Goede gps nauwkeurigheid en overzichtelijke app

De gps is zeer nauwkeurig en de app is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Wij zijn dik tevreden!

Fijn horloge

Werkt super , bellen is gemakkelijk. Gps werkt prima .

Tevreden

De horloge doet wat hij moet doen, batterijduur is boven verwachting, locatie accuraat. Toch een - extra - veilig gevoel als de kids naar de speeltuin gaan.

Heel erg tevreden

Ik ben tot nu toe heel erg tevreden, ik heb zicht op mijn kind en kan hem bereiken wanneer ik dat nodig heb en hij nij ook.

Gebruiksvriendelijke en makkelijk horloge voor kinderen

De kinderen wisten heel snel hoe het horloge werkte en gebruiken het elke dag. Veilig gevoel voor de ouders om te zien waar de kinderen zijn

Ben er heel blij mee

Ben heel blij ,had niet zo goed verwacht voor het bedraag.

Fijne compacte horloge

Voor ons zoontje van bijna 9 jaar deze horloge gekocht. Hele fijne makkelijke horloge welke ze zelf ook makkelijk begrijpen. In het begin is de tracking niet heel secuur maar na verloop van tijd wordt deze nauwkeuriger. Ik beveel deze zeker aan.

Een prima horloge

Het is een mooi horloge dat doet wat er beloofd wordt. Eenvoudig in gebruik met een ruime batterijduur. Mijn kleindochter van 7 kon er direct mee bellen

Netjes en snelle verzending

Helemaal blij onze kleindochter vind t super dat ze nu gebeld kan worden en super handig!!

Mooi horloge, wat aan de verwachting voldoet met een super service.

De leverservice en bijbehorende vriendelijkheid waren uitstekend. Bij een defect aan een van onze laders, mochten we snel een nieuwe ontvangen. Super service!

Top klantenservice

Ik zou one 2 track aan iedereen aanraden. De service die ze bieden heb ik tot NU nergens gezien. Heel snel reactie die je terug krijgt. Je word snel geholpen. Had een horloge gekocht van maand oud heb binnen paar uur al mail ontvangen met hulp. Top service en vriendelijke medewerkers. Nogmaals bedankt one 2 track. Beste aankoop tot nu..

Geweldige service

Voor Sinterklaas wilden wij ons zoontje van 7 een horloge geven. DHL zou de bestelling 26 november leveren en volgens de track en trace van DHL zou dit ook deze dag bij ons bezorgd moeten zijn. Echter, mijn man en ik waren die dag niet thuis en ook bij de buren was niks geleverd. De klantenservice van One2track heeft ervoor gezorgd dat er alsnog een horloge onze kant op kwam en wij precies op tijd ons kado in huis hadden. Heel erg blij mee. Nogmaals hartelijk dank!

Fijne service

Snelle levering, fijne hulp bij contact, netjes verpakt. Gewoon uitstekend!

Super fijn horloge en top service

Mijn kinderen hebben het horloge nu een jaar. Hierdoor hebben ze veel meer vrijheid gekregen om buiten te spelen. Ze zijn altijd bereikbaar en je kan zien waar ze zijn. De tool werkt ook ontzettend handig. 1 horloge is helaas door een botsing met spelen kapot gegaan, maar met bijbetaling van een kleine bijdrage krijgen we er nu een gloednieuw horloge voor terug. Snelle beantwoording door super vriendelijk personeel. Top service!!

Perfect service voor een heel goed prijs

Ik heb one2track al ruim een jaar het werkt perfect. Mijn zoontje heeft het horloge altijd om als hij naar buiten gaat en wij kunnen hem dus volgen en bellen als het nodig is en hij ons. Zijn nummer is bescherm hij kan alleen gebeld worden door nummer welke ik registreer hij kan ook alleen bellen naar de gesteigerde nummers dat is zo fijn! Wij zijn echt heel erg tevreden over de functies van one2track. De kleine prijs verhoging van 2023 is ook erg aan de magere kant en dat lijkt mij ook niets meer dan normaal gezien de inflatie en al die prijsverhogingen. Wij raden one2track iedereen van harte.. heeft u kinderen die veel buiten zijn, dit is ideaal voor u! Ga zo door one2track Groeten

Super fijne horloge

Mijn zoon is er erg blij mee en ik kan hem altijd bereiken!

Heel fijn horloge!

Mooi en fijn horloge voor onze zoon van 8! Wij kunnen zien waar hij is, batterijduur en veel meer! Daarnaast kan hij gemakkelijk contact met ons opnemen.

NEO is een top horloge!

Ik heb model NEO gekocht, super horloge!

Mooi toestel zeer makkelijk en fijn in gebruik!

Wilde er eerst niet aan beginnen maar geeft nu toch een fijn gevoel dat mijn kind d.m.v. dit horloge bereikbaar is (en zij mij kan bereiken indien nodig/nood). + ik kan zien waar zij zich bevindt wanneer ze buitenspeelt.

De One2track horloge geeft onze beide kids vrijheid die ze anders niet zouden hebben. Beide zitten in een rolstoel en is super fijn dat ze ons kunnen bellen en wij ook kunnen zien waar ze zijn.

Dé oplossing voor thuisblijvende kinderen.

Doet precies wat je verwacht! Onze zoon van 9 gaat geheel intuïtief door het menu. Fijn dat hij nu bereikbaar is en niet met een mobieltje hoeft rond te lopen. Nu een maandje in gebruik. De kosten vallen mij alles mee! Het enige minpunt: Het einde van het bandje gaat onder 2 van die lusjes door maar slipt er makkelijk uit. Wellicht een rubbertje op het einde? Klittenband? Een verdikking? Iets om het 'vast' zetten?

Pletterij 25

2211 JT Noordwijkerhout

Over one2track B.V.

De allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges voor kinderen en ouders! Betrouwbaar – en betaalbaar bij aankoop en in gebruik. Met meer dan 185.000 enthousiaste avonturiers zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of sociale media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.