Blij met de aanschaf!

Blij dat we het horloge hebben aangeschaft. Dochter is goed te volgen als ze aan het buiten spelen is, en heel fijn om contact op te kunnen nemen. Horloge werkt goed, eventuele storingen worden snel opgelost.

Perfecte horloge voor een kind, gebruiksvriendelijk waardoor makkelijk inngebruik. Wij raden een horloge van one2teack daarom ook zeker aan!

Fijn horloge

Fijn horloge die de locatie goed aangeeft en vele functies en mogelijkheden heeft

Snelle levering en super gebruiksvriendelijk horloge

Het horloge snel ontvangen en meteen in gebruik genomen. Instellen gaat super eenvoudig en alles werkt heel intuïtief. In het dagelijks gebruik is het echt prettig: het bereik is goed en de app doet precies wat hij moet doen, zonder onnodige poespas. De verbruikskosten op prepaid zijn minimaal en overzichtelijk. Fijn dat je kunt schakelen tussen prepaid en unlimited (abonnement), dit is handig voor vakanties. Alles voelt strak en gebruiksvriendelijk aan. Alleen de screenprotector is wat aan de dunne/zwakke kant, maar dat doet verder weinig af aan de ervaring. Al met al een fijn en praktisch product waar we erg tevreden over zijn!

Mijn dochter van 9 is helemaal blij met het horloge. Netjes en snel geleverd.

Heel erg tevreden!

Heel blij met het horloge, kan mijn kindje goed volgen en er zitten veel opties op! Handig dat ik via de app kan opwaarderen.

Onze zoon is heel blij met het horloge en alle extra functies. Wij zijn ook erg tevreden nu hij zijn speelgebied en autonomie kan uitbreiden. Nog geen moment spijt van gehad.

Heerlijk

Heel fijn, we wilde eigenlijk geen horloge. Maar dit geeft ons het juiste gevoel om langzaam de vrijheid te geven.

Makkelijk in te stellen en werkt perfect

Werd snel geleverd, duidelijke handleiding om in te stellen. Mijn zoon van 7 kan er heel goed mee overweg, goed bereik en makkelijk op te waarderen. Wij zijn blij met het horloge!

Eindelijk

Mijn twee kids gaan sinds kort de wijk in op avontuur uit. Had mij vreselijk geleken als m’n ouders de hele tijd wisten waar ik uithing dus ik wilde niet aan tracking. Maar het is zoveel meer dan dat, ze zijn er super blij mee. Een spraakbericht, even een kort video belletje als ze iets moois hebben gespot, of een bericht van mij ‘aan tafel!’ Het werkt geweldig. Voorlopig lekker geen telefoon, gewoon een gave watch om de pols. Leuk ook de stopwatch en scorebord functie, kunnen ze strijden!

Perfect voor wat meer vrijheid

Onze zoon (8) gebruik nu al enkele jaren een horloge, wij zijn er zeer tevreden over. Soms merken we wel dat als hij ergens binnen is, de locatie niet altijd even accuraat is. Daarom hebben we ook de regel dat hij altijd even belt als hij bij iemand naar binnen gaat. De afwerking en bandjes zouden wel iets robuuster mogen zijn (we zitten inmiddels op zijn 3de horloge).

Perfect for our daughter to roam around more freely

Our daughter is 9 years old and she wants to roam around the house more freely (also walk to school etc.), but we would still like to know where she is and that she can reach us. A phone was not an option at that age yet as we do not want her to just play with her phone all the time. So the watch is the perfect choice and she's very happy with it. Only thing I wish it had as a feature: that on the watch-face itself it would already tell the battery percentage instead of having to swipe down etc.

Heel fijn en betrouwbaar horloge

Dit horloge is makkelijk in gebruik. Dochter vindt het fijn om te dragen en te gebruiken. Duidelijk beeld en geluid. Gps is redelijk nauwkeurig.

Zo blij met dit horloge. We kunnen precies zien waar onze zoon is en snel met hem communiceren als dit nodig is. Hij past prima om de pols van onze 6 jarige zoon.

Mooi horloge

Wat een fijn horloge. Duidelijk en goed te bedienen. App is ook prima.

Niet lekker

Netwerk werkt niet overal goed waardoor video bellen/bellen miet mogelijk is.

Fijn horloge

Makkelijk te gebruiken. Goede functionaliteiten. Wel opletten dat je het horloge uitzet na gebruik, anders gaat de batterij heel snel leeg.

Goed gps horloge voor kids

Ik kocht dit gps horloge voor mijn zoontje van 9 die zijn eerste zelfstandige stappen maakt. Het horloge is erg makkelijk te installeren, de app is duidelijk en de basis communicatie werkt prima naar behoren. Ideaal om mee te geven om hem in de gate te kunnen houden en als zekerheid om contact met mij te kunnen houden. Het horloge is wel vrij dik waardoor het niet echt uitnodigend is om het de hele dag om te houden.

Heeft in huis minder bereik, vervelend om dan dingen te configureren. Kids zijn er blij mee, en wij ook!!

Good overall, steps counter is quite inaccurate

The watches itself is good, might be quite massive (we bought it for 8 years old girl). Steps counter is inaccurate, counts steps with too high values which is far away from the real number.

Supper vertrouwelijk

Mijn zoontje speelt lekker buiten en wij zien waar die het is zo vertrouwlijk en fijn

Ideaal

Heel blij om mijn kind heel eenvoudig te zoeken. De belfuntie is ook heel handig.

Heel gemakkelijk!

We hebben voor onze beide kinderen van 7 en 9 een horloge. Het is zeer gemakkelijk in gebruik, ook voor de kinderen. Ze gaan bij ons regelmatig op het pleintje spelen achter ons in de wijk. We kunnen zien waar ze zijn, ze opbellen om te komen eten of ze bellen zelf om iets te vragen.

Handig en fijn

Makkelijk horloge, soms wel iets te makkelijk voor mijn 4 jarige zoon. Makkelijk foto's sturen/videobellen enz maar dit kost natuurlijk beltegoed(en dit is dan wel weer lastig uit te leggen). Wel een fijn gevoel als hij buiten is

Goed horloge voor kinderen

Fijn horloge. Stevig bandje en werkt goed

Pletterij 25

2211 JT Noordwijkerhout

Over one2track B.V.

De allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges voor kinderen en ouders! Betrouwbaar – en betaalbaar bij aankoop en in gebruik. Met meer dan 185.000 enthousiaste avonturiers zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of sociale media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.