Fijn horloge

Doet wat het hoort te doen!

Super fijn horloge voor mijn zoon. Werkt heel makkelijk en handig.

Makkelijk en snel te installeren. Zoon is er blij mee Altijd bereikbaar. Kan zien waar die is. Top ding!

Uitkomst voor het veilig buiten spelen in de buurt

Aanrader voor elke ouder, geen onrust meer, altijd weten waar je kinderen zijn en altijd in contact.

Geweldig horloge

Werkt prima, jongens zijn er dolblij mee!

Ideale oplossing voor kinderen.

We ervaren het als heel fijn en het geeft veel rust om te weten waar de kinderen zijn en ze altijd te kunnen bereiken. De horloge en app zijn ook erg gebruiksvriendelijk.

Precies wat we van een GPS horloge wilden

Onze zoon van 8 jaar heeft er van ons 1 gekregen. Het geeft hem meer vrijheid, en ons meer een veilig gevoel. Van beiden kanten zijn we er heel blij mee!

Fijn horloge

Fijn horloge! Makkelijk in gebruik

Zeer fijn horloge

Zeer fijn horloge voor mijn dochter. Ze wist al snel hoe ze ermee kon bellen en zeg nou eerlijk zelf even oma bellen is toch veel leuker dan via mama haar telefoon. Gps tracker ook erg fijn voor de ouders zelf.

Mijn dochter is superblij dat ze altijd direct kan overleggen.

Mijn dochter kan nu gewoon lekker buitenspelen, ziet de tijd en we kunnen makkelijk en snel even overleggen als ze naar huis moet komen. Ze is altijd te volgen met gps en een handige app, maar het gaat er vooral om dat ze snel even kan vragen of iets doorgeven waar ze is. Het is een super handig horloge, en hij heeft mooie kleuren. In ons geval lekker fel roze! Wij zijn er super blij mee!

Snelle verzending, goed product

We hadden het horloge de volgende dag al in huis. Mijn dochter is er erg blij mee en kan lekker buiten spelen met haar vriendinnen zonder steeds iets te moeten komen vragen. Ze belt me nu gewoon.

Snel in contact met onze dochter

Het is fantastisch voor die eerste stapjes naar zelfstandigheid. Onze dame kan lekker buiten spelen en wij kunnen precies zien waar ze uithangt en ze kan bellen en ons snel bereiken. batterijduur is kort, maar dat moet een automatisme worden om aan te leren regelmatig op te laden. Erg tevreden

Uitstekend product

Fijn product. Intuïtief, ook de bijbehorende app. Verzending eveneens prima.

Heel erg kindvriendelijk

Mijn dochter een lila exemplaar kado gegeven voor haar verjaardag. Heel erg makkelijk in gebruik, veilig omdat zij geen andere 06 nummers hiermee kan bellen. De app is zeer overzichtelijk en op afstand dus het horloge te bedienen. Kortom een goede aankoop.

Fijne service

Ik heb 2 horloges gekocht voor de kids, beide laden ze na 2 jaar niet meer op, opgestuurd en blijkt waterschade te zijn. Heel erg zonde, valt niet onder de garantie. Toch een aanbod qua korting gekregen om een nieuwe uit te zoeken. De nieuwe was snel binnen.

Top horloge

We gebruiken het horloge dagelijks. Ontzetten handig dat je kan zien waar ze zijn en de kinderen bereikbaar zijn.

Helemaal geweldig!

Ik heb voor onze beide zoons een eigen horloge aangevraagd in hun lievelingskleuren groen en blauw! Zij zijn super trots en kunnen lekker zelf buiten spelen. Dit gaat mij zo een gerust gevoel geven van de zomer op de camping, ook een beetje vakantie voor papa en mama!

Top Ervaring

Wij zijn altijd goed geholpen door one2track, top geholpen aan de telefoon , altijd vriendelijk , ze willen je altijd helpen en naar een oplossimg zoeken. Ik raad ieder kind een one2 track horloge aan.

Hij is geweldig

Ik weet precies waar mijn dochter is en als er iets is kan ze mij bellen en andersom

Ik had een defecte horloge ontvangen. Deze heb ik teruggestuurd en heb heel snel een nieuwe horloge toegestuurd gekregen. Mijn zoontje is erg blij met zijn horloge.

Fijn dat mijn zoon op deze manier altijd bereikbaar is en het ziet er ook nog leuk uit.

werkt perfect

mijn dochter had er 1 deze is naar mijn zoontje gegaan uiteindelijk omdat ze nu een gsm heeft. toen hij uiteindelijk stuk ging en hij te jong is voor een telefoon weer een nieuwe besteld. ideaal. kan hem altijd bereiken en andersom. nu kan hij ook wat verder van huis. werkt super makkelijk, raad deze echt aan!

Goed horloge en fijne klantenservice.

Mijn zoon heeft nu na 3 jaar zijn tweede horloge van one2track. Prettig gevoel zonder mobiele telefoon naar wel bereikbaar. Goede klantenservice, zijn telefonisch gied bereikbaar.

Het horloge doet wat het moet doen! Zeer nauwkeurig!

Bij het uitpakken werd er al direct enthousiast gereageerd door mijn zoon, het horloge leek op een Apple Watch! De functies van berichten, bellen, en beeldbellen zijn de belangrijkste functies voor mijn zoon, het werkt eenvoudig en de kosten zijn minimaal. Het tracken van het horloge is zeer nauwkeurig en fijn dat we op deze manier contact kunnen krijgen als mijn zoon aan het buitenspelen is. Kortom, het horloge doet wat het moet doen. Mijn zoon mist wel een spelletje oid op het horloge (dit had hij op zijn vorige watch) en wifi zou ook mooi zijn als hij thuis is, dan kan hij een keer via wifi beeldbellen. Wie weet komt dit in de toekomst.

Zoals gehoopt: een hulpmiddel voor gemoedsrust

De horloge werkt goed. Het is eenvoudig te installeren. Mijn zoon van 9 jaar kon er ook direct mee overweg. De batterij is wel snel leeg vind ik.

Super horloge

Super horloge makkelijk in gebruik. Duidelijke app en horloge kan tegen een stootje

Pletterij 25

2211 JT Noordwijkerhout

Over one2track B.V.

De allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges voor kinderen en ouders! Betrouwbaar – en betaalbaar bij aankoop en in gebruik. Met meer dan 185.000 enthousiaste avonturiers zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of sociale media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.