Pluspunten

Super service. ‘s morgens om advies gevraagd met een hele hoop eisen voor een gps. ‘s middags al een gps horloge besteld. Eerlijke antwoorden en snelle service. Daar hou ik van. En nu het horloge in gebruik is voldoet hij ook echt aan alle wensen. Hij wordt bijna dagelijks gebruikt en we zijn er zeer tevreden over.

Zorg dat jullie nog bekender worden. Een top bedrijf als deze verdient dat.

Pluspunten

snelle levering, duidelijke beschrijving en het werkt gewoon goed

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling helpdesk.

Stabiliteit van de apps

Pluspunten

Goed product, snelle levering

Pluspunten

App werkt goed.

Maak de kosten voor data gebruik goedkoper, desnoods een maandabonnement van bv. 5euro/maand ipv mb,s kopen. De kosten per mb zijn namelijk niet meer van deze tijd. 5 euro voor 33mb.!!!

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke instructies

Inzichtelijk maken in 1 scherm van de volger en het te volgen object. Zo zie je sneller wanneer je dichtbij zou moeten zijn.

Pluspunten

We kregen een heel goed advies en werden vriendelijk geholpen

Pluspunten

Duidelijke informatie.

Horloge nogal dik.

Pluspunten

Snelle bezorging

Heb ik niet ben tevreden

2 sterren: slechter dan verwacht

Zodra de batterij leeg was, was die niet meer op te laden en werkend te krijgen, tenzij je hem open schroefde en een bewuste kortsluiting veroorzaakt volgens de bijgevoegde instructie. Kennelijk een bekend probleem als deze rigoureuze oplossing zo prominent vermeld staat. Beter om het euvel gewoon op te lossen bij de productie en niet de klant opschepen met deze ingrijpende workaround. Eenmaal werkend, werkte het horloge prima.

Pluspunten

Horloge werkt perfect!

Pluspunten

Behulpzaam, begripvol en vooral een super snelle service!!

Pluspunten

Zeer vlotte vriendelijke benadering via de mail. Is gezocht naar een goede oplossing en begripvol.

Geen.

Pluspunten

Uitstekende service Goed bereikbaar Mooi product

Pluspunten

Super goede service, snelle reactie ook in het weekend. Horlogebandje was kapot gegaan, binnen een paar dagen hadden we kosteloos een nieuwe in huis. Geweldig!

De installatie was wel even puzzelen, 2 apps installeren... zou wat gemakkelijker mogen. En ik zou graag een bericht ontvangen als mijn kinderen een berichtje aan me sturen

Pluspunten

Zeer goed geholpen door jullie medewerkers. Nemen de tijd voor je en zorgen ervoor dat het probleem opgelost wordt

Pluspunten

Na vele mailtjes en veel geduld van One2track heb ik op Bonaire het horloge op gang.! Groot compliment.!

Ik zou het niet weten. Kon niet beter.

Pluspunten

Zeer servicegericht en meedenkend.

Geen, ga zo door

Pluspunten

Snelle en geweldige service!

Pluspunten

Snelle reactie op de mail, geven goede uitleg over het product,horloge en de app zijn eenvoudig te installeren en werken heel goed, zowel onze zoon (10) als mijn broer van 41 (syndroom van Down ) zijn er blij mee en leren snel met het horloge om te gaan.

Eenmaal ingevoerde gegevens zijn lastig te veranderen, zoals stilte tijden en het lukt me ook (nog) niet om ze per dag in te stellen maar misschien lukt dat beter na het lezen van de gebruiksaanwijzing , installatie is zo eenvoudig dat ik dat nog niet heb gedaan

Pluspunten

Het horloge hebben we laten vallen en daardoor is de bodemplaat gebarsten. Hiervan een foto gemaakt en deze opgestuurd en een dag later ligt er een nieuwe in de brievenbus. Geweldige en snelle service.

Pluspunten

perfecte service en hulp !!!

Pluspunten

Klantenservice was zeer vlot met het bieden van een passende oplossing en dacht goed mee.

Pluspunten

Snelle levering , mooie product

Opwaardering mogelijkheden

Pletterij 25

2211 JT Noordwijkerhout

Over one2track B.V.

De allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges voor kinderen en ouders! Betrouwbaar – en betaalbaar bij aankoop en in gebruik. Met meer dan 185.000 enthousiaste avonturiers zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of sociale media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.