Filters

10

Fijne service

Snelle levering, fijne hulp bij contact, netjes verpakt. Gewoon uitstekend!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijn horloge en top service

Mijn kinderen hebben het horloge nu een jaar. Hierdoor hebben ze veel meer vrijheid gekregen om buiten te spelen. Ze zijn altijd bereikbaar en je kan zien waar ze zijn. De tool werkt ook ontzettend handig. 1 horloge is helaas door een botsing met spelen kapot gegaan, maar met bijbetaling van een kleine bijdrage krijgen we er nu een gloednieuw horloge voor terug. Snelle beantwoording door super vriendelijk personeel. Top service!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect service voor een heel goed prijs

Ik heb one2track al ruim een jaar het werkt perfect. Mijn zoontje heeft het horloge altijd om als hij naar buiten gaat en wij kunnen hem dus volgen en bellen als het nodig is en hij ons. Zijn nummer is bescherm hij kan alleen gebeld worden door nummer welke ik registreer hij kan ook alleen bellen naar de gesteigerde nummers dat is zo fijn! Wij zijn echt heel erg tevreden over de functies van one2track. De kleine prijs verhoging van 2023 is ook erg aan de magere kant en dat lijkt mij ook niets meer dan normaal gezien de inflatie en al die prijsverhogingen. Wij raden one2track iedereen van harte.. heeft u kinderen die veel buiten zijn, dit is ideaal voor u! Ga zo door one2track Groeten

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijne horloge

Mijn zoon is er erg blij mee en ik kan hem altijd bereiken!

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel fijn horloge!

Mooi en fijn horloge voor onze zoon van 8! Wij kunnen zien waar hij is, batterijduur en veel meer! Daarnaast kan hij gemakkelijk contact met ons opnemen.

 • Aanbevelen? Ja
10

NEO is een top horloge!

Ik heb model NEO gekocht, super horloge!

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooi toestel zeer makkelijk en fijn in gebruik!

Wilde er eerst niet aan beginnen maar geeft nu toch een fijn gevoel dat mijn kind d.m.v. dit horloge bereikbaar is (en zij mij kan bereiken indien nodig/nood). + ik kan zien waar zij zich bevindt wanneer ze buitenspeelt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

De One2track horloge geeft onze beide kids vrijheid die ze anders niet zouden hebben. Beide zitten in een rolstoel en is super fijn dat ze ons kunnen bellen en wij ook kunnen zien waar ze zijn.

 • Aanbevelen? Ja
9

Dé oplossing voor thuisblijvende kinderen.

Doet precies wat je verwacht! Onze zoon van 9 gaat geheel intuïtief door het menu. Fijn dat hij nu bereikbaar is en niet met een mobieltje hoeft rond te lopen. Nu een maandje in gebruik. De kosten vallen mij alles mee! Het enige minpunt: Het einde van het bandje gaat onder 2 van die lusjes door maar slipt er makkelijk uit. Wellicht een rubbertje op het einde? Klittenband? Een verdikking? Iets om het 'vast' zetten?

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig, altijd in contact met mijn zoon!

Dankzij het berichtencentrum kan mijn zoon contact met mij houden als hij bij een vriendje is. Het geeft een gerust gevoel om te weten dat ze je kunnen bereiken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Werkt geweldig en veilig gevoel!

Voor mijn zoontje van 7 kochten wij deze. Nog te klein voor een telefoon maar op deze manier kan hij ons toch contacten mocht dat nodig zijn en wij hem. Ook de gps tracker is erg nauwkeurig! Zelf vind hij de stappenteller fantastisch. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top voor kinderen

Super horloge voor een redelijke prijs dat een mobiele telefoon overbodig maakt, aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer snelle levering en top kwaliteit

Oude horloge was verloren. Nieuwe besteld en binnen twee dagen binnen. Na een email keurig het oude beltegoed overgezet naar het nieuwe horloge.

 • Aanbevelen? Ja
7

Uitgebreide functionaliteit, heel mooi, maar daardoor ook even zoeken

Heel divers horloge. Je kunt zelf kiezen wat je er wel of niet van gebruikt. Als ouder even goed inlezen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Makkelijk in gebruik

Makkelijk te instaleren en makkelijk in gebruik

 • Aanbevelen? Ja
8

Erg fijn

Onze zoon en dochter hebben beide een one2track horloge gekregen met hun verjaardag. Het horloge is makkelijk te registreren en de kinderen kunnen het makkelijk zelf bedienen. Als ouders kunnen we met de app zien waar ze zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooi, bestendig en nuttig horloge

Mooi horloge, Praktisch in gebruik met weinig afleiding. Zelfs de optie om tijdens schooltijden functies uit te zetten. In het begin hebben we problemen ervaren met de verbinding. Het bellen ging niet hoe het moest. Maar door persoonlijk contact en de juiste ondersteuning kwamen we erachter dat er een aantal instellingen niet goed stonden. Door deze te veranderen werkt het horloge optimaal! Goede service!

 • Aanbevelen? Ja
10

perfect voor onze zoon van 9.

Werkt soepel, installeren is heel gemakkelijk en de app is top.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden over mijn aankoop.

Geeft mij vertrouwen dat mijn dochter haar horloge aan heeft. Veiligheid voor beide.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super handig

Super fijn voor de ouders die met een veilig gevoel hun kind de wereld willen laten verkennen. Mijn zoontje vindt het geweldig en het staat ook nog eens super hip!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geruststellend horloge

Het nieuwste model besteld, de Neo. Wilde nog geen telefoon voor mijn kinderen omdat What’a App etc van mij nog niet hoeft. Daarom dit horloge perfect. Ze kunnen een bericht inspreken en mij (video)bellen of een foto sturen. En er is de SOS knop. Ik kan via de app zien waar ze ongeveer zijn. Daarnaast heeft het bedrijf een zeer goede klantenservice!

 • Aanbevelen? Ja
7

Mooi en goed horloge

Makkelijk in gebruik

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne bediening

We zijn van een oud model overgestapt naar het nieuwste model. De bediening is veel makkelijker geworden. Wat de kinderen nu ook begrijpen. Het geluid en beeld is luid en duidelijk. Vind zelf het horloge vrij groot, voor die kleine kinder polsen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goed horloge

De GPS is heel nauwkeurig. Bellen en berichten gaan prima en het alarm werkt ook goed! Super blij mee en geeft een veilig gevoel als onze dochter buiten is.

 • Aanbevelen? Ja
7

Doet zijn werk.

Gps is niet altijd nauwkeurig met het bepalen van de locatie. Zelfs met de WiFi verbinding geeft hij aan dat ons kind aan de overkant bij de buren is terwijl hij thuis zit.

 • Aanbevelen? Ja

Over one2track B.V.

De beste en slimste GPS producten voor iedereen bereikbaar! Ons doel is de ontwikkeling van een breed en snel vernieuwend assortiment van GPS horloges voor kind en ouder. Niet alleen zeer betaalbaar bij aanschaf maar ook goedkoop tijdens gebruik. Met onze prepaidsimkaart betaalt u alleen wat u gebruikt, geen dure abonnementen, aansluitkosten of starttarieven. GPS horloges van one2track hebben een stabiele, veilige en gebruikersvriendelijke App en een prepaid simkaart die werkt in heel Europa. Uw gegevens worden door ons Nederlandse team van engineers beheerd en veilig gehouden. Goed werkende producten en services tegen een zeer betaalbare prijs, dat is waar wij voor staan!

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd