Wauw wat een service

Mijn zoon draagt zijn horloge veel. Helaas was er opeens een pinnetje verdwenen uit de achterkant en konden we het horloge niet meer opladen. Contact gezocht en direct een keurige en vriendelijk reactie. We sturen even nieuwe achterkant aan u op! De volgende dag in huis. Helaas bleek er ook iets mis met de oplader, even contact en ook dat was de volgende dag opgelost. Wauw wat een service en zo netjes en vriendelijk! Kunnen vele een voorbeeld aan nemen!

Klantenservice echt top !

Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de klantenservice van One2track. Vanaf het eerste contactmoment werd ik ontzettend vriendelijk en professioneel geholpen. Het team dacht actief mee, nam de tijd om mijn vragen duidelijk te beantwoorden en zorgde ervoor dat ik me echt gehoord voelde. Wat mij vooral opviel, was de heldere en snelle communicatie. Geen standaardantwoorden, maar persoonlijke en duidelijke uitleg waar ik echt iets aan had. Het gaf me het gevoel dat ze niet alleen een product leveren, maar ook écht betrokken zijn bij hun klanten. Kortom: een super fijne ervaring met zowel de klantenservice als de communicatie van One2track. Dit is precies hoe goede service hoort te zijn.

Meer zelfstandigheid.

Waar voorheen mijn dochter meer thuis bleef. Gaat ze nu vaker de deur uit, we merken aan haar dat dit een veilig gevoel geeft. Werking van het product is super. Batterij duur had ik iets meer van verwacht zeker omdat het niet dagelijks gebruikt wordt. kortom: top product 4

Goede aankoop en service

Horloge gekocht voor onze dochter. Helaas door een ongelukkige valpartij was het scherm defect. Gemaild en een goede oplossing gekregen vanuit de klantenservice. Doordat je 4 verschillende stilte tijden in te stellen kan ze het horloge altijd direct naar school gebruiken. Dus korte of lange dagen? Het maakt niks meer uit. Het enige nadeel is dat er geen beschermhoesje zijn.

Top horloge

Me dochter is heel blij met haar horloge. Werkt heel makkelijk en fijn.

Prima horloge

Voor mijn vijfjarige op de camping vind ik dit heel prettig. One2track werd in mijn omgeving en online al regelmatig benoemd. Hij oogt stoer en simpel.

Snelle service, tophorloge!

We bestelden dit horloge voor onze zoon van 8 zodat we hem, als hij buiten speelt met vriendjes, kunnen bellen of hij ons. Installatie was super snel en eenvoudig gedaan en het horloge werkt boven verwachting goed: eenvoudig in gebruik, goed geluid en duidelijk signaal.

Geeft een flinke geruststelling!

Na dat onze dochter van 6 het op het lopen had gezet en we haar kwijt waren. Gelukkig terug gevonden. Hebben we deze horloge aangeschaft. Heel fijn om te zien wanneer ze waar is en ze me altijd kan bellen en ik haar.

Heel tevreden over de horloges vd kids: ze geven ons een veilig gevoel en kunnen tegen een stootje!

De horloges geven vrij nauwkeurig de locaties weer en het geeft ons een veilig gevoel dat de kinderen ons kunnen bereiken als er iets is. De horloges kunnen tegen een stootje. Als er iets is: de medewerkers van de klantenservice zijn erg behulpzaam en vriendelijk!

Ik kan mijn zoon overal volgen en ook kan hij bellen als er wat aan de hand is. Voor een 8 jarig kind is dit perfect.

Good Service

The watch seems great. My daughter loves it. The package was initially delivered with a charger for the wrong model but after a quick call they immediately sent out the correct one.

Heel top

Top top

Al het tweede horloge van One2track gekocht.. Het horloge is top. De service nog beter. Komen altijd met goede oplossingen. Wij zijn zeer tevreden.

Super fijn en veilig kinderhorloge met handige app!

Wij zijn super blij met het One2Track horloge voor onze kinderen! Het geeft ons als ouders een gerust gevoel dat we altijd kunnen bellen met onze kinderen én precies kunnen zien waar ze zijn via de app. Het horloge zit comfortabel, is makkelijk in gebruik voor kinderen én de bijbehorende app werkt overzichtelijk en duidelijk. Het is ideaal voor schooldagen, speelafspraken of gewoon wanneer ze zelfstandig onderweg zijn. Wat wij vooral fijn vinden: - Echt betrouwbare locatiefunctie - Bellen en berichten direct vanaf het horloge - Veilig en alleen voor ons als ouders zichtbaar Kortom — een top oplossing als je overzicht en contact met je kind belangrijk vindt!

Fijne zekerheid

Het is een fijne zekerheid om de horloges achter de hand te hebben. Ze werken eenvoudig zonder poespas. Locatie kan een paar huizen erlangs zitten.

Kwalitatief goede horloge

Een goede betrouwbare horloge en erg makkelijk in bediening voor een kind (8-9 jaar). Na een harde val op de grond was het scherm kapot gegaan. Deze kon helaas niet worden gerepareerd, maar kreeg netjes korting op een nieuwe horloge. Goed en snel geholpen!

Hele fijne horloge met alles wat je nodig hebt!

Duidelijke site om te bestellen. Alleen de beschermfolie laat moeilijk los van het scherm waardoor er vlekken op het scherm blijven!

Hele goede service!

Ik had problemen met een 2e hands horloge, het account was nog gekoppeld aan de oude gebruiker, one2track heeft mij heel goed geholpen en zelf contact opgenomen met de oude gebruikers om het horloge te ontkoppelen. Heel blij met de service nogmaals dank!

Het horloge geeft rust!

De horloges zijn makkelijk te installeren. En makkelijk in gebruik. Fijn te weten dat mijn kind bereikbaar is en mij kan bereiken als het nodig is zonder een telefoon te hoeven aanschaffen.

Werkt goed

Fijn horloge

Doet wat ie moet doen, fijn horloge.

Fijne horloge, werkt goed en de locatie werkt perfect!! Dit is onze 2e horloge al voor de kinderen

Super horloge voor mijn kleindochter

Mijn kleindochter is erg blij met het One2trach horloge dat ze van oma en opi voor haar achtste verjaardag heeft gekregen. Ze heeft al masnden gelden zelf het horloge uitgezocht. Het moest absoluut de ronde uitvoering met het paarse bandje worden.

Uitstekend!

Van het oude horloge was het scherm vlkapot. Gebeld en we kregen een link met korting voor en nieuwe horloge. Want de oude was niet meer te maken. Alles soepel verlopen. Helaas was de nieuwe horloge door een fout aan een ander gezin gekoppeld. Door snelle reactie. Hebben we hem kunnen ruilen en onze zoon heeft er plezier can!

Lekker op stap

Dochterlief is helemaal fan van haar horloge met ingebouwde stappenteller. Ook het feit dat ze nu alleen naar de speeltuin kan vindt ze helemaal geweldig. Bediening is heel eenvoudig, gaat eigenlijk vanzelf. Mooi en ook nuttig horloge. Gps werkt prima al gebruiken we die niet heel vaak.

Pletterij 25

2211 JT Noordwijkerhout

Over one2track B.V.

De allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges voor kinderen en ouders! Betrouwbaar – en betaalbaar bij aankoop en in gebruik. Met meer dan 185.000 enthousiaste avonturiers zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of sociale media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.