Top horloge

We hebben de horloge nu twee weken en ik ben verrast hoe goed deze werkt tot nu toe. De app werkt prettig, goede klantenservice. Ik ben tot nu toe erg tevreden

Mijn zoon van 9 ervaart door het horloge meer vrijheid omdat we sneller met elkaar kunnen communiceren.

Heel blij met het product. Opwaarderen gaat makkelijk ze is goed te horen! Locatie is goed te traceren. Makkelijk in te stellen. Wij waren lang opzoek naar een goeie horloge! En hebben eindelijk deze gevonden.

Geweldig horloge

Super kwaliteit, goed geluid, nauwkeurig gps, goed batterij!

Fijn horloge, makkelijk in gebruik

Allereerst een leuk horloge om te zien, de gebruiksfuncties wijzen zichzelf over het algemeen, goede batterijduur. Bij bellen is het kind goed verstaanbaar. De gps locatie is prima maar je moet het horloge wel ‘leren’ waar het is (nauwkeurigheid). In het begin zit hij er soms ruim 100 a 200 meter naast. Wanneer het horloge vaker gebruikt wordt, wordt de locatie ook nauwkeuriger.

Een top horloge

Een super Goed werkend horloge. Het werkt samen met een hele mooie app en gps locatie is zeer nauwkeurig. In 1 woord Gezegd een top horloge.

Top! Geeft rust voor ouder en kind.

Mijn zoon speelt de hele dag buiten. Er wonen veel vriendjes in de buurt dus dat is super. Maar soms is het gewoon tijd om naar huis te komen. Hoe makkelijk is dat met dit horloge. Hij is nu 9, bellen deden we vooral toen hij 7 of 8 was. Nu stel ik het alarm in en komt hij keurig direct naar huis toe zonder discussie. Als hij me nodig heeft kan hij direct contacten. Ook de vriendjes onderling bellen elkaar met het horloge als ze elkaar buiten kwijt zijn. Wij willen echt niet meer zonder! Het kopen van een mobieltje gebeurt hier de komende jaren in ieder geval nog zeker niet.

Snelle installatie

Wat een fijne apparaat om te installeren, ging super snel en goed

Geweldig!

Dit horloge is perfect, zowel de tijd als even berichtje sturen, het kan allemaal. Gebruiksvriendelijk en ook nog eens een tof uiterlijk. Echte aanrader!

top

Het horloge werkt voor ons goed. Hij kan ons bereiken en wij kunnen zien waar hij is. Hij is zelf ook erg blij met zijn horloge.

Het is een fijn apparaat en doet zijn werk. Moet wel zeggen dat de battery niet al te lang mee gaan en opladen vaker moet!

Fijn horloge, goeie communicatie qua geluid. Een hoop opties zoals chatten en video bellen. Makkelijk installeren via de app .

Super handig

Ik heb een kleintje van 6 jaar oud . Ik kan hem nu volgen waar hij is . En hij kan mij bellen super handig . Het is eigenlijk twee in één. Ik raad het echt iedereen aan die kleine kinderen heeft.

Fijne horloge en goed support

Superblij met dit horloge voor mijn dochter! Ze kan er zelf mee bellen én wij kunnen haar makkelijk bereiken als het tijd is om naar huis te komen. De GPS is ideaal — zo weten we altijd waar ze uithangt. En de klantenservice? Top! Toen onze oplader stuk ging, kregen we kosteloos een nieuwe toegestuurd. Echt fijne service!

Fantastisch!

Ik heb recent het 2e horloge besteld voor mijn dochter. Met het eerste horloge heeft ze ruim 5 jaar gedaan (en werkt nog steeds prima), maar was wel toe aan een groter model en ze is mega blij met dr paarse nieuwe horloge met videobel-functie! Service en levering waren weer top! Vooral nu ze meer zelfstandig buitenspeelt, vind ik het een heel fijn idee dat ik haar altijd even kan bereiken als nodig :).

Weten waar hij is! ❤️

In ons dorp spelen de kinderen veel buiten. Maar ook wonen we langs het Amsterdam Rijnkanaal en dat maakt het soms spannend om onze zoon ‘los te laten’. Met de one2track hoeven deze zorgen niet meer! Ik weet waar onze zoon is en kan hem bereiken. Enorm fijn en al het geld waard.

schitterend toestel voor onze kleindochter

Snel geleverd en gemakkelijk te installeren; onze kleindochter is superblij dat zij ons nu kan contactere. Voor mama en papa een hele geruststelling dat zij nu altijd bereikbaar is :-)

Helemaal goed

Goeie service

Top bedrijf met goede klantenservice

Top product om je kinderen veilig te laten spelen. Goede oplossingen als iets stuk gaat en meedenken met de klant.

Highly recommended

Whether your child is walking to school, on a trip, or just playing outside, this watch helps you stay connected and reassured.

Snelle levering. Horloge makkelijk in gebruik te nemen.

Goed coalitie

Echt handig om te zien waar is mijn kind! Ik voel echt rustig als mijn kind buiten is! Ik ben blij met one2track horloge.

Wederom goed geleverd. Prima prijs kwaliteit verhouding

Horloge werd snel geleverd. Wij zijn al bekend met One2Track dus qua gebruik hebben we niks te klagen. Sterker nog wederom voor dit merk gekozen.

Fijn gebruiksvriendelijk, duidelijk horloge met handige functies

Werkt precies zoals beschreven, met een duidelijke app met veel nuttige functies. Horloge van goede kwaliteit met prima batterijduur vergeleken met andere horloges met dit soort functies.

Werkt gied

Pletterij 25

2211 JT Noordwijkerhout

Over one2track B.V.

De allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges voor kinderen en ouders! Betrouwbaar – en betaalbaar bij aankoop en in gebruik. Met meer dan 185.000 enthousiaste avonturiers zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of sociale media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.