Super service!

Wij hadden 2 horloges gekocht voor onze 5 jarige zoon. De UP en de Connect Next. Beide werken super! Helaas was de eerste Connect Up gesneuveld en hebben we de reserve ( UP) in gebruik genomen. Het omzetten van het abbonnement ging vlekkeloos, echter wilde wij toch graag de Connect Next. Deze is ideaal voor videobellen, en de batterij gaat lang mee. De foto's en belletjes die we krijgen van onze man zijn Fantastisch en Hilarisch! GPS is super zuiver en wijkt niet af. De SOS knop is duidelijk en hij vindt deze super stoer! Voor de zekerheid 2 screenprotectors besteld, het blijven jongens ;-) Na telefonisch contact super fijn geholpen en met het overzetten van het abbonnement geen problemen gehad. Een echte aanrader! Lieve vriendelijke groet, Annika Bekker, & Devin

Goed product, erg accuraat

Mooi licht horloge, eenvoudig te bedienen. Uitgebreide instellingen. Accurate GPS locatie.

Het horloge is top! Enige nadeel was dat de oplader niet goed werkte. Daar kwam ik pas later achter. Er werd snel een nieuwe oplader gestuurd. Goede service

One2track NEO: Techniek ok

One2track: NEO, Technisch een aardige oplossing die doet wat het moet doen. Positiebepaling soms even van de rel maar beter dan een chinees horloge dat ik had. Dit is ook chinees maar ontwerp vanuit NL. Video en foto is matig, batterij is ok, zeker niet wat beloofd wordt maar voor dit geld mag je niet brommen. Overduidelijk door een paar technische mensen bedacht maar vergeten een GUI specialist en product designer in te huren. Gebruikers interface, grafische vormgeving is een zwakke plek. Te dik horloge. Klein beeldscherm, rommelige indelingen van schermen en menu’s. Wil je bewust geen fancy horloge met leuke kleurtjes en spelletjes omdat het serieus bedoeld is om je kind te bereiken in nood of voor praktische zaken? Dan is dit een prima oplossing en aan te bevelen. Doet de basics goed maar er is nog een flinke weg te gaan om dit veel mooier en beterder te doen!

Valt tegen

Wij hebben de Next gekocht. Wat is goed: - Positiebepaling van het horloge - Bellen gaat super, geluid en verbinding is top. Wat valt tegen: - Berichten. Slechts 30 tekens in een bericht. Het kind ziet niet wie het bericht stuurt (papa of mama of opa/oma etc.). Ook zie je op het horloge maar 1 bericht tegelijk, niet de conversatie. Dus twee berichten achter elkaar is niet te lezen. - Het kind kan ook geen berichten naar andere veilige contacten sturen, alleen naar de hele groep die dit horloge 'volgt'.

Ik heb 2 one2track horloges van model neo. Mijn jongens hebben deze nu een jaar en dragen deze elkedag in verband de wekker voor hun medicatie. Tegelijkertijd kan ik ze zien waar ze zijn. Dit weten mijn jongens ook want als er wat is kan ik snel bij ze zijn. Na elkedag dragen is er van 1 horloge het knopje kapot gegaan. En heb de horloge opgestuurd. Na hun nakijken kon deze niet gemaakt worden en we krijgen een nieuwe. Een top service. Dankjewel

Teleurstellende kwaliteit – elk jaar een nieuw horloge nodig

Ik heb de afgelopen drie jaar steeds een One2track horloge voor mijn kind gekocht, maar helaas is elk horloge binnen een jaar kapot gegaan. De eerste twee horloges hadden een kapot scherm, terwijl mijn kind er alleen mee op school en buiten speelde. Het laatste horloge is door waterschade defect geraakt, ondanks dat het alleen is blootgesteld aan regen en misschien een plas water. Hoewel One2track mij telkens met korting een nieuw horloge heeft aangeboden, is de kwaliteit naar mijn mening ver onder de maat. Een kinderhorloge zou toch tegen een stootje en wat regen moeten kunnen? Ik ben teleurgesteld dat ik telkens opnieuw moet investeren in een product dat niet lang meegaat. Voor ouders die op zoek zijn naar een duurzaam GPS-horloge, zou ik aanraden verder te kijken naar betrouwbaardere alternatieven.

Top horloge. Gaat ook lekker lang mee met de batterij

We hebben dit horloge nog niet zo lang, maar deze bevalt ons vele malen beter dan de vorige. Gps werkt goed en de batterij gaat lang mee. Bellen over en weer gaat ook helemaal prima.

Mooie ideale track horloge

Ik heb positieve ervaring met de horloge. In de eerste dagen was het niet heel nauwkeurig met de locatie te vinden helaas maar dat wordt geloof ik steeds beter. In huizen is bereik ook niet altijd goed. Verder prima..leuke design ook.

Prima horloge, wel behoorlijk groot voor een kibd

Prima ding, niet heel secuur en niet meteen de juiste locatie maar indicatief prima. Stappenteller is inaccuraat. Horloge is vrij groot voor een kind. Prima bediening afgestemd op kinderen.

Topp!

Hele goede service en goed werkende horloge

Overzichtelijke app en goed locatiebepaling

Na slechte ervaringen met andere GPS horloges, heb ik voor mijn kinderen de overstap gemaakt naar de GPS horloges van One2Track. De belangrijkste eigenschappen zijn de intuïtieve bediening en de gebruiksvriendelijke app. Je merkt dat de horloges zijn ontworpen met zowel kinderen als ouders in gedachten. Daarnaast is het instellen van veilige zones, het ontvangen van meldingen en het volgen van de locatie van mijn kinderen niet eerder zo makkelijk geweest. Mijn kinderen zelf vinden zelf overigens de stappenteller de leukste functie op hun nieuwe horloges :)

Fantastische service!

Na een val was mijn horloge kapot. Kon tegen een mooie korting een nieuwe bestellen en ben daarbij prima geholpen met het overzetten van het saldo.

Product werk super. App en horloge makkelijk te bedienen. Dus kan het iedereen aanbevelen.

2 watches gekocht, voor beide kinderen

Beide kinderen hebben een one2track. Erg tevreden hiermee. Fijn als ze buiten spelen om een oogje in het zeil te houden en even kort te checken of alles goed is. In “deze tijd” met allemaal gekke dingen die gebeuren in de maatschappij geeft dit ons een veilig gevoel. Ook leuk dat ze elkaar kunnen bereiken om tijdens het spelen elkaar weer snel op te zoeken.

Fijn horloge

Ontzettend fijne hulp bij het leren loslaten van je kind. Het is fijn om te weten waar hij is en dat hij altijd contact met je op kan nemen als er wat aan de hand is. En je kind voelt zich ontzettend stoer dat hij 'alleen' van huis mag, naar vriendjes toe. Het scheelt ook behoorlijk wat fietsen door de buurt rond etenstijd; simpelweg even bellen dat het eten bijna klaar is en hij komt er aan. Je merkt in het begin dat het horloge nog niet altijd even goed kan weergeven waar hij is, maar het schijnt zelflerend te zijn mbv wifipunten, dus je ziet dat dit steeds nauwkeuriger wordt.

Perfect toestel

Perfect weet nu nauwkeurig waar onze zoon zich bevindt en ook perfecte communicatie met deze fantastische gps tracker super bedankt

Snel ontvangen produkt. Horloge haperde door wat bleek een net niet goed geplakte scherm bescherming. Door de klantenservice goed opgepakt en probleem verholpen. Zelfs een nieuwe bescherming ontvangen.

Super tevreden

Wij hadden al 2 horloges (ouder model) maar zijn super tevreden over dit horloge ziet er mooi uit, handig en goed te gebruiken voor een kind van 4.

Het horloge werkte niet zoals beschreven !

Na het uitvoeren van verschillende testen in samenspraak met de servicedienst konden de problemen niet opgelost worden . De locatieweergave van het horloge gaf grote afwijkingen die niet bruikbaar waren om als informatie door te geven aan de hulpdiensten . De doorschakeling van een noodoproep wordt stopgezet wanneer het toestel van de contactpersoon niet bereikbaar is ! Het toestel maakte geen gebruik van het wifi-signaal om de locatie beter weer te geven bij een oproep binnenshuis . De adresweergave van de locatie stemde niet overeen met de positie van de pin ! Ben wel tevreden over de medewerking van de servicedienst die de nodige inspanningen leverden om de reden te zoeken en een oplossing te zoeken .

Uitstekende customer service!

De behulpzaamheid van de customer service van One2Track is fenomenaal te noemen. Reacties op jouw e-mail zijn boven verwachting snel, vaak binnen een paar uur. Dit zie ik bijna nergens meer. Ook de behulpzaamheid en meedenken in oplossingen is buitengewoon.

Eenvoudig te bedienen horloge, nog zoekende in het traceren van de juiste locatie. Af en toe klopt de locatie, ondanks verversing, niet. Geeft dan bijvoorbeeld een locatie midden in het meer (water waar wij vrij dicht bij wonen).

Top service, probleem zeer snel en professioneel opgelost

Tevreden

wij hebben ondertussen ons 3 horloge (voor 2 kinderen) werkt naar behoren. Geeft de kinderen stukje vrijheid

Pletterij 25

2211 JT Noordwijkerhout

Over one2track B.V.

De allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges voor kinderen en ouders! Betrouwbaar – en betaalbaar bij aankoop en in gebruik. Met meer dan 185.000 enthousiaste avonturiers zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of sociale media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.