Heel erg goed !
Prima levering goed verpakt dus voor herhaling vatbaar !!
Marian
Hoensbroek
Laden reviews...
34 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 8.465 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,5
Review overzicht
Klanten melden snelle levering, duidelijke communicatie en betrouwbare kwaliteit. Sommige bestellingen hadden vertragingen of retourproblemen, maar de meeste problemen werden snel opgelost. Over het algemeen is de ervaring positief en doen veel klanten herhaalbestellingen.
Prima levering goed verpakt dus voor herhaling vatbaar !!
Marian
Hoensbroek
Bij het bestellen miste ik een veld voor opmerkingen, ik heb belletjes besteld en ik had daar graag mijn voorkeur qua kleur voor door willen geven. Ik kreeg geen email met link van bezorging en terwijl ik dacht dat mijn bestelling nog bij elkaar gezocht moest worden, kreeg ik van DHL email dat pakket klaar stond voor ophalen bij distributiepunt.
Karen
Alkmaar
Beste Karin,
Bedankt voor je reactie. Bij artikelen die in een assorti kleur worden geleverd is het helaas niet mogelijk om zelf een kleur te kiezen. Wij vermelden dit ook bij de artikelen. Bij sommige klanten komt de automatische mail met de track & trace niet altijd door de spamfilter. Mocht je in de toekomst nog eens een bestelling plaatsen dan mag je altijd een mailtje naar de klantenservice sturen, wij mailen je dan de track & trace zelf.
Toppie
reningelst
Super mooi Pietenpak en prima prijskwaliteit verhouding. Zeer tevreden
Hielian
Vleuten
Hartelijk dank, [Naam klant], voor deze vriendelijke beoordeling! We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.
23 November 2025
Marc
Bocholtz
Ik vind het lastig want de service want goed , maar de kosten van levering en bij verkeerde maat het terug sturen was ontzettend duur . Verder het artikel wat ik bestelde goede kwaliteit
22 November 2025
Anja
Spanbroek
Fast delivery, items quality better than expected.
19 November 2025
Anna
Den Haag
Snel besteld, snel geregeld en snel ontvangen dus prima.
18 November 2025
Wil
gouda
Goede snelle levering
20 April 2023
Willeke Van der Gugten
Rijnsburg
Enige opmerking: de doos had een stuk kleiner gekund. Maar keurig op tijd geleverd en goede spullen.
20 April 2023
M.
Alkmaar
een minpuntje. in de bevestigingsmail stond een link voor track&trace die niet werkte. dat gaf me het idee dat ik wellicht was opgelicht en geen bestelling zou ontvangen. Gelukkig was dat niet zo maar verbeter die communicatie dan krijgen jullie een 10
19 April 2023
Sonja
Laren
Prima prijs-kwaliteit. Snelle levering.
19 April 2023
Jan Frans De Clippel
Aalst
Prima producten voor een nette prijs
18 April 2023
Peter Levens
Eindhoven
Snel
18 April 2023
Annie
Deventer
service is goed, snelle levering, goed verpakt, helemaal compleet en goede kwaliteit, de prijs is goed.. dank jullie wel namens het hele team van stichting wijkbeheer vrieheide e.o en natuurlijk de paashaas
16 April 2023
amy
heerlen
Addequaat gereageerd door terugbetaling ban het bestelde
15 April 2023
M
Gouda
toegezegde levering van uiterlijk 13 april is zo ver wij kunnen zien nog niet eens verstuurd
Beveelt niet aan
Kees (namens Gisela)
NIEUWE-TONGE
Snelle levering en hun spullen zijn van goede kwaliteit.
S
Diemen
Vlotte bestelling
Rosanne
Waregem
Bovenverwachting
Gerwin
Gouda
Artikel te klein. Teruggestuurd per post.
Regine Bielen
Hoeselt
Ruime keuze, snelle levering.
Corrie
Culemborg
Goede snelle service, juiste produkt van de juiste kwaliteit prijsverhouding.
12 April 2023
Jolanda
Wijhe
Top service!
11 April 2023
Virginie
Bavikhove
Bij Het Feestbeest, dé plek voor carnavalsfanaten en feestvierders, hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in het feesten! Van een kleine winkel zijn we uitgegroeid tot dé bestemming voor al je feestbenodigdheden, zowel binnen als buiten Nederland. En hier bij ons is het feest altijd binnen handbereik, want sinds een aantal jaren zijn we volledig digitaal gegaan.
Branch
Zakelijke Dienstverlening