Super fijn!

Mijn zoon is 4 en snapt het horloge heel goed Enige fijne zou zijn dat je bij de nummers een foto kan zetten maar dat is niet perse nodig als je maar 2 nummers erin hebt.

Heel fijn horloge

Wij hebben het horloge net twee weken in huis, zodat onze zoon af en toe zelf kan gaan buiten spelen op ons blok en de speeltuin op de hoek van de straat. Zoon van 6 had het meteen allemaal door. Eerst even geoefend tijdens een boodschap doen terwijl hij thuisbleef, tussendoor even gebeld of alles goed ging. Alles ging prima, dus tot nu toe helemaal tevreden.

Fijn horloge

Fijn dat je je kind zo wat meer vrijheid kunt geven en alsnog kunt kijken waar hij is.

Super, zeer tevreden mee

Ik heb al meerdere keren een bestelling geplaatst. De eerste bestelling gaat terug naar 2020, toen mijn zoon 4 jaar was. Het betrof het model MOVE. Helaas hebben we deze per abuis weggegooid. Inmiddels heeft hij een Next. Mijn dochter van 6 heeft recent ook een Roze next gekregen. Jammer dat het in het buitenland niet te gebruiken is. Daarnaast hebben wij voor vele nichten/neefjes meerdere keren horloges van Onetrack als gezamenlijk kado gekocht. De app welke vernieuwd is, werkt ideaal! Geen troep, maar gewoon een goed app die werkt naar behoren.

Boven verwachting goed

Ontzettend tevreden met de horloge voor onze dochter. We kunnen haar ontzettend goed horen als we bellen. En zien altijd waar ze is als ze buiten speelt

Super handig!

Super fijn om een horloge mee te geven aan onze kids. Zo zijn ze altijd bereikbaar en kan ik zien waar ze zijn.

Het geeft rust dat je kan communiceren met je kind en kan zien waar hij/zij is. Klein minpuntje de horloge moet elke dag opgeladen worden. Ook als deze niet gebruikt wordt gaat de horloge snel leeg.

Mooie smartwatch voor een scherpe prijs.

Ook in België werkt deze tracker zeer goed, vooral wanneer er een goede GPS ontvangst is. Verder een snelle levering en alles netjes verpakt.

Super handig!

Als ik dit eerder had geweten, had ik eerder 1 besteld! Wat een super handig horloge, hebben de connect one. Super duidelijk en overzichtelijk.

Geweldig!

Zo blij met dit horloge voor mijn kinderen. Hierdoor weet ik waar ze zijn, en kunnen ze mij ook makkelijk bereiken. Ideaal!

Tevreden en makkelijke bediening

Horloge is pas in gebruik, horloge en app zijn beide duidelijk en makkelijk in gebruik. Soms duurt het gps signaal lang ondanks dat deze op 10 minuten staat. Met de ververs knop is dit wel zo opgelost.

Fijne horloges

Dit is het tweede horloge dat we hebben voor onze zoon. Een mooie stap voordat hij ooit een telefoon krijgt. Makkelijk zien waar hij is en fijn om berichtjes te sturen.

Super blij mee

Beste cadeau voor mijn zoon. Hij is er helemaal blij mee.

Uitstekend!

Uitstekend!

Mooi horloge, maar erg groot voor een kind

Toen ik het horloge kocht had ik niet verwacht dat die zo groot zou zijn. Ik heb zelf een smartwatch die kleiner is en dat is ook prima. Onze zoon is er wel heel erg blij mee.

Leuke goede horloges

Ik heb onlangs een nieuwe horloge gekocht omdat de vorige horloge helemaal kapot is gegaan door een ongeval. Ik heb een paar keer met One2track gebeld en ben heel goed geholpen door het kundige en vriendelijke mensen. Het is echt een aanrader.

Een geweldig horloge voor kinderen

Het horloge voldoet volledig aan mijn verwachtingen. De locatie werkt erg goed en als ouder voel ik me veel rustiger omdat ik op elk moment kan zien waar mijn kind is. De bediening is eenvoudig en intuïtief, en mijn kind draagt het horloge graag elke dag. De kwaliteit is zeer goed, de batterij gaat lang mee en de veiligheidsfuncties geven een groot gevoel van zekerheid. Zeker een aanrader voor elke ouder !! 10/10

Superservice

Mijn zoon was uitgegleden in de sneeuw, waarbij hij op zijn horloge viel, precies op de camera, waar geen beschermlaag op het scherm zat. De schade was zodanig dat het horloge niet meer bruikbaar is. One2Track bood mij, na contact met de klantenservice of het reparabele schade betrof, een korting aan voor een nieuw horloge. Dit hadden zij niet hoeven doen - de schade was onze eigen pech - maar kregen wij toch. Wat een fijne service, we hebben direct een nieuw horloge besteld! In het algemene gebruik zijn we ook heel tevreden met de horloges. Onze kinderen zijn goed bereikbaar, we weten - zo nodig - waar ze uithangen, kunnen ze met een gerust gevoel zelfstandig naar school laten gaan en ze leren zelf ook naar de klok te kijken en op tijd thuis te zijn.

Zoals ik had verwacht

Net als altijd mooie horloge en snelle verzending

Top product

Ik kan nu gerust mijn kinderen naar buiten laten gaan Dit geeft een heel duidelijk beeld waar ze zijn Ook de belfunctie is super gemakkelijk wanneer ik ze nodig heb en de sos knop wanneer er iets gebeurd Het brengt me gewoon rust

Perfect for kids age 9 and 8

I bought 2 different types of watches for my 9 and 8 year old kids, since they have to go to school and back from school. Both watched work perfectly and do not loose GPS connection so far. I’m happy with the purchase.

Tevreden klant

Dit is het tweede horloge dat ik voor mijn kind bij One2Track heb gekocht. Als ouder ben ik erg blij dat mijn zoon zo'n horloge met GPS kan hebben. Het is makkelijk in gebruik en ook nog eens heel betaalbaar. Met vriendelijke groet, Piotrek uit Polen.

Heel fijn

Horloge die doet wat hij moet doen en fijn is te installeren. App werkt ook goed en redelijk nauwkeurig

Voldoet naar wens

Onlangs de Watch: one2track next besteld. Het bestellen verliep zonder problemen en we hebben er direct een scherm protector er bij besteld. De functies zijn overzichtelijk en de communicatie (bellen en berichten) met de watch gaat goed. GPS map is ook duidelijk. Stuurt om de 10 minuten de locatie (is in te stellen naar bijvoorbeeld 5 minuten. (verversen is ook mogelijk) Het is zeker een aanrader en eigenlijk al eerder moeten aanschaffen.

Top geholpen

Ik heb een mooi korting gekregen voor een nieuwe horloge

Pletterij 25

2211 JT Noordwijkerhout

Over one2track B.V.

De allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges voor kinderen en ouders! Betrouwbaar – en betaalbaar bij aankoop en in gebruik. Met meer dan 185.000 enthousiaste avonturiers zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of sociale media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.