Laden reviews...
1.116 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen geven vooral een positief beeld van de GPS-precisie en de veiligheidsfuncties. Consumenten noemen de geruststelling die het biedt en de gemakkelijke app. Verwachtingen worden waargemaakt op gebied van gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Klanten roemen de service en bevelen het systeem graag aan.
Ik had eerst een andere model maar die wat fabrieks problemen en 1 keer naar strand geweest ermee toen ik contact opnam met de klantenservice werd ik meteen perfect geholpen moest ik het horloge opsturen. Maar toen ik het horloge opstuurde kreeg ik te horen dat het waterschade had. Ze konden niet meer een nieuwe opsturen omdat de garantie was vervallen door het waterschade met fabrieks problemen. Maar ja ik heb niet moeilijk gedaan en heb 50% korting gekregen op een nieuwe. Nu hebben we de friends model heel handig. Kleine is er blij mee maar je hebt nog steeds kans op waterschade daar kan je vrijwel weinig aan doen. Goeie gps altijd bereikbaar en voor 7.95 heb je onbeperkt maandabonnement.
Murat
Amsterdam
Nadat vorige horloge met waterschade de prullenbak in kon, toch maar een nieuwe gekocht. Leuke kleur bandjes, snel thuis bezorgd en heel makkelijk te installeren. Binnen 2 minuten kun je hem gelijk gebruiken. Het werkt allemaal goed en makkelijk, voor zowel kind als ouders. Fijn dat het helemaal beveiligd is en je er niet op internet/social media etc kan. Wat jammer is, is dat het schermpje best wel groot is voor de pols (meisje, 8 jaar). En je blijft altijd doorbetalen met de simkaart dus ook bij geen gebruik gaat het beltegoed langzaam leeg. En let op, hij kan echt niet tegen water dus niet mee zwemmen of lang in de regen.
Sandra
Den Haag
Mijn ervaring met One2Track had niet beter kunnen zijn. Als klant ben ik 100% tevreden, niet alleen over het product, maar vooral over de klantenservice. Ik heb een horloge gekocht voor mijn 10-jarige zoon, omdat ik niet wil dat hij op deze leeftijd al een telefoon heeft. Het horloge biedt alle functies die hij nodig heeft wanneer hij buiten is. Zoals mijn zoon zelf zei, wilde hij graag een horloge zoals zijn vriendjes hebben. Alleen had ik in eerste instantie het verkeerde model besteld. De klantenservice heeft mij hierbij ontzettend goed geholpen. Ze waren zeer efficiënt, attent en vriendelijk en hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat mijn zoon uiteindelijk het juiste horloge kreeg. Hartelijk bedankt voor de geweldige service!
Maria E.
The HAGUE
Het is een heel mooi horloge voor mijn zoon van 8. De batterij gaat lang mee en de GPS is heel nauwkeurig. Videobellen is heel handig. Het horloge is makkelijk te bedienen.
15 September 2026
Jakob Jan
Houtigehage
Beste Jakob Jan,
Bedankt voor deze mooie review!
Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met het horloge voor jullie zoon van 8. Goed om te horen dat de batterij lang meegaat, de GPS nauwkeurig is en het horloge makkelijk te bedienen is.
Ook fijn dat het videobellen goed bevalt. Zo kan jullie zoon op een eenvoudige manier contact met jullie opnemen wanneer dat nodig is.
Noortje, one2track B.V.
Goed horloge, fijne overzichtelijke app. Ondanks best wat bomen in de omgeving is het uitpeilen accuraat. Handig om horloge op afstand uit te zetten. Zou handig zijn ook te kunnen aanzetten. Enige jammer is dat wel bestand is tegen regen maar stel kind valt voor ik er ben in het water en dan kan ik het niet zien.
15 September 2026
Lianne
Eibergen
Beste Lianne,
Bedankt voor deze uitgebreide review!
Fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn over het horloge en de overzichtelijke app. Ook goed om te horen dat de locatiebepaling ondanks de bomen in de omgeving accuraat is en dat jullie het handig vinden om het horloge op afstand uit te kunnen zetten.
Bedankt ook voor jullie suggestie om het horloge op afstand weer aan te kunnen zetten. We nemen dit feedbackpunt graag mee.
Bedankt voor jullie vertrouwen in one2track en voor het delen van deze waardevolle feedback!
Noortje, one2track B.V.
1 horloge was beschadigd vanwege een val. Toen is korting op een nieuw horloge aangeboden. Erg coulant. Ander horloge had vage problemen. Eerder al bevestigd dat hier geen waterschade op zat. Nadien toch waterschade vastgesteld. Ook hier een korting gekregen maar ben hier niet helemaal blij mee. Klantenservice reageert wel zeer snel binnen kantooruren. Dat is fijn.
Rob
Nietvanbelang
Beste Rob,
Bedankt voor deze review.
Fijn om te lezen dat jullie onze klantenservice als snel ervaren en dat jullie de aangeboden korting na de val als coulant hebben ervaren.
Jammer om te lezen dat jullie minder tevreden zijn over de afhandeling van het andere horloge. We begrijpen dat het vervelend is wanneer er in eerste instantie geen waterschade wordt vastgesteld en dit later toch als oorzaak naar voren komt.
Al onze horloges worden in de fabriek uitgebreid getest op spatwaterdichtheid. Deze bescherming is helaas niet permanent en kan bijvoorbeeld verminderen na een val of harde stoot. Ook contact met bepaalde stoffen kan invloed hebben op de waterdichtheid. Daarom adviseren we om situaties met water zoveel mogelijk te vermijden en kunnen we helaas geen garantie geven op schade die door water is ontstaan.
Bedankt dat jullie jullie ervaring met ons delen. Als jullie nog concrete feedback of verbeterpunten hebben over de afhandeling, mogen jullie die uiteraard altijd met ons delen. Dit helpt ons om onze service verder te verbeteren.
Noortje, one2track B.V.
Met dit horloge kunnen we in 1 oogopslag zien waar onze dochter is, is ze altijd bereikbaar en kan ze zelfstandiger worden door zelf op de tijd te leren letten.
Kimberly
Emmen
Beste Kimberly,
Bedankt voor deze review! Wat fijn om te lezen dat jullie het horloge als handig en veilig ervaren.
Mooi dat jullie in één oogopslag kunnen zien waar jullie dochter is en dat zij altijd bereikbaar is. Ook fijn dat het horloge haar helpt om steeds zelfstandiger te worden en zelf op de tijd te leren letten.
Noortje, one2track B.V.
Mijn kind kan nu altijd even laten weten als ze later thuis is. Ik kan goed zien waar ze is en kan dus altijd even contact met haar krijgen.
Rob
Rotterdam
Beste Rob,
Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te lezen dat jullie de app zo prettig vinden en dat jullie altijd contact kunnen houden met jullie dochter.
Mooi dat zij eenvoudig kan laten weten wanneer ze later thuiskomt en dat jullie via de locatie kunnen zien waar ze is. Zo geeft het horloge haar wat meer zelfstandigheid, terwijl jullie als ouders toch een gerust gevoel houden.
Bedankt voor jullie vertrouwen in one2track en voor het delen van jullie positieve ervaring!
Noortje, one2track B.V.
Werkt gemakkelijk en intuïtief. App biedt gebruiksgemak en overzicht. Handig dat het horloge niet op apparaat zelf uitgezet kan worden. Vindt het horloge wel prijzig.
Kev
Bergen op Zoom
Beste Kev,
Bedankt voor deze review!
Fijn om te lezen dat het horloge gemakkelijk en intuïtief werkt en dat jullie de app overzichtelijk en gebruiksvriendelijk vinden. Ook goed om te horen dat jullie het prettig vinden dat het horloge niet zomaar op het apparaat zelf kan worden uitgezet.
Noortje, one2track B.V.
Fijn horloge waarmee onze dochter makkelijk berichten kan sturen naar ons en kan bellen als er iets is. Voor ons ook fijn om haar buiten op pad te laten gaan maar toch te kunnen zien of ze in de buurt blijft. Ook kunnen wij haar makkelijk bereiken. Alles is simpel te bedienen
Marjolein
Kampen
Beste Marjolein,
Bedankt voor deze mooie review!
Wat fijn om te lezen dat jullie dochter het horloge makkelijk kan gebruiken om berichten te sturen en te bellen wanneer dat nodig is.
Mooi dat het horloge jullie als ouders ook het vertrouwen geeft om haar zelfstandig op pad te laten gaan, terwijl jullie kunnen zien of ze in de buurt blijft en haar eenvoudig kunnen bereiken. Fijn dat jullie de bediening zo eenvoudig ervaren.
Noortje, one2track B.V.
Have bought a few smartwatches and I am very happy with them! Their customer service is excellent! They reply very fast via email but are also reachable via phone. Always go the extra mile to help!
Marsha
Amsterdam
Dear Marsha,
Thank you for this wonderful review!
It’s great to hear that you have purchased several smartwatches and are so happy with them.
We also really appreciate your kind words about our customer service. We always aim to respond quickly and do our best to find a suitable solution for every customer. It’s lovely to hear that you experience our service that way, both by email and by phone.
Thank you for sharing your positive experience!
Kind regards,
Noortje, one2track B.V.
Klantenservice is erg coulant, reageert snel en denkt goed met je mee. Horloge Next werkt prima, nauwkeurige gps en goede bereikbaarheid.
Billy
Weurt
Beste Billy,
Bedankt voor deze mooie review!
Wat fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn over de Next en dat de GPS nauwkeurigheid en bereikbaarheid goed bevallen.
Ook bedankt voor de complimenten over onze klantenservice. We vinden het belangrijk om snel te reageren en samen met de klant naar een passende oplossing te zoeken. Fijn om te horen dat jullie dit zo ervaren.
Noortje, one2track B.V.
Op de website staat duidelijk omschreven dat de horloges redelijk goed tegen water kunnen, alleen die van ons toch kennelijk niet. Na 2 jaar en een week ging het horloge niet meer aan, toch maar weer een nieuwe one2track gekocht omdat de concurrentie veel duurder is of direct van Aliexpress komt zonder garantie of helpdesk. Na ontvangst van het tweede horloge de eerste opengemaakt en trof hier zeer veel roest aan, ondanks dat mijn zoontje er niet mee zwemt of douched.
Beveelt niet aan
P
Koeman
Beste P,
Bedankt voor deze eerlijke en uitgebreide review. Jammer om te lezen dat het eerste horloge na ruim twee jaar niet meer aan ging en dat jullie bij het openen zoveel roest aantroffen. We begrijpen dat dit teleurstellend is, zeker omdat jullie aangeven dat jullie zoontje er niet mee zwemt of doucht.
Al onze horloges worden in de fabriek uitgebreid getest op spatwaterdichtheid. Daarom kunnen we schade door water helaas niet als een fabrieksfout aanmerken. Onze horloges zijn getest op waterdichtheid, maar deze bescherming is helaas niet permanent. De waterdichtheid kan bijvoorbeeld verminderen na een val of harde stoot. Ook contact met bepaalde stoffen, zoals ingrediënten in zonnebrandcrème, kan hier invloed op hebben.
Om die reden adviseren we om situaties met water zoveel mogelijk te vermijden. Helaas kunnen we geen garantie geven op schade die door water is ontstaan.
Noortje, one2track B.V.
Horloge is redelijk nauwkeurig, mijn dochter kan ons bellen of berichten sturen, erg goed bereik tot nu toe.
Wilma
Soest
Beste Wilma,
Bedankt voor deze mooie review!
Fijn om te lezen dat jullie zeer tevreden zijn met het horloge en dat de locatie redelijk nauwkeurig is. Ook goed om te horen dat jullie dochter eenvoudig kan bellen en berichten kan sturen en dat het bereik tot nu toe goed is.
Noortje, one2track B.V.
Ik heb de horloge gekocht voor mijn zoontje van 8. Ik kan hem bellen en volgen. Hij vind het heel makkelijk te bedienen. Echt een fijne aankoop!
Tugba
Eindhoven
Beste Tugba,
Bedankt voor deze mooie review!
Wat fijn om te lezen dat jullie zoontje van 8 het horloge makkelijk kan bedienen en dat jullie hem eenvoudig kunnen bellen en volgen.
Mooi om te horen dat jullie het als een fijne aankoop ervaren. Veel plezier met het horloge!
Noortje, one2track B.V.
Werkt zoals omschreven! Wat wel fijn zou zijn is dat screen protector er al op zou zitten bij levering. Dit is iets wat standaard wel gegaan mag worden. Is vanwege formaat iets lastiger om zelf erop te plakken.
Niek
Oss
Beste Niek,
Bedankt voor jullie review! Fijn om te lezen dat het horloge werkt zoals omschreven en aan jullie verwachtingen voldoet.
We waarderen het dat jullie een verbeterpunt met ons delen en nemen deze feedback zeker mee.
Noortje, one2track B.V.
Hebben meerdere horloges en zijn er zeer blij mee. Kids kunnen er makkelijk mee omgaan en hebben geen last van de bandjes. Bij een defect horloge reageren ze snel op mail en denken ze fijn mee met evt. vergoeden.
Deborah
Zoetermeer
Beste Deborah,
Bedankt voor deze mooie review!
Wat fijn om te lezen dat jullie meerdere horloges gebruiken en dat de kinderen er makkelijk mee om kunnen gaan. Ook goed om te horen dat de bandjes prettig zitten.
Daarnaast vinden we het fijn om te horen dat jullie onze klantenservice als snel en meedenkend ervaren wanneer er een defect is. We doen ons best om samen tot een passende oplossing te komen.
Noortje, one2track B.V.
Fijn horloge om te volgen waar onze zoon zich bevindt. Makkelijk in gebruik. Bij horloge aanzetten, moeten we wel even naar buiten dat hij verbinding vindt
Nora
Enkhuizen
Beste Nora,
Bedankt voor jullie review!
Fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn met het horloge en dat het makkelijk in gebruik is. Ook goed om te horen dat jullie de locatie van jullie zoon eenvoudig kunnen volgen.
Jammer om te lezen dat het horloge bij het aanzetten eerst buiten verbinding moet maken. We begrijpen dat dit niet altijd even praktisch is. Je kan altijd even contact met ons opnemen, dan kunnen we samen naar het probleem kijken.
Noortje, one2track B.V.
We zijn erg tevreden met het One2track GPS-horloge. Vooral de combinatie van veiligheid en zelfstandigheid vinden we ideaal. Ons kind kan ons makkelijk bereiken wanneer dat nodig is en wij kunnen via de GPS-locatie zien waar hij is. Dat geeft als ouder toch een gerust gevoel. Het horloge is makkelijk in gebruik en ziet er ook leuk uit. De bediening is voor een kind goed te begrijpen en de verbinding werkt tot nu toe erg goed. Ook het bellen en berichten sturen vinden we erg handig. Zeker een aanrader voor ouders die op zoek zijn naar een betrouwbaar GPS-horloge voor hun kind!
Thomas
Almere
Beste Thomas,
Bedankt voor deze review!
Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met het one2track horloge.
Fijn dat jullie kind het horloge makkelijk kan bedienen en dat bellen, berichten sturen en de GPS locatie goed bevallen. Mooi om te horen dat dit jullie als ouders een gerust gevoel geeft, terwijl jullie kind toch zelfstandig op pad kan.
Noortje, one2track B.V.
Heel fijn ding. Goed bereikbaar en vrijdag nauwkeurig. Ik raad het iedereen aan.
Babette
Boskoop
Beste Babette,
Bedankt voor deze mooie review!
Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over het horloge, de bereikbaarheid en de nauwkeurigheid. We waarderen het enorm dat jullie one2track aan anderen aanraden.
Noortje, one2track B.V.
Basics aanwezig om contact te kunnen nemen in nood zonder dat mijn kind te veel afleiding aan zijn arm heeft hangen. 1 nadeel: dat mijn kind maar 1 bericht kan zien (geen geschiedenis) en dat het zeer beperkt is qua aantal karakters.
Jeroen
Roosdaal
Beste Jeroen,
Bedankt voor deze review.
Fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn met de basisfuncties van het horloge en dat jullie kind op een eenvoudige manier contact kan opnemen in geval van nood, zonder te veel afleiding.
Jammer om te lezen dat jullie de beperkte berichtengeschiedenis en het aantal karakters als nadeel ervaren.
Noortje, one2track B.V.
Wij gebruiken de Connect Up al ruim 2 jaar voor onze dochter. Het horloge werkt prima, is makkelijk te bedienen voor jonge kinderen en ziet er mooi uit. Onlangs een tweede horloge aangeschaft voor onze zoon. Fijn en vlot contact gehad met de klantenservice nadat we het ID nummer kwijt waren. Wij zijn heel tevreden!
Sam
Doetinchem
Beste Sam,
Bedankt voor deze mooie review!
Wat fijn om te lezen dat jullie de Connect Up al ruim 2 jaar met veel plezier gebruiken en dat het horloge zowel makkelijk te bedienen is voor jonge kinderen als mooi in gebruik.
Ook leuk om te horen dat jullie inmiddels een tweede horloge hebben aangeschaft voor jullie zoon. Fijn dat onze klantenservice jullie snel en prettig kon helpen toen jullie het ID-nummer kwijt waren.
Bedankt voor jullie vertrouwen en voor het delen van jullie positieve ervaring. We wensen jullie veel plezier met beide horloges!
Noortje, one2track B.V.
Heel prettig dat er gebruik gemaakt word van het kpn netwerk. Het enige netwerk met een beetje bereik hier. Helaas voor het horloge binnen niet voldoende. Het is dan jammer dat je zelf geen wifi punten kunt instellen. Toch na dicht bij de router en bij het raam te staan heeft hij doormiddel van 4g het wifi punt kunnen pakken. Voor de rest werkt het horloge prima. Je kunt veilige zone instellen en ook meerdere. En als je het zo instelt krijg je een melding als het horloge binnen of buiten de veilige zone komt. Doordat hier het bereik niet geweldig is heb ik een veilige zone gemaakt bij de buren ruim 500meter verderop en weet ik dat ze bijna thuis is. Als ik dan een melding krijg. Ideaal horloge. We gebruiken het horloge hier echt alleen om te zien dat ze veilig aan komt op school (groep5) en als er echt iets is dat ze ons kan bellen. Ze moet 4,5km fietsen voordat ze op school/thuis is.
D
Rmolen
Beste D,
Bedankt voor deze review!
Fijn om te lezen dat het horloge voor jullie goed werkt en dat de veilige zones jullie helpen om met een gerust gevoel te weten wanneer jullie dochter bijna thuis is.
We begrijpen dat het bereik binnenshuis op jullie locatie een aandachtspunt kan zijn. Goed om te horen dat het horloge uiteindelijk via 4G toch verbinding kon maken met het wifi punt. Ook bedankt voor jullie toelichting over het gebruik van de veilige zones. Dit geeft mooi weer hoe jullie het horloge inzetten tijdens de fietstocht van en naar school.
Bedankt voor het delen van jullie ervaring!
Noortje, one2track B.V.
Mooi horloge, alles zit erop wat erop moet zitten. Ik vind alleen de app enorm langzaam. Meestal is hij wel vrij precies maar als je je kind wil volgen dan gaat dat met horten en stoten.
Juliet
Bovensmilde
Beste Juliet,
Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat jullie het horloge mooi vinden en tevreden zijn over de functies en de nauwkeurigheid van de locatie.
Jammer om te lezen dat jullie de app als langzaam ervaren en dat het volgen van jullie kind daardoor niet altijd soepel verloopt, Jullie kunnen dit uiteraard altijd met ons delen. We kunnen kijken of dit verholpen kan worden.
Noortje, one2track B.V.
Het horloge is heel gebruiksvriendelijk voor onze dochter van 6. De app werkt prima. Fijn dat je ook kan videobellen. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat de gps ongeveer 2 minuten achter loopt. Je kan wel refreshen voor een nauwkeurigere locatie.
Amber
Rotterdam
Beste Amber,
Bedankt voor deze review!
Goed om te horen dat het horloge gebruiksvriendelijk is voor jullie dochter van 6 en dat jullie tevreden zijn over de app en de mogelijkheid om te videobellen.
Mocht je nog andere feedback of verbeterpunten hebben, dan mogen jullie die natuurlijk altijd met ons delen. We vinden het waardevol om te horen wat er volgens onze klanten beter kan en nemen dit graag mee in de verdere ontwikkeling van onze producten en service.
Noortje, one2track B.V.
De allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges voor kinderen en ouders! Betrouwbaar – en betaalbaar bij aankoop en in gebruik. Met meer dan 250.000 enthousiaste avonturiers zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of sociale media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.
Pletterij 25
2211 JT Noordwijkerhout