Heel fijn, dochter van 5 voelt zich vrij & wij weten waar ze is.

Dochter kan eindelijk (volgens haarzelf) lekker spelen in de wijk en contact houden met ons. Ze voelt zich heerlijk vrij, en wij kunnen haar op afstand I.i.g. qua locatie in de gaten houden. Enige jammere, het vernieuwen van de locatie duurt ong. 2minuten. Had liever een kortere tijd gehad.

Top horloge voor mijn dochter van 3 jaar!

Top horloge voor mijn dochter van 3 jaar! Makkelijk in gebruik

Het horloge is de beste manier om met mijn kind (10) te communiceren

Het horloge ligt niet in een tas, wordt (bijna) nooit vergeten en is daarom de ideale manier om met mijn kind te kunnen bellen. Minpuntje: De lokatie wordt niet altijd goed en soms traag doorgegeven. De service is top, we hebben de horloges sinds een jaar of drie en hierdoor heeft mijn kind veel meer vrijheid.

zoals verwacht

Het product is van goede kwaliteit en voldoet aan mijn behoeften.

Snelle verzending horloge

Het is fijn dat klantenservice snel reageerde. Ook was het fijn dat het bestelde horloge dezelfde dag verstuurd was.

Handig!

Sinds vorige week heeft onze dochter van 7 een horloge van one2track. Wij vinden het erg handig en het geeft ons vertrouwen om haar alleen buiten te laten spelen, wetende dat zij ons altijd kan bellen en andersom. In het begin is het wel even wennen - en wordt je als ouder regelmatig gebeld ;-) - maar het is een zeer gebruiksvriendelijk horloge. Aanrader!

Goed!

Werkt goed erg handig!

veel meer rust

We hebben er 2 en de kinderen van 8 en 9 kunnen er makkelijk mee overweg. Geluid is goed met bellen. Tracking loopt soms behoorlijk achter. Zelfs met refreshen krijgt het niet altijd verbinding. Horloge ligt dan gewoon thuis bijvoorbeeld.

Kwaliteit is heel goed. Duidelijke GPS. Foto's en geluid zijn ook erg duidelijk.

Happy with the watch so far

Can track child, calls and messages possible with no other distractions.. slightly larger on the wrist but does not look bad. My daughter is happy. I would recommend screen protector

Doet wat het moet doen!

Zeker een aanrader, bellen gaat met gemak, tot nu toe goed bereikbaar. online volgen is zeer betrouwbaar. Zoon kan sinds we de horloge hebben gerust buiten spelen. Batterij gaat lang mee.

Goed horloge

Makkelijk om te gaan met app en het horloge zelf

Excellent product

Wij hebben een nieuw horloge gekocht ter vervanging van een oud exemplaar en wij zijn zeer tevreden. Het product voelt stevig aan, werkt betrouwbaar en ziet er mooi uit. Het voldoet volledig aan onze verwachtingen en ook aan die van mijn dochter, die het dagelijks met veel plezier draagt erg graag.

Ideaal apparaat

Wat is dit een handig apparaat. Jaren geleden het oude model aangeschaft, nu een nieuwe versie. Ideaal dat je kunt videobellen en foto’s sturen. Het voelt voor onze 9-jarige alsof ze nu ook een telefoon heeft. Batterij gaat lang mee, belkosten zijn laag. Twee minpuntjes: op sommige plekken straalt het horloge niet goed aan. Dan zit ze ineens honderden kilometers verderop. Dat weet ik inmiddels dus niet erg. En als ze de buurt is uitgegaan, krijg je daar minstens 10 minuten later pas melding van.

Enorm blij met dit horloge!

Onze dochter heeft dit horloge sinds haar zesde verjaardag en we gebruiken hem met veel plezier. Door onze eigen schuld is de eerste kapot gegaan, maar we hebben direct een nieuwe besteld.

Fijn, praktisch gps horloge

Praktisch horloge, goed te bedienen. Mooie kleurtjes en goed beeldscherm. Enige jammere is dat hij niet volledig waterdicht is.

Heel blij met de aankoop van een one2track next horloge voor mijn kind van 5 jaar, werkt heel goed.

Super service van one2track en horloge werkt goed. Installeren verliep makkelijk, locatie nauwkeurig, contact via horloge verloopt ook goed, erg blij mee.

Super fijn en geruststellend horloge

Gebruik dit horloge al jaren voor mijn zoontje en zou niet meer zonder willen tot hij een mobiel krijgt! Echt een uitkomst ik weet waar hij is en hij kan me bellen als hij me nodig heeft..ook de service van one2track is geweldig! Ondanks dat de garantie verlopen was kreeg ik een flinke korting op een nieuw horloge toen de oude kapot ging. Ik ben blij met one2track

Perfect werkend GPS horloge

Ik heb hier een GPS-horloge voor mijn zoontje gekocht en ben er erg tevreden over. Het horloge werkt perfect en doet precies wat het moet doen. Mijn zoontje is er heel blij mee en draagt het met plezier. Fijn om te zien dat kwaliteit en gebruiksgemak hier samenkomen. Zeker een aanrader!

Kindvriendelijk, simpel & handig in gebruik.

De fijnste functies: kinderen antwoorden op berichten dmv spraakmemo’s (handig voor de jonge kindjes), zij kunnen alleen contacten bellen die door de ouders zijn toegevoegd, je kunt een wekker instellen, je kunt schooltijden instellen (tijdens die tijd kunnen ze niks op het horloge, alleen de SOS knop gebruiken). Je hebt nog meer functies, maar bovenstaande functies vinden wij het handigst. Ik heb het idee dat de app in ontwikkeling blijft. De functies zijn een paar weken geleden weer aangepast & er zijn nieuwe functies binnen de app bij. Het 1e horloge van onze oudste was bij de behuizing kapot gegaan. One2track gaf aan dat ze daarin niet doen aan garantie. Ze boden een kortingscode aan om een nieuwe horloge aan te schaffen. Dit vond ik wel een min puntje. Verder duurt het refreshen van de locaties 2 minuten, dat vind ik erg lang. In die tijd kan er al veel gebeuren. Buitenom de min puntjes raad ik ‘t horloge nog steeds aan iedereen aan. Ik hoop dat aan de verbeterpuntjes gewerkt kan worden.

Peace of mind

Watch gives me lot of convenience with the ability to track my child. It can also make them more independent and I can have my peace of mind.

Stoer en hip horloge voor mijn zoon én ik weet altijd waar hij is.

Heel blij met het gps horloge, geeft me de rust zodat ik kan zien waar hij is, als hij buiten is met zijn vrienden.

Inmiddels al het 2e horloge wat ik hier koop voor mijn zoontje. Goed product, mooie vormgeving en gewoon super handig.

Dit is het tweede horloge wat ik bestel. Mijn dochter gaat hier nu gebruik van maken. Mijn zoon gebruikt die van hem inmiddels twee jaar. Ze werken super. Fijn om ze toch een beetje in de gaten te kunnen houden tijdens het buiten spelen.

Makkelijk in gebruik. En snel te installeren.

Het horloge is vrij accuraat. Is goed te verstaan met bellen. En werkt eenvoudig voor mijn kind die het horloge draagt.

Pletterij 25

2211 JT Noordwijkerhout

Over one2track B.V.

De allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges voor kinderen en ouders! Betrouwbaar – en betaalbaar bij aankoop en in gebruik. Met meer dan 185.000 enthousiaste avonturiers zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of sociale media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.