Laden reviews...
921 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen geven vooral een positief beeld van de GPS-precisie en de veiligheidsfuncties. Consumenten noemen de geruststelling die het biedt en de gemakkelijke app. Verwachtingen worden waargemaakt op gebied van gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Klanten roemen de service en bevelen het systeem graag aan.
Ik ben erg tevreden over mijn aankoop bij one2track. Het bestellen verliep eenvoudig, de levering was snel en het GPS-horloge was gemakkelijk in gebruik te nemen. De app werkt overzichtelijk en het volgen van de locatie gaat goed. Tot nu toe een positieve ervaring en daarom kan ik one2track zeker aanbevelen!
Karam
Drachten
Onlangs een one2track horloge aangeschaft voor onze dochter van 6 jaar. Gaat nu iets verder buiten spelen, geeft mij een fijn gevoel dat ik weet waar ze is en haar kan bereiken, als haar zusje overdag in bed ligt.
Sb
Wateringen
Top ervaring gehad. Het oude horloge van ons zoontje was kapot en ik had dus een nieuwe besteld. Bij de bestelling gevraagd of alles mee overgezet kon worden. Dat dan helaas niet, maar de oude simkaart werd meteen geblokt en het overige beltegoed kwam op de nieuwe simkaart. Prima!
D
Goirle
Voorlopig hebben mijn kinderen geen telefoon nodig. We kunnen ze makkelijk bereiken en zij ons ook. Soms heeft het toestel even geen bereik, maar na een paar minuten zijn de locaties weer bijgewerkt. De stappenteller is ook een succes! De kinderen maken er nu zelfs een wedstrijdje van wie de meeste stappen maakt op een dag. Zo worden ze extra gestimuleerd om lekker veel te bewegen.
Rebecca
Dordrecht
Gekocht voor mijn dochter. Super handig, traceert goed , goeie video en geluidskwaliteit
Andrej
Den Helder
De app werkt erg makkelijk maar belangrijker nog, de telefoon werkt ook heel makkelijk. Ons zoontje kreeg het horloge voor zijn 7e verjaardag en uitleg was niet nodig!
Wouter
Enkhuizen
De horloge was snel geleverd. Het installeren is eenvoudig en wijst voor zich waardoor je er snel gebruik van kunt maken. Fijne app erbij.
Anke
Veghel
Het horloge werd snel bezorgd, was makkelijk te installeren en zeer functioneel maar tegelijkertijd ook makkelijk in gebruik voor onze dochter van 5.
Channel
Enschede
Wij kregen onze eerste horloge binnen helaas bleek deze defect. Op maandag terug gestuurd en op woensdag hadden wij de nieuwe al binnen. Zoontje is er tot nu toe heel blij mee en geeft ons een fijner gevoel om hem iets meer los te laten
Kimberly
Den haag
Anderhalf jaar geleden hebben we voor het eerst een horloge gekocht. Helaas heeft mijn zoon het horloge onlangs laten vallen, waardoor het scherm kapot is gegaan. Omdat reparatie niet mogelijk was, heeft One2track ons een flinke korting gegeven op een nieuw horloge. Echt topservice! We waren bovendien erg tevreden over het horloge zelf, dus hebben we opnieuw voor One2track gekozen. We hebben niet alleen een vervangend horloge gekocht, maar ook meteen een tweede voor onze andere zoon.
Edwin
Wijchen
Ik heb een verkeerde bestelling geplaatst, dit is meteen netjes opgelost. En de goede bestelling was snel binnen en het horloge werkt super!
Melanie
Middenmeer
Ik ben er erg blij mee had eerst een oudere versie nu de nieuwe
Dennis
Raamsdonk
Gekocht voor de vakantie zodat de kinderen zelf kunnen spelen op het vakantiepark. Werkt bovenverwachting goed!
Stefan
Muiderberg
Wij zijn heel tevreden met het horloge. Hij is mooi en handiger dan wij in eerste instantie dachten. Hij is erg nauwkeurig en het leuke is dat zij berichten in kan spreken als wij iets hebben getypt. Erg blij mee!
Natasja
‘s-Gravenzande
Blij met deze aankoop. Horloge werkt zoals beschreven. Dochter kan zelfstandig op pad maar kan me bereiken mocht er iets zijn, zonder dat er een telefoon aan te pas komt. Locatie is redelijk nauwkeurig.
Petra
Roosendaal
Heel leuk horloge, kind is er blij mee maar we merken wel als we willen bellen dat het heel lang duurt voor we contact krijgen met elkaar.
Bonnie
Rijkevorsel
Heel nauwkeurig gps signaal. Gebruikvriendelijk voor kids en ouders zijn gerust. Perfect!
3 July 2026
Lies
Deurne
Ik ben zeer fan van het horloge. Mijn zoon van zeven heeft de Connect Next. Hij was snel gewend aan het horloge en weet precies hoe hij deze moet bedienen. Het enige minpunt is dat de locatie niet altijd 100% precies is. Hierom 4 sterren ipv 5. Verder echt een aanrader!
3 July 2026
Danique
N.v.t.
gemakkelijk in te stellen en snel gebruiksklaar, duidelijk en makkelijk te bedienen door kinderen en duidelijke app
Gerben
Hulsberg
Ik heb een aantal keren contact gehad met de klantenservice en ben zeer goed geholpen. Ook de horloges doen goed wat ze behoren te doen. Heel blij met de aankoop!
Melanie
KRIMPEN AAN DE LEK
Heel handig! Mijn kinderen hebben de horloges om als ze na het eten buiten spelen of als ze alleen ergens naartoe fietsen. Zo kunnen ze toch bellen zonder een telefoon. Goede kwaliteit!
Marleen
Harlingen
Werkt zoals beloofd, is gebruiksvriendelijk. Locatie is goed te volgen. Verbruik is laag dus beltegoed gaat niet snel op.
Michelle
Rossum
De installatie mag duidelijker. Wanneer moet je nu je eigen gegevens invullen en wanneer die van je kind. Verder is de app helder en overzichtelijk.
Anouk
Breda
Super! Snel binnen en makkelijk te gebruiken horloge. Mijn zoontje van 5 had het super snel door. De app is ook heel erg fijn, en beltegoed is makkelijk aan te vullen!
1 July 2026
Nicole
Woerden
Met dit horloge is je kind goed bereikbaar en kun je zien waar je kind is wat een veilig gevoel geeft! Het horloge is makkelijk in gebruik en ziet er ook nog eens leuk uit!!
1 July 2026
Michelle
Zoetermeer
De allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges voor kinderen en ouders! Betrouwbaar – en betaalbaar bij aankoop en in gebruik. Met meer dan 185.000 enthousiaste avonturiers zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of sociale media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.
Pletterij 25
2211 JT Noordwijkerhout