Pluspunten

Nadat ons vorige horloge in de wasmachine is belang hebben wij een nieuwe besteld. Geen twijfel waar de die zouden bestellen. Je hebt bij one2track Snelle service, het product is snel in huis. Daarnaast hadden wij een vraag over een eigen abonnement wat wij al hadden ivm het oude horloge en dat wordt gelijk opgepakt en geregeld. Ik Had gemaild met een vraag en de mail werd binnen 5 minuten beantwoord. Super fijn.

batterij snel leeg

Pluspunten

Ik ben blij met de horloge van me zoon ik hoeft geen zorg maken waar die om die moment is. En ik wordt via sociale media goed geholpen.

Alleen af en toe gaat de bereik weg dat is de enige min punten

Pluspunten

Op tijd verstuurd

Het verkeerde horloge zat in het doosje. Dochter kreeg hem op haar verjaardag en wilde hem gelijk gebruiken.

Pluspunten

Supersnel en ontzettend netjes geholpen toen het niet helemaal lukte om het toestel in te stellen.

Geen verbeterpunten. Vooral zo bliiven werken, netjes en heel klantvriendelijk.

Pluspunten

Snelle levering van 2 connect rebel horloges! Bij 1 was Het bandje gescheurd, na het melden hiervan werd er binnen 24 uur geantwoord en vermeld dat er een nieuwe werd toe gestuurd. Echt een super bedrijf!

Pluspunten

Snel geleverd en het horloge werkt prima en nauwkeurig! GPS werkt prima. Wij zijn tevreden!

Pluspunten

Na een ongelukje met het horloge (val met als gevolg een gebroken glasplaat) ben ik super tevreden over de waanzinnig snelle en fijne service! Ook een zeer vriendelijke en behulpzaam gesprek aan de telefoon. Zelden zo’n soepele klantenservice afwikkeling ervaring, een dikke 10!

Vooral doorgaan met deze top service!

Pluspunten

“Enkele weken geleden hebben we een het horloge “Touch” aangeschaft omdat ons kind (6 jaar) toch groter wordt & “de grote wereld in gaat”. Het horloge is gebruiksvriendelijk voor het kind. Hij heeft er absoluut geen problemen mee in het gebruik. Hij vindt het stoer/ cool om het iedere dag te dragen. Helaas hadden we problemen met de positiebepaling van het horloge (zie vorige recensie). We kregen onmiddellijk ondersteuning per telefoon & mail om te kijken of er iets aan gedaan kon worden. Er moet hierbij gezegd worden: een 10 voor service, vriendelijkheid & geduld/ tijd nemend van Klantensupport afdeling! Echt Chapeau! Horloge was zelfs op kosten van de zaak retour genomen om nogmaals na te kijken. Afgelopen 2 weken is er een nieuw GPS systeem ingevoerd: al lerend beter/ preciezer de locatie van het horloge, dus ons kind, te bepalen. We geloven in het product.”

* minder dikke pil qua gebruiksaanwijzing/ meer up to date - zoveel mogelijkheden met andere omschrijving dat je soms niet weet wat wat is. * duidelijker omschrijving dat GPS al gebruikend zich leert om de positie beter te bepalen.

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke uitleg

Pluspunten

Pluspunten

Goede uitleg bij vragen en snelle levering.

Pluspunten

Conform afspraak geleverd en zeer bruikbaar. Dik tevreden

Pluspunten

In verband met dwalen van mijn vrouw een Connect Touch XL besteld, maar ivm weinig bereik was het horloge slecht tot niet bereikbaar. Na overleg met helpdesk van One2Track stelde deze na inloggen vast dat het antennesignaal minimaal was 15% en stelde voor het horloge terug te sturen en om te ruilen voor de Connect Go, die een groter antenne-ontvangst heeft. Dezelfde dag teruggestuurd en 2 dagen later de Connect Go ontvangen, welke inderdaad een betere ontvangst heeft en nu naar volle tevredenheid werkt zoals ik had verwacht ! Alle lof voor One2Track die dit probleem, ondanks dat zij daar niets aan konden doen, op een adequate wijze opgelost hebben !

Geen, ga door met Uw uitstekende service !

Pluspunten

Buiten one2mobile was er iets misgegaan met het toekennen van het 06-nummer aan de simkaart. Het nummer bleek al te bestaan. Heb de helpdesk per mail aangeschreven en had binnen twee uur een concreet antwoord en tussendoor werd ik keurig op de hoogte gehouden van de status. Binnen twee werkdagen was het probleem opgelost. Fouten komen overal voor maar dit bedrijf verdient absoluut een pluim voor de snelheid waarmee dit is rechtgezet. TOP!

Pluspunten

Heel goed geholpen de uitleg prima en ook de service van het omruilen was top

Pluspunten

Snel bezorgt en goede kwaliteit

Pluspunten

Bestelling prima afgerond.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke handleiding en ideaal voor mijn dementerende moeder. Fijn dat je niet aan een abonnement vast zit. Eenvoudig voor ouderen.

Langere duur van batterij na volledig opladen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goed geholpen . Na vraag netjes terug gebeld

Het horloge bandje is moeilijk om te doen . Aangezien onze dochter maar een hand kan gebruiken . Een rek bandje zou de oplossing zijn

Pluspunten

alles in goede staat ontvangen en het product werkt zoals verwacht.

Pluspunten

Zeer behulpzaam en klantvriendelijk. Hebben na binnenkomst van de horloge die toch omgeruild voor een ander type voor ons kind. Men heeft alle medewerking verleend en alles top geregeld. Zeer tevreden klant!!

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Horloge werkt perfect.

Pluspunten

Snelle services en behulpzaam telefonisch klantcontact

Pletterij 25

2211 JT Noordwijkerhout

Over one2track B.V.

De allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges voor kinderen en ouders! Betrouwbaar – en betaalbaar bij aankoop en in gebruik. Met meer dan 185.000 enthousiaste avonturiers zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of sociale media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.