Prima levering en prima horloge. Duidelijk

De levering was vlot. De installatie van het horloge en de app ging makkelijk.

Het horloge is precies wat we ervan verwachten

Horloge binnen gehad even geïnstalleerd alles was duidelijk en je kan veel instellen naar eigen wens. Simpel, makkelijk en duidelijk functioneert het horloge en de app

Betrouwbaar en snelle communicatie met kind mogelijk!

Ik gebruik de horloge om met mijn zoontje over inname van medicijnen te communiceren. Dit functioneert perfect met alarm of push bericht. Het antwoord spreekt hij kort in. Daardoor veroorzaakt het in de klas ook geen wanorde. Het horloge heeft altijd bereik. We hadden opstartproblemen vanwege een kapotte kabel en een verkeerde beltegoed boeking. Het service team heeft meteen gereageerd en een nieuwe kabel gestuurd en beltegoed aangepast. Stappenteller werkt nog niet zo goed, omdat horloge nog groot is voor de smalle pols van mijn zoontje. Ik gebruik het horloge ook, als mijn zoon met vriendjes onderweg is om hem te bereiken. Mijn zoon vindt dit prima, omdat alle vriendjes het horloge interessant vinden. Hij zelf vindt het horloge geweldig! Wij wonen in het buitenland en daar werkt het horloge prima en is goedkoop!

Fijn en betrouwbaar product

Duidelijke app en het opwaarderen via prepaid is erg fijn. In het bezit van de Rebel.

Makkelijk in gebruik en super oplossing voor dementerende

Wat een fijn en makkelijk te gebruiken systeem. Groetjes Eveline van Luik

Top horloge

Heb hiervoor diverse horloges bij andere sites gekocht maar gingen steeds stuk. Deze is wel een stuk duurder maar zeker zijn geld waard!

Gebruiksvriendelijk, makkelijke te installeren en eenvoudig in gebruik

Makkelijk te installeren, eenvoudig in gebruik! Goede achterwacht voor mijn 82 zelfstandig wonende vader

Goed product en uitstekende service

Doet wat die moet doen, gemakkelijk te bedienen. Uitstekende service, zijn echt goed geholpen.

Moeilijk te installeren

We zijn er met behup van uw medewerker een hele middag mee bezig geweest.

Awesome app and watch

Just easy to setup and works perfetcly!

Horloge one2track Connect Go maakt alles goed !!

Na onze kritische beoordeling heb ik direct contact gehad met mensen van one2track die mij hebben aangeboden het horloge om te ruilen voor de nieuwe Connect Go zonder bijbetaling van kosten. In 3 dagen was het geregeld en mijn 87 jarige schoonmoeder is helemaal blij met haar nieuwe horloge. Het display is supergoed leesbaar, het opladen met een magneetcontact werkt perfect en zit maar 1 knopje op het horloge wat het zoeken naar de noodknop overbodig maakt. Complimenten voor one2track en de service. Onze score is verhoogd naar 5 sterren. Groeten ook namens mijn schoonmoeder, Derk-Jan

Goed maar wel wat verbeterpunten

App werkt beter als de meeste van dit soort apps, alleen zijn sommige functies, zoals een getypt bericht sturen, nogal weggestopt. Ook is het niet handig dat de toegangslijst niet te vullen is vanuit het telefoonboek van de telefoon. Ook heb ik regelmatig een 'time-out' melding, dan moet ik mij opnieuw aanmelden. Niet handig als je kind je een bericht heeft gestuurd. De tarieven vind ik wel heel erg hoog. Het horloge (Connect Go) werkt goed, geluid is duidelijk en ziet er voor een kind van 9 'stoer' uit. Wel jammer dat er geen sensor op zit die aangeeft als het horloge afgedaan is.

Goede horloge en zeer goeie service als je vragen hebt.

Goed product!

Het horloge aangeschaft voor onze gehandicapte zoon, die regelmatig wegloopt en dan de weg niet terug weet. Super oplossing!

Wat ingewikkeld on intestellen, een duidelijkerre

Het is nogal ingewikkeld,hoe je het horloge Moët instaleren. Kan dat niet .eenvoudiger..wanneer het horloge offline aan geeft Moët je dan Opwaarderen ? Wat kost het en hoeveel en Lang gaat het mee?

werkt naar behoren!

voor beide kids een Connect go gekocht. Bevallen prima en doen wat ze moeten doen! Als verbeterpuntje zou 1 app mooi zijn, ipv een een aparte app voor opwaarderen en 1 app voor het tracken/bellen.

Snelle levering. Bijna alles werkte in een keer.

Snelle levering. Bij het testen bleek dat we niet kunnen bellen naar het horloge. Nieuwe SIM-kaart ontvangen. Die begon direct te sputteren dat PUK-code en telefoonnummer niet met elkaar over stemmen. Cijfer voor cijfer gecontroleerd maar geen fout. Toch geen acceptatie. Nu maar een dag wachten en opnieuw proberen. De voornaamste functies waar het mij om gaat werken uitstekend. Inmiddels is de nieuwe SIM-kaart geaccepteerd. Tevens heb ik gezien dat de instellingen van beide kaarten verschillen. Probeer dit uit, want ik had de eerste kaart al opgewaardeerd.

Super service.

One2track zijn zeer gebruiksvriendelijke horloges. Het werkt echt super handig voor mijn kinderen en ik kan mooi nog even een mobiele telefoon uitstellen. De service van de firma is ook he klantvriendelijk. Ze reageren snel op mail en helpen je goed om een passende oplossing te vinden.

Prima GPS horloge

GPS horloge werkt heel goed. Alleen geeft het niet aan wanneer je bundel op is. Het is dan beter om de horloge uit te zetten als je heg niet gebruikt anders kost het je data uit je bundel.

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Had een probleempje met de horloge. Werd uitstekend geholpen tot de horloge naar zn behoren werkte. Horloge zelf is accuraat tot de huisnummer toe. Ideaal je kan berichten en telefoneren en het is waterdicht!

One2Track heeft een zeer goede klantenservice

Nadat we problemen hebben gehad met de stand-by tijd van het GPS horloge wat wij besteld hadden, hebben wij contact opgenomen met One2Track. Na terugzending hebben zij het horloge retour gezonden en hebben wij deze opnieuw geprobeerd. Het probleem was voor ons niet verholpen. Daarna heeft de klantenservice van One2Track een heel nieuw horloge (ook ander type) toegestuurd met een langere stand-bye tijd. Dit horloge voldoet perfect aan onze verwachtingen. We zijn erg blij met de fijne en accurate hulp van de klantenservice en zijn super geholpen!

Zijn snel en service gericht. Doen meer dan verlangd mag worden

Hadden een Rebbel besteld voor onze zoon deze gaf wat storing en dat werd vanuit Nederland op ons vakantieadres gefixt. Tevens waren we ontevreden over de Rebbel. Onze dochter heeft een Go en daar zijn we erg tevreden over. Zonder problemen werd de Rebbel tegen bijbetaling van het verschil omgeruild voor een Go. Zelf toen de Rebbel gebruiksporen bevatte.

makkelijk in gebruik

+ Makkelijk in gebruik voor kind en ouder + Veilig de straat op voor jonge kinderen + Prijs kwaliteit verhouding prima! - Erg dik voor een kind - Batterij snel leeg

Really like the product - some bugs to fix and service can be smoother

Having everything available in English would make set up and usage easier. The app to add credit is not working well. Navigation and general usability can be improved.

Pletterij 25

2211 JT Noordwijkerhout

Over one2track B.V.

De allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges voor kinderen en ouders! Betrouwbaar – en betaalbaar bij aankoop en in gebruik. Met meer dan 185.000 enthousiaste avonturiers zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of sociale media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.