De horloge is zo simpel om op te zetten, heel eenvoudig en super makkelijk om te gebruiken. Echt een aanrader
Kwaliteit is super en gemakkelijke te installeren
Beste Martine, Bedankt voor je positieve review! wat fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met het horloge. Goed om te lezen dat de installatie soepel ging. We proberen onze producten en service zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van onze klanten. Bedankt voor je aanbeveling! Met vriendelijke groet, Noortje, one2track B.V.
Het horloge voor mijn dochtertje werd vlot bezorgd. Helaas deed de accu het na een dag niet meer. Dit werd meteen opgelost door hele vriendelijke klantenservice. Fijn ook dat er een mail werd gestuurd met een update over het horloge en welke stappen er werden gezet om het op te lossen.
Beste Clarissa, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We wensen je veel plezier met het one2track horloge! Mochten er in de toekomst nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Noortje, one2track B.V.
Leuk horloge, maar het heeft een hoog ali express gehalte. Voor de prijs niet heel hoogwaardig. De software van de app is wel goed. De GPS werkt nog niet heel accuraat maar dat gaat hopelijk steeds beter werken (dat zeggen ze). Je kan helaas maar 10 nummers opslaan die gebeld kunnen worden en voor videobellen zijn dat er nog minder. De batterij gaat ook niet erg lang mee. Walkie talkies werken op zich net zo goed, alleen die hebben niet zo'n ver bereik. Qua verbruikskosten valt het me tot nu toe mee.
Beste, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We waarderen je eerlijke feedback. We vinden het jammer om te lezen dat het horloge wat minder hoogwaardig voor je aanvoelt en dat je beperkingen ervaart bij bijvoorbeeld de GPS, batterijduur en het aantal contactpersonen. Tegelijk zijn we blij dat je aangeeft dat de app goed werkt en dat de gebruikskosten tot nu toe meevallen. Graag zouden we je wat meer toelichting geven over ons product en het concept erachter. Sommige keuzes, zoals het aantal contacten dat kan worden opgeslagen, zijn bewust gemaakt uit gebruiksgemak voor kinderen. Ook blijven we de software en functies, zoals GPS-nauwkeurigheid, continu verbeteren via updates. We denken dat een korte uitleg over het idee achter het horloge en hoe het bedoeld is om gebruikt te worden kan helpen om het product beter te begrijpen en er mogelijk meer uit te halen. Als je dat prettig vindt, lichten we dit graag verder aan je toe. Wil je even contact met ons opnemen via [email protected] of bellen naar 0252-503737? Nogmaals bedankt voor je feedback; dit helpt ons om onze producten en dienstverlening te blijven verbeteren. Met vriendelijke groet, Noortje, one2track B.V.
Eigenlijk wilde we er niet aan, maar werden toch gek van het zoeken, vriendjes bellen om te kijken waar onze zoon was. Nu bellen we hem om naar huis te komen. Ideaal!
Ideaal dit horloge. Zoontje gebruikt hem veel met buiten spelen. Makkelijk voor als hij wat verder weg gaat.
Beste Bianca, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het horloge en het gebruik ervan. We wensen jullie veel plezier met het one2track horloge! Mochten er in de toekomst nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Noortje, one2track B.V.
We hebben voor onze zoon een horloge besteld voor als hij is buiten spelen. We zijn er echt super blij mee. Het werkt goed en goed te zien waar hij is. Zeker aan te raden.
Mooie horloge voor mijn zoon van bijna 8. Gps werkt secuur. Verbinding is prima. Erg tevreden. Enige min puntje de screenprotector deze krijgt snel krassen.
GPS werkt niet goed. Soms laat het een andere locatie zien en het loopt heel veel vast. Batterij is supersnel leeg en kwaliteit van beeldbellen is ook heel slecht vooral in het donker.
Beste Su, We hebben je via de mail benaderd, om de problemen die je ervaart toe te lichten en op te lossen. We zien je reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Noortje, one2track B.V.
Onlangs had ik (door eigen toedoen) een defect aan het horloge van mijn zoontje. One2Track heeft ons snel en goed geholpen om dit op te lossen. We gebruiken 3 horloges voor onze kinderen naar tevredenheid. De app werkt goed met handige extra functies.
Beste Paul, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We wensen je veel plezier met de one2track horloges! Mochten er in de toekomst nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Noortje, one2track B.V.
Fijne horloges. Hele snelle service, vraag wordt altijd snel beantwoord en wordt altijd goed meegedacht.
Beste Nienke, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We wensen je veel plezier met het one2track horloge! Mochten er in de toekomst nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Noortje, one2track B.V.
Makkelijk in gebruik en fijn dat ik nu minder zorgen om mijn kind hoef te hebben. Erg tevreden.
Beste Wendy, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het horloge en het gebruik ervan. We wensen jullie veel plezier met het one2track horloge! Mochten er in de toekomst nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Noortje, one2track B.V.
Het werkt goed, mijn zoontje vindt het heel leuk! En ik vind het ook heel handig :-) echt een succes!
Beste Lisa, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het horloge en je zoontje het ook leuk vindt. We wensen jullie veel plezier met het one2track horloge! Mochten er in de toekomst nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Noortje, one2track B.V.
Signal strength id often very weak and GPS often looses signal
Dear Sujoy, What a shame to hear that the watch sometimes has a weak signal and that the GPS is not working properly. Of course, that is not the intention. With a new device, you should be able to expect it to work well and reliably. We would like to resolve this with you in a proper way. Could you please contact us via [email protected] or call us at 0252-503737? Then we can look together for a suitable solution. Kind regards, Noortje, one2track B.V.
Onze dochter is er enorm blij mee en is echt een top horloge. Een super goeie aankoop.
Beste Merdan, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het horloge. We wensen jullie veel plezier met het one2track horloge! Mochten er in de toekomst nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Noortje, one2track B.V.
Het horloge werkt prima, GPS is nauwkeurig genoeg, afwijkingen zijn binnen de marges. Communicatie werkt goed, het zou wel leuk zijn als je videobellen contacten kan toevoegen zonder dat het beheerder moeten zijn en met verschillende contacten apart kan appen ipv 1 gezamenlijke chat. Mijn dochter is er in iedergeval heel blij mee.
Beste Eric, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het horloge en het gebruik ervan. We wensen jullie veel plezier met het one2track horloge! Mochten er in de toekomst nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Noortje, one2track B.V.
Ik ben erg blij met dit GPS-kinderhorloge. Het geeft mij als ouder een veilig gevoel doordat ik altijd kan zien waar mijn kind is en snel contact kan maken. Het horloge is zeer gebruiksvriendelijk – binnen no-time hadden we alles ingesteld en begrijpt ons kind zelf hoe het werkt. Dankzij de duidelijke functies en betrouwbare bereikbaarheid voel ik meer rust, en mijn kind voelt zich zelfverzekerd met dit horloge om. Een echte aanrader voor ouders die hun kind veilig willen laten bewegen zonder zorgen.
Beste Angela, Hartelijk dank voor je mooie review! Super om te horen dat het horloge zo goed bevalt en dat alles naar wens functioneert. Fijn dat de installatie vlot ging en dat het gebruik eenvoudig is. Daar besteden we veel aandacht aan. Bedankt voor je vertrouwen en aanbeveling! Met vriendelijke groet, Noortje, one2track B.V.
App geeft goed weer waar mijn kind is. Fijn dat er ingesteld kan worden wat het vaste speeltuintje is en je een melding krijgt als ze die plek verlaten. Spraakberichten en gesprekken zijn duidelijk. Jammer dat smileys of andere emojis niet zichtbaar zijn op het horloge. Over het algemeen dik tevreden!
Beste Marieke, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het horloge en het gebruik ervan. We wensen jullie veel plezier met het one2track horloge! Mochten er in de toekomst nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Noortje, one2track B.V.
Heel fijn horloge. Zeker in het begin vaak genoeg gewoon omdoen, ook als je zelf bij je kind bent. Werkt makkelijk, maar voor een kind dat nog niet kan lezen wel wat lastiger.
Beste Moniek, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het horloge en het gebruik ervan. We wensen jullie veel plezier met het one2track horloge! Mochten er in de toekomst nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Noortje, one2track B.V.
Na aanraden van een kennis voor one2track gekozen. Alles heel soepel verlopen het horloge was al helemaal geinstaleerd. Goede kwaliteit mijn zoontje is er erg blij mee.
Beste Melissa, Hartelijk dank voor je mooie review! Super om te horen dat het horloge zo goed bevalt en dat alles naar wens functioneert. Fijn dat de installatie vlot ging, daar besteden we veel aandacht aan. Bedankt voor je vertrouwen en aanbeveling! Met vriendelijke groet, Noortje, one2track B.V.
Had eerst verkeerde gekozen, kon meteen annuleren en andere bestellen.
Beste Mels, Bedankt voor je mooie review! Fijn dat we je bestelling op tijd hebben kunnen annuleren en het snel was opgelost! We wensen jullie veel plezier met het one2track horloge! Mochten er in de toekomst nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet Noortje, one2track B.V.
I am extremely impressed by the friendliness and service of one2track. My watch unfortunately broke, I honestly did not expect this to fall under warranty. To my surprise, I was helped immediately, without any hassle or long discussions. Customer service responded quickly, thought along with me, and made sure that a replacement watch was shipped right away. The speed, clarity, and especially the willingness to truly support the customer make one2track a model company when it comes to service. At a time when many companies are very strict with warranty claims, one2track shows how things should be done. My child was able to use the watch again in no time – and that is incredibly valuable to me. In short: fantastic products, but above all, fantastic service. One2track has truly earned a very satisfied and loyal customer.
Dear Srishti, Thank you for your detailed and positive review. It’s good to hear that you were satisfied with the way we were able to help you. When a watch breaks, we understand that it can be frustrating – especially when it’s a product for your child. That’s why we try to respond quickly and make the process as clear and straightforward as possible. We’re glad to hear that you found our service helpful and supportive. We always aim to handle warranty cases carefully and provide a suitable solution where possible, without unnecessary complications. Knowing that your child could use the watch again quickly is exactly what we strive for. We want our products to be reliable and for you to feel confident that we’ll be there if something goes wrong. Thank you again for your trust and for sharing your experience. If you have any questions in the future, we’re happy to assist. Kind regards, Noortje, one2track B.V.
Werkt top!
Beste Eldridge, Bedankt voor je positieve review! We wensen jullie veel plezier met het one2track horloge! Mochten er in de toekomst nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Noortje, one2track B.V.
Zijn er blij mee we hebben er nu 2 voor beide kinderen.
Beste Jasper, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het horloges We wensen jullie veel plezier met deone2track horloges! Mochten er in de toekomst nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Noortje, one2track B.V.
Mijn dochter van 7 is er ontzettend blij mee. Ze wist al snel hoe het horloge werkte en gebruikt het heel graag. Werkt erg goed en de app is ook makkelijk in gebruik. Beide kids hebben er nu eentje en kunnen niet meer zonder.
Beste Charissa, Hartelijk dank voor je mooie review! Super om te horen dat het horloge zo goed bevalt en dat alles naar wens functioneert. Fijn dat het gebruik eenvoudig is. Daar besteden we veel aandacht aan. Bedankt voor je vertrouwen en aanbeveling! Met vriendelijke groet, Noortje, one2track B.V.
Pletterij 25
2211 JT Noordwijkerhout
De allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges voor kinderen en ouders! Betrouwbaar – en betaalbaar bij aankoop en in gebruik. Met meer dan 185.000 enthousiaste avonturiers zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of sociale media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.