Top service van one2track

onlangs was het scherm van het horloge van mijn dochter kapot (scherm breuk). Waarschijnlijk omdat ze ergens tegen aan gestoten was. Na contact met de klantenservice werd er aangegeven dat dit helaas niet onder de garantie viel. En dat repareren niet kosten effectief was. Helaas. Maar One2track bood 30% korting aan als tegemoetkoming op een nieuw horloge. Super nette service en zeer gewaardeerd.

Aan de grote kant.

Prijzig en geeft niet nauwkeurig de locatie aan. Had wel wat secuur gemogen. Vrij dik horloge...

Gebruiksvriendelijk

Wij hebben onlangs het horloge voor onze zoon aangeschaft. Een compact, duidelijk en functioneel, betaalbaar, horloge. Makkelijk in gebruik. Werkt voor ons als ouders en hemzelf prima! Een klein minpuntje; het bereik is binnen niet altijd optimaal en de gps is niet helemaal nauwkeurig buiten. Dit kan misschien ook per gebied verschillen? Wij zien dit zeker niet als een reden om het horloge terug te sturen.

Heel handig!

Fantastisch horloge! Vooral als je meerdere kinderen hebt en ze wat zelfstandig beginnen te worden qua buitenspelen en afspraakjes met vriendjes en vriendinnetjes. Via de app kun je alles goed en eenvoudig instellen. Het neemt weinig tegoed bij gebruik. Heel blij mee.

Werkt goed!

Kind snapt goed wat ze ermee kan, werkt goed en je krijgt goede updates als de batterij bijvoorbeeld laag is. Batterij wel redelijk snel leeg, daar hij niet helemaal uit kan als je hem bijvoorbeeld ‘s nachts niets gebruikt. Laad wel snel op!

goede handleiding om meteen te starten

Het horloge is gebruiksvriendelijk. Om aan te sluiten maar ook voor kinderen om te gebruiken. Aandachtspunt (en) Ons kind twee keer per ongeluk en niet goed nagedacht het horloge in het water gedaan. Hierdoor zijn de horloges niet meer te gebruiken. Dus nu inmiddels het derde horloge. Dus een volgende stap zou zijn (waterdicht maken) En eerder hierover de klantenservice gemaild maar nooit een mail terug ontvangen.

TopDing

Erg goed bereik en makkelijk te bedienen. Erg overzichtelijk.

Werkt fantastisch en ziet er top uit! We zijn heel blij met dit mooie horloge.

Top horloge

We kunnen nu ons zoontje met een gerust hart laten buitenspelen. Hij begrijpt goed hoe hij werkt.

Fantastisch horloge

Mijn dochter is ontzettend blij met haar nieuwe horloge en dat geeft mama ook een geruststelling zodat ik haar goed kan volgen

Al drie jaar fan

Wij zijn inmiddels al 3 jaar klant van one2track. Met een jong kind is het al meer dan eens voorgenomen dat de horloge gesneuveld is. Ondanks dat de fout bij ons ligt is er altijd een passende oplossing gekomen vanuit one2track. Verder werkt de horloge geweldig, ook in het buitenland. Tijdens bezoeken aan Duitsland, België, Frankrijk en Denemarken gaf het horloge ons rust omdat wij ons kind altijd konden bereiken en opsporen. Twijfel je? Ga er voor! Ik heb al talloze nieuwe klanten aangedragen die altijd zeer content zijn geweest met de aankoop. Geen gedoe met simkaarten of bereik, een stabiel en degelijk product.

Fijne Gerustelling

Erg fijn om onze dochter van vijf jaar te kunnen bereiken en volgen. Het horloge is ietwat groot, maar past toch verder goed om haar polsje en ze is er zelf superblij mee. Omdat een vriendinnetje er ook één heeft wist ze al meteen hoe alles werkte en kan er goed mee overweg. De batterij gaat zeker twee dagen mee, maar niet langer. Positie nog niet altijd even nauwkeurig, soms een afwijking van 50 meter of nog iets meer, maar het geeft zeker een idee waar ze zich bevindt. Zeker een aanrader!

Makkelijk en leuk in gebruik

We hebben gisteren de horloge in gebruik genomen. Dit leverde hele leuke momenten op. De installatie verliep soepel, al was het in eerste instantie wel even zoeken naar het telefoonnummer. Dat was uiteindelijk niet nodig bleek na telefonisch contact. Het was heel leuk om mijn kind zo enthousiast het horloge te zien gebruiken. Had meteen door hoe alles werkt. Wel was het beltegoed heel snel op, we moeten dus een modus vinden dat werkt zonder dat het teveel geld kost.

Goed werkend en mooie horloges

Voor beide kids hebben wij one2track, het werkt goed, GPS positie is goed accuraat. Snelle verzending. Ook de bijbehorende app werk goed, overzichtelijk en van alle benodigde functies voorzien. Aanrader voor elke ouder.

Super service!

Mijn dochter had de horloge laten vallen, contact opgenomen met one2track. Zij gaven een kortingscode voor 50% korting die we konden gebruiken voor een nieuw horloge. Hele snelle reactie en de horloge was super snel geleverd! Wij zijn zeer tevreden.

Het scherm van het horloge van mn zoontje was kapot. Ik kreeg een ruime kortingscode voor een nieuw horloge. Het maken was meer dan een nieuwe. Super gedaan. Snelle reactie en netjes afgehandeld..

Een makkelijk horloge voor een kind. Ik kan precies zien waar hij is en het bellen gaat prima!

Perfect ik raad hem zeker aan Duidelijk in omgang voor ouders en kinderen Leuke foto's krijg ik van ze Ze zijn er helemaal trots en blij mee

Goed voor het zelfvertrouwen!

Super leuk verjaardagscadeau. Mijn dochtertje mag nu met haar grote zus samen naar de speeltuin in de buurt. Ze belt andere vriendinnen op met telefoon. Leuk cadeau, handig en goed voor hun zelfvertrouwen. Ook mooi en elegant horloge.

Mooi en betrouwbaar horloge!

2e horloge van One2track, kinderen zijn er blij mee en locatie is nauwkeurig.

Fijne horloges om mee te werken, de kids kunnen er makkelijk mee overweg. Daarnaast is 1 van de schermen een keer kapot gegaan en via de coulance regeling kon ik een nieuwe kopen voor de helft van de prijs.

Erg tevreden!

Erg tevreden over het horloge. GPS werkt nauwkeurig en de app werkt makkelijk.

Top horloge

Horloge gekocht om altijd te kunnen zien waar onze dochter van 10 is. Ook zij vind het prettig dat ze ons kan bellen als het nodig is. Spraakverbinding is eigenlijk altijd goed in orde.

Geweldig!

Hele fijne goede horloge!

Ik heb dit horloge voor mijn 7 jarige zoon gekocht, ik kan hem via de app overal naar toe volgen. Voordeel is dat hij hem ook echt stoer vind en daar door de horloge nooit af doet.

Pletterij 25

2211 JT Noordwijkerhout

Over one2track B.V.

De allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges voor kinderen en ouders! Betrouwbaar – en betaalbaar bij aankoop en in gebruik. Met meer dan 185.000 enthousiaste avonturiers zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of sociale media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.