Het is dan wel afwachten hoe het zal verlopen.
13 July 2022
Martine
België
bestelling binnen 1 dag in huis, en goed op de hoogte gehouden, de voortgang van de bestelling, super degelijk verpakt, kortom top geregeld!
13 July 2022
Björn
Breda
IK ben goed en deskundig geholpen en er is er veel gedaan om mij een tevreden klant te laten zijn
11 July 2022
Martijn Vernooijs
AMSTERDAM
Surfshop Brunotti Beachclub is de windsurf, kitesurf, SUP en Wingsurf shop van Nederland en omstreken. Bij ons kun je terecht voor alles wat te maken heeft met zomer en wintersport gerelateerde activiteiten. We omarmen al meer dan 40 jaar deze sporten en zijn zelf ook actief. Bij ons geldt de gouden regel, als het niet goed functioneert, dan verkopen we het niet. We schreeuwen niet met de laagste prijs, maar geven je graag advies met verstand van de materie en een goede service vóór en ná de aankoop.
Waarom je spullen kopen bij Surfshop Brunotti Beachclub? Bestel je de artikelen voor 16.00 uur en bestel je meer dan 50 euro, dan worden ze dezelfde dag GRATIS verzonden naar adressen in Nederland en België.
Noordoever Oostvoornse Meer 3
3233 NC Oostvoorne