Laden reviews...
1.062 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen geven vooral een positief beeld van de GPS-precisie en de veiligheidsfuncties. Consumenten noemen de geruststelling die het biedt en de gemakkelijke app. Verwachtingen worden waargemaakt op gebied van gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Klanten roemen de service en bevelen het systeem graag aan.
Het horloge doet precies wat het moet doen, geen onnodige afleiding, maar wel fijn dat je kind bereikbaar is. Werd snel geleverd.
Kristie
Helmond
Horloge werkt goed, gps is nauwkeurig. En de app is makkelijk in gebruik.
Beveelt niet aan
Rob
Sommelsdijk
Onze zoon had er al 1 en nu ook 1 voor onze dochter. Ze is er helemaal blij mee, en wij ook. Super makkelijk je hoeft e niet te zoeken voor het eten, en mocht er iets zijn kunnen ze je gelijk bellen ( alleen de ingestelde nr's)
Peter
beverwijk
Ben zeer tevreden over het horloge, mijn dochter van 4 snapt precies hoe het werkt . Zo erg dat ze continu mij aan het bellen is als ze weer iets nieuws gaat doen ,maar daardoor weet ik wel wat ze doet en waar . Heel fijn. Zo kan onze jongste ook een beetje mee doen met de oudste .
Samantha
Heesch
Horloge aangeschaft voor mijn 5 jarige dochter. Snelle verzending. Dochter is erg enthousiast over de kleur. Het is even uitvogelen voor haar hoe hij precies werkt, maar met een beetje oefenen kan ze er prima mee uit de voeten. Voor ons als ouder erg fijn om te kunnen zien waar ze is en haar route te volgen. De verschillende opties zoals sos bij vallen en afbakenen van een gebied werken ook goed.
Joelle
Breda
Het horloge is makkelijk te bedienen door kinderen. De app is heel overzichtelijk voor volwassenen om te gebruiken. Zeker ook omdat je met elkaar kan communiceren. Enig verbeterpuntje is dat een foto op het horloge komt bij contactpersonen. Zodat je ziet wie je belt. Nu is het niet handig voor kinderen die niet kunnen lezen.
Natascha
Maassluis
Ik heb een zoon met lvb die overal vlinders ziet vliegen en contineu super focus nodig is. Met deze tool geeft het mij als ouder meer rust en bewegings ruimte in bv een pretpark/ vakantie
Harwin
OOSTERWOLDE FR
Het is een mooi en fijn horloge m’n dochter kan er goed mee om gaan en het bereik is top
Marcel
Rijssen
Wij zijn heel erg blij met het horloge. Geeft nauwkeurig aan waar onze dochter is. Op verschillende manieren contact zoeken via spraakbericht, berichtje schrijven, bellen. Batterij gaat lang mee.
Verona
Waddinxveen
Ik kan mijn dochter nu met een gerust hart buiten laten spelen
Bert
Arnhem
Prima horloge met goede tracker en aanvullende functies. Kleine tegenvaller is de batterij duur. Iedere dag moet je wel echt opladen.
Danny
Zutphen
Besteld zodat de kinderen zelf vanuit school naar huis kunnen lopen
Rik
Heesch
Mijn dochter is er super blij mee en ook een aantal van haar vriendinnetjes en zusje hebben er 1. Zo kunnen we de telefoon nog even uitstellen
Teun
Eindhoven
Het is ontzettend fijn om te kunnen zien waar mijn kinderen zijn. Ze kunnen bellen wanneer er wat is. Het werkt ontzettend goed. Erg blij met mijn aankoop.
Anne
Zoetermeer
Horloge werkt heel goed, mijn dochter is er super blij mee
Daniëlla
Zeeland
Ik heb voor mijn jongens allebei een horloge van One2track gekocht en wat zijn we hier blij mee! De horloges zijn makkelijk in gebruik, bellen, ophangen, scrollen. Ook de GPS-functie is superhandig, zeker als ouder. In de app, is opwaarderen ook zo gedaan. De horloges zien er leuk uit, werken goed en de kinderen vinden het geweldig om hun eigen horloge te hebben. De bestelling en levering verliepen ook helemaal goed. Een hele fijne aankoop en zeker een aanrader voor andere ouders!
Seym
Heemskerk
Heel fijn horloge waarmee de kinderen mij kunnen bereiken wanneer dat nodig is. Geen afleiding van spelletjes en social media. Snelle levering, makkelijke installatie en Nederlands bedrijf. Top!
Irene
Oisterwijk
Makkelijk in gebruik en een mooie kleur roze Mijn dochter is er blij mee!
Brenice
Purmerend
Wij zijn echt heel blij met het One2track horloge! Onze dochter vindt het superleuk om haar eigen horloge te hebben en voor ons is het vooral fijn dat we haar altijd even kunnen bereiken. Ook het kunnen zien waar ze is, geeft ons een gerust gevoel. Het horloge is makkelijk in gebruik en werkt gewoon fijn. Ideaal als je kind wat zelfstandiger wordt, maar je een telefoon nog niet nodig vindt. Wij zijn er heel tevreden over en zouden het zeker aanraden!
Marit
Utrecht
Fijne maat, handig en gemakkelijk in gebruik, m’n dochter is er ontzettend blij mee. Vooral de app is heel erg fijn in gebruik! Absolute aanrader om aan te schaffen
Jade
Leunen
Zoonlief is trots op zijn horloge, wij zijn blij dat we weten waar hij is en ons kan bereiken indien nodig.
Yvonne
Hellouw
Keurige service, horloge software liep vast en we hebben een nieuwe toegestuurd gekregen.
Barbara
Elst
The watch is great absolutely amazing great value of money
Carmina
Eindhoven
De One2Track is misschien wel de beste en meest veilige smartwatch voor je kind. Geen onnodige features, geen gegevens op Amerikaanse servers, maar wel een duidelijk, eenvoudig en goedwerkend produkt.
Jeroen
Malden
Ik ben blij met het horloge. Ik wilde mijn kind nog geen telefoon geven, maar hij is dit schooljaar voor het eerst gedeeltelijk alleen thuis en dan wil ik wel met hem kunnen communiceren. Dit horloge is ideaal. Ik zet wekkers zodat hij tijdig naar school vertrekt en hij communiceert via het horloge als hij uit school bij iemand wil afspreken. Fijn is ook dat je dan via gps kunt zien waar hij is. Video bellen heeft wel vastlopers, dus wij communiceren met spraakberichten en tekstberichtjes en dat werkt perfect. Blij mee.
Caroline
Geldrop
Beste Caroline,
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het horloge en jullie goed kunnen communiceren via het horloge.
Zou je ons een berichtje willen sturen naar [email protected] over het videobel probleem wat je ervaart? Dan kunnen we je hier zo snel mogelijk mee helpen zodat dit uiteraard ook naar behoren werkt.
Bedankt voor het delen van jullie ervaring!
Met vriendelijke groet,
Marli, one2track B.V.
De allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges voor kinderen en ouders! Betrouwbaar – en betaalbaar bij aankoop en in gebruik. Met meer dan 250.000 enthousiaste avonturiers zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of sociale media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.
Pletterij 25
2211 JT Noordwijkerhout