Laden reviews...
1.111 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen geven vooral een positief beeld van de GPS-precisie en de veiligheidsfuncties. Consumenten noemen de geruststelling die het biedt en de gemakkelijke app. Verwachtingen worden waargemaakt op gebied van gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Klanten roemen de service en bevelen het systeem graag aan.
Mijn kind kan nu altijd even laten weten als ze later thuis is. Ik kan goed zien waar ze is en kan dus altijd even contact met haar krijgen.
14 September 2026
Rob
Rotterdam
Werkt gemakkelijk en intuïtief. App biedt gebruiksgemak en overzicht. Handig dat het horloge niet op apparaat zelf uitgezet kan worden. Vindt het horloge wel prijzig.
14 September 2026
Kev
Bergen op Zoom
Fijn horloge waarmee onze dochter makkelijk berichten kan sturen naar ons en kan bellen als er iets is. Voor ons ook fijn om haar buiten op pad te laten gaan maar toch te kunnen zien of ze in de buurt blijft. Ook kunnen wij haar makkelijk bereiken. Alles is simpel te bedienen
Marjolein
Kampen
Have bought a few smartwatches and I am very happy with them! Their customer service is excellent! They reply very fast via email but are also reachable via phone. Always go the extra mile to help!
Marsha
Amsterdam
Klantenservice is erg coulant, reageert snel en denkt goed met je mee. Horloge Next werkt prima, nauwkeurige gps en goede bereikbaarheid.
Billy
Weurt
Op de website staat duidelijk omschreven dat de horloges redelijk goed tegen water kunnen, alleen die van ons toch kennelijk niet. Na 2 jaar en een week ging het horloge niet meer aan, toch maar weer een nieuwe one2track gekocht omdat de concurrentie veel duurder is of direct van Aliexpress komt zonder garantie of helpdesk. Na ontvangst van het tweede horloge de eerste opengemaakt en trof hier zeer veel roest aan, ondanks dat mijn zoontje er niet mee zwemt of douched.
Beveelt niet aan
P
Koeman
Horloge is redelijk nauwkeurig, mijn dochter kan ons bellen of berichten sturen, erg goed bereik tot nu toe.
Wilma
Soest
Ik heb de horloge gekocht voor mijn zoontje van 8. Ik kan hem bellen en volgen. Hij vind het heel makkelijk te bedienen. Echt een fijne aankoop!
Tugba
Eindhoven
Werkt zoals omschreven! Wat wel fijn zou zijn is dat screen protector er al op zou zitten bij levering. Dit is iets wat standaard wel gegaan mag worden. Is vanwege formaat iets lastiger om zelf erop te plakken.
Niek
Oss
Hebben meerdere horloges en zijn er zeer blij mee. Kids kunnen er makkelijk mee omgaan en hebben geen last van de bandjes. Bij een defect horloge reageren ze snel op mail en denken ze fijn mee met evt. vergoeden.
Deborah
Zoetermeer
Fijn horloge om te volgen waar onze zoon zich bevindt. Makkelijk in gebruik. Bij horloge aanzetten, moeten we wel even naar buiten dat hij verbinding vindt
Nora
Enkhuizen
We zijn erg tevreden met het One2track GPS-horloge. Vooral de combinatie van veiligheid en zelfstandigheid vinden we ideaal. Ons kind kan ons makkelijk bereiken wanneer dat nodig is en wij kunnen via de GPS-locatie zien waar hij is. Dat geeft als ouder toch een gerust gevoel. Het horloge is makkelijk in gebruik en ziet er ook leuk uit. De bediening is voor een kind goed te begrijpen en de verbinding werkt tot nu toe erg goed. Ook het bellen en berichten sturen vinden we erg handig. Zeker een aanrader voor ouders die op zoek zijn naar een betrouwbaar GPS-horloge voor hun kind!
Thomas
Almere
Heel fijn ding. Goed bereikbaar en vrijdag nauwkeurig. Ik raad het iedereen aan.
Babette
Boskoop
Basics aanwezig om contact te kunnen nemen in nood zonder dat mijn kind te veel afleiding aan zijn arm heeft hangen. 1 nadeel: dat mijn kind maar 1 bericht kan zien (geen geschiedenis) en dat het zeer beperkt is qua aantal karakters.
Jeroen
Roosdaal
Wij gebruiken de Connect Up al ruim 2 jaar voor onze dochter. Het horloge werkt prima, is makkelijk te bedienen voor jonge kinderen en ziet er mooi uit. Onlangs een tweede horloge aangeschaft voor onze zoon. Fijn en vlot contact gehad met de klantenservice nadat we het ID nummer kwijt waren. Wij zijn heel tevreden!
Sam
Doetinchem
Heel prettig dat er gebruik gemaakt word van het kpn netwerk. Het enige netwerk met een beetje bereik hier. Helaas voor het horloge binnen niet voldoende. Het is dan jammer dat je zelf geen wifi punten kunt instellen. Toch na dicht bij de router en bij het raam te staan heeft hij doormiddel van 4g het wifi punt kunnen pakken. Voor de rest werkt het horloge prima. Je kunt veilige zone instellen en ook meerdere. En als je het zo instelt krijg je een melding als het horloge binnen of buiten de veilige zone komt. Doordat hier het bereik niet geweldig is heb ik een veilige zone gemaakt bij de buren ruim 500meter verderop en weet ik dat ze bijna thuis is. Als ik dan een melding krijg. Ideaal horloge. We gebruiken het horloge hier echt alleen om te zien dat ze veilig aan komt op school (groep5) en als er echt iets is dat ze ons kan bellen. Ze moet 4,5km fietsen voordat ze op school/thuis is.
D
Rmolen
Mooi horloge, alles zit erop wat erop moet zitten. Ik vind alleen de app enorm langzaam. Meestal is hij wel vrij precies maar als je je kind wil volgen dan gaat dat met horten en stoten.
Juliet
Bovensmilde
Het horloge is heel gebruiksvriendelijk voor onze dochter van 6. De app werkt prima. Fijn dat je ook kan videobellen. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat de gps ongeveer 2 minuten achter loopt. Je kan wel refreshen voor een nauwkeurigere locatie.
Amber
Rotterdam
Het horloge oogt stoer om mijn kind zijn pols, ondanks dat hij zeer dunne polsen heeft. Ook heeft hij geen last tijdens het dragen en kan hij er zelfstandig goed mee overweg (5 jaar oud) De GPS is nauwkeurig en de app is makkelijk te bedienen. Ik zou dit product aanraden!
Anouk
Harderwijk
Erg fijn horloge, locatie heel nauwkeurig. Batterij gaat lang mee. Makkelijk in gebruik!
Irma
Wageningen
Werkt goed, ook leuk te personaliseren.
Bart
Ewijk
Onze jongen van 8 wil graag zelf naar huis komen van school. Na schooltijd doet hij het horloge om en aan. Zo zie ik waar hij is. Hij kan hem goed zelf bedienen. Hij heeft een stuk vrijheid en ik kan hem bereiken. Erg blij mee.
Heidi
Dordrecht
Het is een heel mooi en fijne horloge. Makkelijk in gebruik voor ons kind.
B.
Boxmeer
Zeer tevreden. Makkelijk te installeren. Het werkt uitstekend. Op vakantiepark was hij de weg kwijt, kon zo naar hem toelopen om hem op te halen. Ben er erg blij mee en mijn kind ook!
Monique
Nootdorp
Wij zijn erg tevreden met het horloge! Dankzij het horloge kunnen we onze dochter met een veilig gevoel zelfstandig op pad sturen. Dat geeft ons als ouders veel rust!
10 September 2026
Ayse
Almelo
De allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges voor kinderen en ouders! Betrouwbaar – en betaalbaar bij aankoop en in gebruik. Met meer dan 250.000 enthousiaste avonturiers zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of sociale media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.
Pletterij 25
2211 JT Noordwijkerhout