Wat meer vrijheid , maar met contact ☺️

Het is fijn om je kind te laten oefenen met het spelen in ons dorp, omdat wij net buiten het dorp wonen. Het horloge kan net genoeg voor alles wat een kind van 8 jaar nodig heeft. Gps locatie pakt hij niet altijd goed op. Je kunt ongeveer zien waar het horloge is. Bellen en spraakberichten gaan 100% goed.

Goed product en top service

Top horloge voor kinderen. Handig in gebruik en altijd contact met je kind indien nodig. Mijn zoontje had na 10 maanden zelf schade gemaakt en we konden hem inruilen voor een nieuwe voor een zeer schappelijke prijs. Fijne vriendelijke service!

Fantastische service

Mijn zoon heeft helaas het glas van zijn nog geen maand oude horloge weten te forceren. Het horloge wordt nu kosteloos omgeruild voor een nieuw exemplaar. Bij de omruiling is ook automatisch een nieuwe screenprotector gevoegd. Wat wil je nu nog meer.

Fantastische nazorg

Onlangs is de achterkant van het horloge van onze dochter stuk gegaan en hebben we een nieuwe achterkant gevraagd die werd meteen toegestuurd. Deze kwam echter niet aan dus een tweede keer gevraagd voor een nieuwe achterkant en ook hierbij deze one@track niet moeilijk. Deze is meteen weer toegezonden en bij aankomst was het horloge met 5 min gerepareerd zonder bijkomende kosten. Dit noem ik fantastische nazorg naar de klant toe. Keep up the good job!

Locatie update interval te lang

Mijn eerste horloge heeft een interval mogelijk van minimaal 10 seconden waarbij de locatie wordt ververst in de app. Dit werkt goed als je geofence gebruikt (virtuele hekwerk). Nieuwe horloge heeft een minimale refresh van 5minuten. Het kind kan dan al 5 minuten buiten het gebied bevinden zonder enige notificatie. Dit maakt het horloge nutteloos. Ook blijft de locatie hangen ( soms uren) herhaaldelijk locatie verversen werkt dan soms. Zeer tevreden met de service maar niet met het gevaarlijke besluit om gps refresh rate te verlagen. Batterijverbruik is geen excuses.

Top horloge en service

Het horloge bevalt erg goed , helaas hadden we binnen een paar maanden het knopje ( aan/uit) los zitten. Het werd snel opgelost door de klantenservice en we mochten het horloge opsturen voor mogelijke reparatie. Helaas bleek dit niet mogelijk maar kregen we direct een volledig nieuw horloge opgestuurd ! Super service !

Onwijs goed geholpen met een defect horloge!

Wij ontvingen een (maandagmorgenmodel) horloge waarvan de batterij binnen 1 dag leegliep, ondanks minimaal gebruik, lage helderheid en hoge verversingsmodus van de gps. Er werd heel vriendelijk en adequaat een 1e troubleshoot via de mail op los gelaten. We kregen stickertjes toegestuurd om het simkaartje wat meer klem te zetten en zo hopelijk het probleem te verhelpen. Na een aantal dagen testen moest ik helaas melden dat het niet geholpen had. Vervolgens mocht ik het horloge terugsturen en heeft het team een stand-by test gedaan. Ik werd van de voortgang keurig op de hoogte gehouden. Helaas was de conclusie dat dit horloge inderdaad stuk was en jammer genoeg niet te repareren viel.. dezelfde dag werd er een nieuw horloge toegestuurd! En deze doet het vooralsnog zoals het hoort. Heel blij met de service van deze toppers! Je klacht/probleem wordt serieus genomen, je wordt keurig op de hoogte gehouden en het mailcontact is vriendelijk/ gezellig/ ongedwongen/ doeltreffend. Hier kunnen veel andere bedrijven echt wat van leren!

Connect Neo werkt erg goed!

We hebben een Connect NEO Groen aangeschaft voor onze zoon die 7 jaar oud is. We kunnen hem nu met een gerust hart buiten laten spelen want we weten precies waar hij is de GPS is erg nauwkeurig. Verder is het fijn dat hij ons ook kan bellen of een tekst bericht kan sturen als er iets is of hij wat wilt vragen. Kortom het product doet wat het moet doen!

Super tevreden

Na een flinke smak is het horloge van Odin stuk gegaan. Vanwege onze positieve ervaringen direct een nieuwe besteld. We konden het beltegoed gelukkig gewoon overzetten. We kunnen niet zonder, geeft zo’n onwijs veilig gevoel!

Fantastisch dit gevoel van veiligheid

Wat een fijn horloge! We kunnen nu gemakkelijk contact leggen met onze zoon, en hij ook met ons. Vooral het feit dat we altijd weten waar hij is, ook als hij 'vergeet' te bellen, geeft ons veel rust. We hebben dit aangeschaft op aanraden van een vriendin, en ze had helemaal gelijk. Echt een aanrader! Ook het contact met de klantenservice was top: we zijn direct vriendelijk en goed geholpen. Dus niet alleen het product zelf, maar ook de klantvriendelijkheid en behulpzaamheid maken het een echte aanrader.

Goed product en super goeie service!

Het contact met de klantenservice was heel fijn. Er werd snel gereageerd en ze leveren een goede service.

Voldoende

Mijn dochter is er blij mee. Bellen en berichtjes sturen gaat goed. Het duurt even voordat de gps tracker de juiste locatie vindt. Deze locatie klopt dan niet precies. Op dit moment ligt het horloge in ons huis en de tracker geeft aan dat deze twee huizen verderop ligt. Dat is wel jammer.

Met een gerust hart mijn kind buiten laten spelen!

Met het one2track horloge kan mijn kind op een snelle en gemakkelijke manier contact met mij opnemen als hij buitenshuis is. Ook is het fijn dat ik altijd zijn locatie kan zien via de handige app op mijn telefoon.

Prima horloge

Nauwkeurige navigatie. Simpel in gebruik. Jammer dat je geen 06nummer meer krijgt.

Ideaal voor mn kind

Het is super handig voor mn kind zodat ik mn kind kan volgen. Het horloge werkt goed alleen had wel iets sneller gemogen

Super handige GPS horloge

Mijn dochter en zoon gebruiken het elke dag! Zo handig en snel te vinden waar ze zijn. Handleiding is ook heel duidelijk en makkelijk om het uit te voeren.

Bijna TOP !!!

Ik heb dit horloge (Connect NEO) voor mijn 11e verjaardag gekregen, samen met hoesje en touchscreen-beschermer. Het horloge werkt heel goed en ik ben er erg blij mee! Maar de oplader deed het na één keer opladen niet meer. Ik hoop dat ik snel een nieuwe krijg die goed werkt. Bedankt voor het maken van dit horloge, en hopelijk wordt mijn oplader snel vervangen. Groetjes, Frida

Super horloge

Mega fijn horloge voor mijn dochter! Zo kan ze altijd contact met ons opnemen! Hij waarschuwt ons via de app als haar batterij bijna leeg is en hij is super simpel in gebruik!

Erg slecht bereikbaar

Het lijkt eerder standaard dat je het bandje te horen krijgt 'op dit moment zijn alle medewerkers in gesprek', en dan wordt de verbinding verbroken. Echt slecht en vervelend! De FAQ of zoals ze het zelf noemen de kennisbank laat erg te wensen over. Dus we gaan maar mailen dan...

Top klantenservice

Bij het horloge van mijn dochter was een onderdeel afgebroken. Heb vervolgens contact opgenomen met de klantenservice. Het onderdeel werd binnen een dag met de post opgestuurd ter vervanging. Snel, vriendelijk en naar volle tevredenheid geholpen.

Super horloge en super service

Augustus 2023 de Neo gekocht. Super fijn altijd up to date en makkelijk in gebruik. Vorige maand werd een paar keer geen GPS signaal weer gegeven maar een lbs signaal. Mailtje gestuurd met de vraag wat dit kon zijn. Snelle reactie dat ze het horloge gecheckt hebben en het waarschijnlijk door een storing kwam. Als het weer gebeurde moest ik opnieuw mailen. 2 weken terug opnieuw geen GPS signaal. Mailtje gestuurd. Wederom snelle reactie met de vraag het horloge aan de achterzijde los te schroeven en een foto te maken. Mogelijk konden ze dan zien of er iets mis was om zo misschien onnodig verzendkosten te besparen. Helaas was op de foto het probleem niet duidelijk. Horloge op gestuurd, bij ontvangst door One2track een mail gehad met de info dat ze hem gingen resetten en testen en dan opnieuw contact op zouden nemen. Na een paar dagen is dit ook gebeurd. De GPS sensor was defect en ze hebben die zelfde dag kosteloos een nieuw horloge met nieuwe sim opgestuurd. Het tegoed op de oude sim is netjes overgezet. Ik zeg super service en super contact!

Super horloge en top service!

Mij zoon is enorm blij met zijn horloge. Bellen en gps werkt prima. Na een defect na een ongelukje super geholpen door onetrack. Ik raad dit horloge zeker aan!

Mega top service

Nadat het scherm van mijn dochter kapot was , konden we het horloge omruilen voor een nieuwe voor een mooi bedrag . Dat was al top service , we moesten wel het oude retour sturen , toen deze door postNL nooit is bezorgd was hebben ze me toch goed geholpen en kreeg mijn dochter een nieuwe opgestuurd. Dus mega top service , ben blij met jullie vertrouwen . Al mijn vriendinnen hun kids dragen nu dit horloge . Want buiten de goeie service is het ook zeer gebruiksvriendelijk voor iedereen .

In alles echt super .

Mijn zoon had het scherm kapot . We konden er niks meer mee . Contact opgenomen met de klantenservice. En deze boden ons een nieuw horloge aan met 50% korting ( iets wat mij positief verraste ) . 2 dagen later het nieuwe horloge al thuis . Echt geweldige service.

Handig!

Handige gadget voor ouder en kind! Gebruiksvriendelijk!

Pletterij 25

2211 JT Noordwijkerhout

Over one2track B.V.

De allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges voor kinderen en ouders! Betrouwbaar – en betaalbaar bij aankoop en in gebruik. Met meer dan 150.000 enthousiaste avonturiers zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of sociale media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.