Een fijn horloge dat zorgt voor een veilig gevoel.

We zijn erg blij met het One2track horloge van onze dochter. Ze kan ons makkelijk bellen en wij weten waar ze is, wat een veilig gevoel geeft. Het horloge is eenvoudig te gebruiken en ideaal als je nog geen smartphone wilt geven. Zeker een aanrader!

heel tevreden

Absoluut een betrouwbare aanrader in het begin heel vaak de locatie moeten updaten maar zodra je dat regelmatig gedaan hebt in de app is deze erg nauwkeurig.

Na een grote miskoop van een ander horloge, bij deze uitgekomen. Super gemakkelijke installatie van de app, gebruiksvriendelijk/intuïtief voor het kind en de app werkt goed! Echt een aanrader!

Defect buiten garantie-mooie tegemoetkoming

2 horloges gekocht bij One2Track 2 jaar geleden. Mijn oudste zoon draagt hem elke dag en is nogal ruw. Helaas zij knop defect. Niet te herstellen en viel buiten garantie. Een mooie korting ontvangen voor de aankoop van een nieuw Horloge. Hij heeft nu de ronde uitvoering gekozen met een helderder display en is erg blij mee

Tevreden

Uitstekend product die voldoet aan onze wensen. En ziet echt mooi uit!

Het werkt uitstekend en me zoon is er erg blij mee.

Gebruiksvriendelijk paar kleine tips

Gebruiksvriendelijk, jongen van 4 kon er snel mee over weg. Jammer dat je niet kan videobellen met de contacten die de app niet hebben dus alleen bellen. In dit geval de opa’s en oma’s. Ook jammer dat je bij de contacten geen symbolen kan invoeren. Omdat ze nog niet kunnen lezen had je de symbolen kunnen koppelen aan de opa’s en oma’s. Verder leuk en fijn horloge!

Echt super

Hele goede service, maar ook een hele fijne horloge. Werkt naar behoren en kan niet meer zonder.

Super blij mee, zoon ook

Hij is overal bereikbaar en makkelijk te traceren

Het horloge is makkelijk in gebruik. De gps is heel nauwkeurig. Het geeft ons als ouders heel veel rust dat we onze zoon goed kunnen volgen en het vertrouwen kunnen geven dat hij wat meer zelf de wereld mag ontdekken.

Goede klantenservice

Mijn zoon zijn horloge had werkte niet meer zoals het zou moeten. Klantenservice gebeld en omdat horloge nog geen jaar oud was wilde ze het wel bekijken. Helaas was er waterschade zichtbaar en konden ze er niets meer mee. Ik kreeg wel een kortingscode voor een nieuw horloge met korting

Goed horloge

een gebruiksvriendelijk kinderhorloge met handige GPS- en belfunctie en een service die doet wat ze belooft. Zeker een aanrader!

Werkt goed

Hier is een iets vloeiender en professioneler geformuleerde versie van je review: “De kinderen vinden het leuk om te gebruiken en het systeem werkt goed. De belfunctie vonden ze in het begin ontzettend leuk, maar na verloop van tijd nam die nieuwigheid wat af. De geofencingfunctie mag wat gebruiksvriendelijker worden. Het werkt uiteindelijk prima, maar het instellen ervan gaat niet zonder frustratie. Zodra alles eenmaal goed is ingesteld, functioneert het zoals verwacht. Al met al een goed product dat net wat extra vertrouwen geeft om de kinderen zelfstandig op pad te laten gaan.”

Absoluut geweldig

Het geeft me een goed en rustig gevoel dat onze zoon nu nog meer kan genieten buiten. Naast dat het me een fijn gevoel geeft vind hij het ook kei leuk om er mee te kunnen communiceren. Zodoende vergeet hij het horloge ook niet.

Top product

Dit is ons 2e horloge, en net zoals de eerst enorm blij mee en werkt super goed! We kunnen onze dochter overal in de gaten houden en bereiken!

Top de beste bel horloge die er zijn is dit merk

Snel geleverd en makkelijke instalatie

De oude GPS horloge connect up was kapot door gebruikschade. Een nieuwe besteld en deze was snel geleverd! De installatie werkt erg makkelijk en onze zoon is weer blij met een goed werkend horloge. Laat nauwkeurig zien waar hij is.

Fantastische service en mooi product!

Ontzettend blij met de horloges van One2track en de service hierbij. Indien er iets niet duidelijk is helpen ze je direct! Het product is mooi, werkt en simpel genoeg voor jonge kinderen. Heel erg blij mee en heeft ons leven soms een stuk gemakkelijker gemaakt!

Geen andere dan O2T!

Ik gebruik het sinds jaren al. Derde zoon - derde One2Track. Geweldige mensen bij de Klantenservice! Goed werkende app! Alles duidelijk! Als niet - krijg je een mens aan de lijn! Top kwaliteit! Top service! Zeker een aanrader. Moeder v/3

Erg tevreden

Erg tevreden. Mijn kind gebruikt heb dagelijks. Goed bereikbaar en goede kwaliteit! Doet wat het beloofd.

Prima horloge

Prima horloge, fijn dat er geen spelletjes en andere afleidingen op kunnen. Batterij was eerste keer wel snel leeg. Ik hoop dat dat was omdat mijn zoontje druk alle functies (stopwatch, rekenmachine) aan het uitproberen is.

Super fijne horloges

Onze beide kinderen (6 en 10) hebben een horloge. Heel fijn in 1 app overzichtelijk waar ze zijn. De kinderen vinden het horloge makkelijk in gebruik en het toezicht houden op contacten en dergelijke is ook heel makkelijk te regelen .

Erg blij mee!

Top ding! Makkelijk in te stellen en onze zoon van 9 was er heel erg blij mee. Geeft beide kanten ook een stukje vrijheid en zekerheid. Dik tevreden mee!

Praktisch en goed werkend

Locatie is af en toe iets vertraagd, maar dat is niet hinderlijk omdat je wel de laatste locatie kan zien waardoor het prima in te schatten is al hij even achterblijft. Het bellen werkt fantastisch, heel fijn om vrijheid te geven en zich veilig te voelen.

Super horloge

Ik had dit type horloge (One2track next) ruim een jaar geleden ook al gekocht voor onze zoon. Omdat we hier super tevreden over zijn nu ook besteld voor onze dochter. De app is heel simpel en overzichtelijk ook het horloge is heel gebruiksvriendelijk voor kinderen. De locatie is echt super nauwkeurig en de stappen teller vinden mijn kinderen te gek :)

Pletterij 25

2211 JT Noordwijkerhout

Over one2track B.V.

De allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges voor kinderen en ouders! Betrouwbaar – en betaalbaar bij aankoop en in gebruik. Met meer dan 185.000 enthousiaste avonturiers zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of sociale media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.