Munten besteld, snel geregeld, alles precies als verwacht. Ik heb alleen geen factuur ontvangen. Vorige week (11 september) gebeld, “ik stuur m u zo toe” . Ik ontving echter niets. Vrijdag 12 sept) even gecheckt, was nog niet verstuurd. Maar, mijnheer zou t even handmatig doen. Vandaag (16 september) weer gebeld, want nog steeds niets ontvangen. Krijg ik een toch wel beetje geïrriteerde dame aan de lijn die aangeeft dat de factuur nog niet gemaakt is …… ze probeert te regelen dat ie deze week nog onze kant op komt. Het gaat me er echt niet om dat het op stel en sprong gedaan moet worden, maar als iemand tegen mij zegt “ik regel het direct even handmatig voor u” en ik hoor nu dat de factuur nog gemaakt moet worden….. Dan wordt mijn recensie een 3,5 ipv 4,5 .Toch een minpuntje. We bestellen echter wel weer bij Salentijn want de kwaliteit /prijs mbt de munten is prima.
Beste klant, Allereerst fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding van de munten. Het spijt ons te vernemen dat u minder tevreden bent over de communicatie rondom de factuur. Normaal gesproken ontvangt iedere klant één werkdag na verzending van de bestelling de officiële factuur per e-mail. Vanwege een vakantie heeft dit helaas iets langer geduurd dan gebruikelijk. Het handmatig genereren van een factuur nadat de bestelling ons systeem heeft verlaten, is om technische redenen niet mogelijk. Onze medewerker was hiervan nog niet op de hoogte en we hebben dit inmiddels met hem besproken om herhaling in de toekomst te voorkomen. Hartelijk dank voor uw feedback – we nemen dit mee in ons leerproces. Groet, Team Salentijn
Ook met een spoed order wederom snel geholpen
Beste klant, fijn om te horen dat u tevreden bent. Voor spoedorders bent u aan het juiste adres bij ons. Wij kunnen zeer snel schakelen aangezien we de gehele productie in eigen huis hebben. Hierdoor kunnen we er gelukkig zelf alles aan doen om de spoedorder op tijd af te hebben en te versturen. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer weer! Groet, Team Salentijn
ik vindt alleen de prijs die gelijk is als een eindafnemer en wij als wederverkoper is geen rekening mee gehouden bij de laatste order
Duidelijke en snelle communicatie. Correcte prijzen en topservice. Ik heb geen klachten en beveel het iedereen aan.
Laat in de avond een spoed bestelling geplaatst. Iets later realiseerde ik me dat ik een foutje had gemaakt. In de ochtend direct even gebeld en is perfect opgelost!
Er was een misverstand bij online bestelling/levering maar men belooft dit recht te zetten en het ontbrekende te leveren. Wel zeer snel maar niet wat ik wenste, mogelijk liep iets fout bij de online bestelling.
Originele beoordeling
Foute levering en onvolledige bestelling geleverd. Wel zeer snel maar niet wat ik wenste
De polsbandjes werden snel geleverd, een dag nadat deze waren besteld.
Zo goed, en vlot dat wij als Van der Valk bij jullie blijven bestellen.
Ik had haast met een herhaal bestelling en die werd perfect uitgevoerd en 3 dagen voor de afgesproken datum geleverd . Contact met sales en klantenservice verliep perfect Hulde
Beste Jule, hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. We wensen uw veel plezier met de geleverde producten en zien u graag bij een volgende bestelling terug. Met vriendelijke groet, Team Salentijn
Ik heb totaal 60 plastic bandjes besteld. Ik moet €11 bezorgkosten betalen. Het product had gemakkelijk in een grote envelop gekund. Zonde.
Beste Yevaras, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de bezorgkosten. Wij verzenden onze pakketten via een zeer veilige methode, aangezien het vaak om waardevolle goederen gaat. In veel gevallen betreft het polsbandjes (entreetickets) of consumptiemunten met een aanzienlijke straatwaarde. Om deze reden kiezen wij bewust voor verzending met o.a. track & trace, zodat we precies kunnen volgen waar het pakket zich bevindt. Mocht er iets misgaan tijdens de verzending, dan is het voor ons van groot belang om, dankzij de service van de pakketvervoerder, tot een passende oplossing te kunnen komen – zowel voor onszelf als voor u als klant. Wij staan voor het leveren van kwaliteit, en daar hoort naar onze mening ook een betrouwbare verzendwijze bij. Het versturen van enveloppen zonder track & trace, waarbij we geen inzicht hebben in de status of locatie van het pakket, doen we dan ook liever niet. Mocht u bij een volgende bestelling niet akkoord gaan met de bezorgkosten, dan kunt u dit uiteraard vooraf aan ons laten weten. We denken graag met u mee over een eventuele alternatieve oplossing. Uiteraard staat het u ook vrij om van een bestelling af te zien als u het niet eens bent met de verzendkosten. We hopen dat u in ieder geval tevreden bent met de ontvangen polsbandjes. Met vriendelijke groet, Team Salentijn
Super snelle levering, na orderbevestiging 2 dagen gewacht. Goede communicatie, werd zelfs gebeld om te kijken of alles klopt.
Voorheen nooit problemen gehad. Helaas hebben ze deze keer ongevraagd een logo iets aangepast wat ik niet heb gezien op de definitieve opmaak. Daar stond het 2x wel goed op en naar later bleek 2x niet goed. De aangeboden oplossing is niet naar mijn tevredenheid helaas.
Beste Alice, Allereerst onze oprechte excuses dat u niet tevreden bent met het geleverde product. Bij gepersonaliseerde producten hanteren wij de werkwijze dat wij altijd een orderbevestiging inclusief voorbeeldtekening toesturen ter goedkeuring. Pas nadat wij uw akkoord ontvangen, gaat de bestelling in productie. Daarna zijn verdere aanpassingen helaas niet meer mogelijk. We vertrouwen erop dat klanten de voorbeeldtekening zorgvuldig controleren en alleen goedkeuren wanneer zij volledig tevreden zijn met het ontwerp (of geen onjuistheden in de voorbeeldtekening zien). Mocht het ontwerp niet naar wens zijn, dan is het belangrijk dat de voorbeeldtekening wordt afgekeurd, zodat wij eventuele wijzigingen kunnen doorvoeren. Ondanks dit proces hebben wij u een – in onze ogen – zeer rechtvaardig voorstel ter compensatie gedaan. Jammer genoeg hebt u aangegeven zich daar niet in te kunnen vinden. Nogmaals onze excuses voor het ontstane ongemak. We hopen dat u desondanks begrip heeft voor onze werkwijze en de zorgvuldigheid waarmee wij onze producten personaliseren. Met vriendelijke groet, Team Salentijn
De website is overzichtelijk, zodat ik vlot uitkom bij waar ik wil zijn. De bestelprocedure verloopt naar tevredenheid en ik wordt voldoende geïnformeerd omtrent de status van mijn bestelling.
Na vorige bestellingen gaat het bestellen van breekpunten supersnel en makkelijk.
Vele jaren deden ze trouwe dienst, muntjes die bijdroegen aan een betalingen voor het goede doel. Dankzij inflatie was de waarde niet meer van deze tijd. Niet getreurd, de plastic muntjes, ingeleverd bij Salentijn beginnen nu een nieuwe leven met een hogere waarde. Goede service, milieuvriendelijk!
Beste Sjoerd, dank voor de mooie beoordeling. We hechten inderdaad veel waarde aan het milieu waardoor het recyclen van munten tot onze diensten behoort. Met vriendelijke groet, Team Salentijn
door foute bestelling, op zeer korte termijn (binnen twee dagen), nieuwe munten ontvangen.
Snel geleverd, goed product!
We moesten huisorders na bestellen. Met 1 telefoontje op maandag kon ik ze vrijdags al Komen ophalen. Super service
Sinds zo’n 20 jaar zijn wij een zeer tevreden klant bij Salentijn. En dat zal ook zo blijven!
tevreden
Beste klant, bedankt voor de positieve reactie. We doen iedere dag opnieuw ons best om onze klanten te ontzorgen en we vinden het fijn dat dit gewaardeerd wordt. Groet, Team Salentijn
Ik vond alles fijn, alleen het was voor mij makkeijker als ik gewoon in 1 keer kon betalen, en het factuur kreeg. Nu kreeg ik meerdere mailtjes, en dat had voor mij niet gehoeven. Maar buiten dat, super!
Uitstekende ervaring
Snelle service en uitstekend product.
Zeer professioneel bedrijf met een heel goede communicatie! Ze zijn snel, correct en leveren kwalitatief materiaal af! Zeker een aanrader!!
Beste Nicky, dank voor deze fantastische beoordeling! We zien u graag bij een volgende bestelling weer terug. Team Salentijn