Heeft een totaal van 536 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Positief sentiment93%
Klanten melden consequent snelle service en goede productkwaliteit. Het bestelproces is eenvoudig en de levering verloopt doorgaans probleemloos. Duidelijke communicatie en behulpzaam personeel dragen bij aan een positieve algehele ervaring. Enkele opmerkingen wijzen op kleine problemen met facturering of timing, maar de algemene indruk blijft positief.
Sterke punten
Goede productkwaliteit
Betrouwbare levering
Gebaseerd op 16 reviews
Ongevraagd een
Voorheen nooit problemen gehad.
Helaas hebben ze deze keer ongevraagd een logo iets aangepast wat ik niet heb gezien op de definitieve opmaak. Daar stond het 2x wel goed op en naar later bleek 2x niet goed.
De aangeboden oplossing is niet naar mijn tevredenheid helaas.
Beveelt niet aan
14 April 2025
Alice Kool
Wilnis
Beste Alice,
Allereerst onze oprechte excuses dat u niet tevreden bent met het geleverde product.
Bij gepersonaliseerde producten hanteren wij de werkwijze dat wij altijd een orderbevestiging inclusief voorbeeldtekening toesturen ter goedkeuring. Pas nadat wij uw akkoord ontvangen, gaat de bestelling in productie. Daarna zijn verdere aanpassingen helaas niet meer mogelijk.
We vertrouwen erop dat klanten de voorbeeldtekening zorgvuldig controleren en alleen goedkeuren wanneer zij volledig tevreden zijn met het ontwerp (of geen onjuistheden in de voorbeeldtekening zien). Mocht het ontwerp niet naar wens zijn, dan is het belangrijk dat de voorbeeldtekening wordt afgekeurd, zodat wij eventuele wijzigingen kunnen doorvoeren.
Ondanks dit proces hebben wij u een – in onze ogen – zeer rechtvaardig voorstel ter compensatie gedaan. Jammer genoeg hebt u aangegeven zich daar niet in te kunnen vinden.
Nogmaals onze excuses voor het ontstane ongemak. We hopen dat u desondanks begrip heeft voor onze werkwijze en de zorgvuldigheid waarmee wij onze producten personaliseren.
Team Salentijn
Snelle levering van een goed product
De website is overzichtelijk, zodat ik vlot uitkom bij waar ik wil zijn. De bestelprocedure verloopt naar tevredenheid en ik wordt voldoende geïnformeerd omtrent de status van mijn bestelling.
31 March 2025
Bert
Zuidlaren
Na vorige bestellingen gaat het bestellen van breekpunten supersnel en makkelijk.
24 March 2025
Harco
Lutten
Hergebruik van munten, goed idee
Vele jaren deden ze trouwe dienst, muntjes die bijdroegen aan een betalingen voor het goede doel. Dankzij inflatie was de waarde niet meer van deze tijd. Niet getreurd, de plastic muntjes, ingeleverd bij Salentijn beginnen nu een nieuwe leven met een hogere waarde.
Goede service, milieuvriendelijk!
24 March 2025
Sjoerd
Alblasserdam
Beste Sjoerd,
dank voor de mooie beoordeling. We hechten inderdaad veel waarde aan het milieu waardoor het recyclen van munten tot onze diensten behoort.
zeer goede service
door foute bestelling, op zeer korte termijn (binnen twee dagen), nieuwe munten ontvangen.
23 March 2025
E.F.B.M. Bokkers-Heutinck
MARIENVELDE
Zeer vlot, goed product
Snel geleverd, goed product!
17 March 2025
C.
Ommen
Super geholpen
We moesten huisorders na bestellen.
Met 1 telefoontje op maandag kon ik ze vrijdags al
Komen ophalen.
Super service
10 March 2025
S.
Linne
Werken met Salentijn geeft zekerheid!
Sinds zo’n 20 jaar zijn wij een zeer tevreden klant bij Salentijn.
En dat zal ook zo blijven!
24 February 2025
10 February 2025
K.
Groningen
Beste klant,
bedankt voor de positieve reactie. We doen iedere dag opnieuw ons best om onze klanten te ontzorgen en we vinden het fijn dat dit gewaardeerd wordt.
Groet, Team Salentijn
Ik vond alles fijn, alleen het was voor mij makkeijker als ik gewoon in 1 keer kon betalen, en het factuur kreeg. Nu kreeg ik meerdere mailtjes, en dat had voor mij niet gehoeven.
Maar buiten dat, super!
14 January 2025
Marie-Louise
Waalre
uitstekend
Snelle service en uitstekend product.
23 December 2024
Geurts Pierre
venlo
Top organisatie!
Zeer professioneel bedrijf met een heel goede communicatie! Ze zijn snel, correct en leveren kwalitatief materiaal af! Zeker een aanrader!!
4 December 2024
Nicky Baudot
Nieuwrode
Beste Nicky,
dank voor deze fantastische beoordeling! We zien u graag bij een volgende bestelling weer terug.
Sneller en goede service
Goed geholpen met het ontwerp en daarbij het juiste advies.
Vervolgens snel geproduceerd en geleverd.
Zeer aan te raden!
5 November 2024
T.
Super service!
Top service!
1 November 2024
Robin
Linde
Prima service, goede kwaliteit en prijs
Ze bieden een prima service met een goede kwaliteit tegen een goede prijs.
Wat mij als vereniging man wel steekt is dat je voor 3 dozen, voor munten, inpakken 16 euro vraagt als zogenaamde order kosten.
Dan heb je een enkele weken geleden 1000 en 4000 munten gekocht.
Belachelijk.
2 September 2024
Hans Sagt
Dussen
Beste Hans,
dank voor uw beoordeling. We zien dat u in juli twee losse bestellingen heeft geplaatst voor munten. Ondanks de vraag destijds of u er telborden bij wou bestellen, heeft u de bestellingen zonder telborden geplaatst. In augustus heeft u alsnog besloten om een websitebestelling te plaatsen voor voor drie telborden. Aangezien wij de telborden dienen te verzenden, dienen we hier ook verzendkosten voor in rekening te brengen. De order- en verzendkosten bedragen altijd 16 euro en hier kunnen we helaas niet van afwijken aangezien wij ook verzendkosten dienen te betalen aan de pakketdienst die de bestelling voor ons aflevert.
We zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over de munten die u van ons heeft ontvangen.
Team Salentijn
Gewoon goed en lekker snel !
Gewoon goed en lekker snel !
5 August 2024
Dion de Vries
Voorthuizen
Supersnelle en goede service
Fijne communicatie, makkelijke site en snelle levering van goede producten. Top!
29 July 2024
Xandra
Waalwijk
Levering en producten top!
Levering is aangekomen zoals beloofd en de producten waren naar verwachting.
Ik heb na de bestelling zelf een fout gemaakt waarna ik netjes ben gebeld voor een toelichting en zo het foutje kunnen herstellen.
26 July 2024
Rivano
Rotterdam
TOP
snelle levering en vriendelijke klanten service
19 July 2024
25 June 2024
Corry
NEER
Betrouwbaar bedrijf
Ondanks dat de levering vertraagd dreigde te worden zijn ze direct overgegaan tot plan B. 1000 eigen munten direct verstuurd om ons uit de brand te helpen! Chapeau
11 June 2024
Andre
Vught
Prima Tyvek Bandjes, snelle levering.
200 tyvek bandjes besteld op 2é pinksterdag (maandag) ik moest ze vrijdag al hebben, dinsdag bevestiging gekregen en na betaling kreeg ik niet veel later al bericht dat ze verzonden zijn. Ook daadwerkelijk de volgende dag binnen gehad.
Bandjes zijn voor goede kwaliteit en erg stevig.
27 May 2024
Evenema