Pluspunten

Snelle levering, duidelijke beschrijving, mooie vormgeving, duidelijk menu. Spraakberichtjes zijn makkelijk en duidelijk te verstaan en op te nemen. Het horloge is erg toegankelijk voor kinderen.

De locatiebepaling is vaak niet precies. Dit vind ik echt een nadeel omdat ik graag wil weten waar mijn kind precies is en niet binnen een diameter van bijna een km moet gaan zoeken, of als hij het horloge op school om heeft, ik een melding krijg dat hij ergens in het bos loopt. Dan schrik je behoorlijk als ouder! Na dit berichtje was er binnen 24 uur een berichtje van one2track met mogelijke oplossingen. Heel erg fijn dat er zo snel gereageerd is, ik ga er morgen meteen mee aan de slag om te kijken of we het op kunnen lossen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Correcte en betrouwbare communicatie. Bereikbaar bij eventuele vragen.

Toebehoren voorzien om glas te beschermen daar het horloge glas echt bovenaan is. Werking ok al verloopt de stappenteller functie en hartslag functie niet accuraat en vlot genoeg heb ik de indruk in vergelijking met een andere smartwatch. Bij een plotse in te stellen hoge hartslag zou een alarm gegenereerd moeten kunnen worden in combinatie met geen meting van stappen. Bv epilepsie detectie

Pluspunten

Snel binnen en super horloge

Pluspunten

Ik ben ontzetten goed te woord gestaan aan de telefoon. De meneer die ik sprak nam netjes de tijd om al mijn vragen te beantwoorden, alvorens ik overging tot aanschaf van een GPS horloge. Na bestelling werd het horloge snel bezorgd met een heldere gebruiksaanwijzing, de app installeren was dan ook zó gepiept :) Ook toen ik daarna eens belde met een vraag (het horloge was offline, ik had mijn tegoed zelf niet goed opgewaardeerd en daarna veel te veel opgewaardeerd) werd dit snel opgelost. Ik ben ook erg tevreden met de werking van het horloge. De verbinding als mijn zoon me belt, of ik bel hem, is zonder uitzondering goed. De GPS werkt prima, waardoor ik altijd kan zien waar hij is. Kortom, ik ben heel erg tevreden met One2track!

Pluspunten

Snelle verzending.

Soms werkt de locatie niet via de app.

Pluspunten

goede kwaliteit en snelle levering

Pluspunten

Na contact met de firma is alle hulp aangeboden

Geen verbeter punten nodig

Pluspunten

Reageert fantastisch snel op e-mail vandaag zelfs na 17.00 binnen 5 minuten!

S.o.s. knop niet duidelijk heeft hetzelfde uiterlijk en grote als de andere knoppen voor een 4 jarige waar het horloge voor verkocht word lastig knop moet ook erg lang ingedrukt worden lastig voor die vingertjes. Helaas was er geen id sticker aanwezig app werkt dan niet Battarijoplader laat snel los Verbinding is erg fragiel onze zoon zit vaak in Puiflijk (17km verderop) terwijl hij toch echt naast ons staat. Bedrijf beveel ik aan horloge connect rebel absoluut niet

Pluspunten

Ik werd meteen geholpen. Elk mailtje werd supersnel beantwoord.... En het waren er nogal wat... En dat voordat ik bestelde. Had er 0 verstand van en werd eerlijk en goed geholpen.

Het is altijd fijn om dingen nog praktischer te maken. Uitgebreidere beschrijving...filmpje etc...

Pluspunten

Fijne duidelijke webshop zonder gedoe. Makkelijk items te bestellen en betaling is ook snel en simpel. Levering ook heel snel en netjes verpakt. Ik ben hartstikke tevreden!

Geen, jullie doen het perfect!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Verkeerde kleur gekregen en de accu is niet goed. Hij is elke dag wel leeg. Ool continue problemen met verbinden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke site

Meer informatie beltegoed /opwaarderen

Pluspunten

Goede klantenservice! Had problemen met SOS knop, meerdere malen met John en Mike gemaild, snelle reacties en zeer geduldige mannen!

Tot nog toe geen...

Pluspunten

Snelle levering, goede klantenservice

Pluspunten

Goede website Snelle levertijd Snelle reactie op mail

Pluspunten

Snelle levering. Heldere gebruiksaanwijzingen. Goede ondersteunende app

Gps signaal soms niet zuiver. Oplader horloge verbeteren

Pluspunten

Redelijke app echter niet iPhone X proof,goede dekking vh horloge en beperkte gebruikerskosten mbt. dat, spraak en sms

App kan wel wat duidelijker.

Pluspunten

Perfect service. Na 1 week ons horloge door eigen schuld defect. En na 2 dagen een nieuwe met een flinke korting.

2 sterren: slechter dan verwacht

Horloge is niet precies. Soms krijgen we een paar paar keer dat hij vertrokken is terwijl dit niet is. Batrerij melding komt in de app maar vaak pas te laat als melding. Duur in prepaid kosten. Wordt niet makkelijk gemaakt om zelf een abonnenment te nemen bij een ander provider. Een sms sturen met de instellingen werkt niet. Dan moet de horloge weer terug naar one2track. Batterij gaat net 1 dag mee met een gebruik dat er maar 1x per uur updat gestuurd wordt (tijden school). Display van t horloge is 24uur's en niet aan te passen voor 12u wat voor een kind van 6 a 7 veel.makkelijker klok kijken is.

Pluspunten

Handig duidelijk fijne producten

Pluspunten

Medewerkers reageren snel en met begrip op een prettige en positieve manier. Er wordt gezocht naar realistische oplossingen en men komt de beloften na. We hebben nu een Connect touch voor mijn 13 jarige zoon met autisme en zeker in het vekl kan ik hem nauwkeurig volgen en bereiken. het geeft hem vrijheid en zelfvertrouwen. Dank !

Specificasties horloges niet altijd duidelijk en overdracht tussen collega's heeft nog wat aandacht nodig. (maar uiteindelijk wordt alles goed opgelost !)

Pluspunten

Snelle reactie bij een vraag per mail. Erg tevreden over de service. Beveel zeker dit bedrijf aan. En het horloge ook. ( 5 weken in gebruik ) K ben zelde zó blij geweest met een aankoop als met dit horloge. Veel extra functies. Bijvoorbeeld alarm functie. Ik kan de alarm in de app aanzetten. Als mijn zoon nu aan het spelen is, buiten en hij hoort het alarm, weet hij dat hij naar sport moet gaan. Ook als wekker makkelijk. En als telefoon gebruik ik hem ook. Nu geen oud mobieltje meer nodig. Nee één groot gemak voor ons!

De locatie waar het horloge zich bevind zou in de app met een duidelijker kleur beter zichtbaar zijn.

Pluspunten

Defecte horloge geleverd, glas kapot en de achterkant maar fantastisch opgelost! snelle levering en goede service!

Daar zou ik nu niet zo 1.2.3 op kunnen komen, voor mij is alles super verlopen.

Pletterij 25

2211 JT Noordwijkerhout

Over one2track B.V.

De allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges voor kinderen en ouders! Betrouwbaar – en betaalbaar bij aankoop en in gebruik. Met meer dan 185.000 enthousiaste avonturiers zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of sociale media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.