Geweldig product en een uitstekende service!

Voor mijn beide dochters (7,5 en 4,5 jaar oud) heb ik een Connect Next horloge gekocht om ze tijdens de wintersport te kunnen volgen (skiles) en om hun het vertrouwen te geven dat de ouders altijd in de buurt zijn. bellen, berichten versturen en ook videobellen gaat makkelijk en ook de nauwkeurigheid van de positie is perfect. Een van de twee horloges had even de tijd nodig om de positie aan te leren, maar door de snelle service zelfs met de feestdagen werd ik gerustgesteld dat dit een kwestie van tijd was en geef manco. Top. Kleine tip: De horloges zijn aan de grote kant voor een klein polsje. Niet te doen in combinatie met handschoenen op wintersport. Ik heb de rubberen bandjes eraf gehaald en het horloge aan een key-cord bevestigd, zodat het om de nek gedragen kan worden. Dat is perfect. Een mooie fabrieksoptie hiervoor zou zeker niet misstaan!

Goede service fijn horloge!

Mijn lieftallige zoon is nogal een sloper. Wij zitten inmiddels op horloge nummer 5 l. Gelukkig word bij elke nieuwe aanvraag met ons meegedacht en een paar keer ook korting gekregen omdat het binnen de garantie viel. Je krijgt ook snel antwoord op je mail. Heel fijn. Horloge werkt nauwkeurig en je verstaat elkaar goed.

Mooi product, zeer gebruiksvriendelijk

Fijn dat de simkaart er al in zit Duidelijke gebruiksaanwijzing Zeer handig in gebruik

Geweldig!

Na veel GPS horloge te hebben geprobeerd toch voor de one track gegaan. En wat een super keuze! Het horloge is niet goedkoop maar levert al zijn geld op. En mijn dochter is er ook helemaal blij mee!

Perfect horloge!

Fijn horloge voor onze dochter van 8 jaar. Makkelijk te installeren, eenvoudig in gebruik. De app voor de ouders is erg makkelijk. Beltegoed kan je eenvoudig opwaarderen. Je kan berichtjes sturen, bellen en videobellen. We zijn er erg blij mee!

Mooie producten met een geweldige service

Nu voor de tweede keer een horloge besteld, mooi model die goed functioneren. De service is echter nog veel beter, als er iets is staan ze altijd voor je klaar.

Heel erg fijn!

Een paar jaar geleden een horloge voor mijn oudste aangeschaft en ik vond hem erg fijn. Heel accuraat en handig om altijd in contact te zijn. Voor mijn jongste heb ik er nu ook één aangeschaft en het is zelfs nog fijner dan de oudere versie! Ook de app werkt fijn en is zeer gebruiksvriendelijk. Aanrader!

Goed om in contact te blijven met onze zoon

Goed horloge waarmee wij onze zoon wat verder van huis durven te laten en ook alleen thuis laten, altijd bereikbaar en je kunt hem ook volgen

Ideaal voor de kinderen

Heel fijn dat ik me kind bereiken kan zonder dat ik me zorgen moet maken waar die is of dat hij zijn telefoon kan kwijtraken. En ik regelen kan welke telefoonnummers erin kunnen!

Fantastic product that gives real peace of mind

We are using One2Track and have the ability to see our daughter’s location and call her, awesome!

Als jaren met veel gemak

Na 4,5 jaar net mijn nieuwe SOS Horloge aangeschaft.Als vast klantenservice kreeg ik 10% korting op de aankoop. Bij vragen altijd snel en adequaat antwoord. Blij mee!!

Mijn zoon is helemaal blij.

Super leuk horloge en werkt goed, soms kan de gps live locatie iets sneller zijn maar verder helemaal tevreden.

Goede smartwatch, goede App

Onze dochter van 7 heeft tijdens de kerst haar SmartWatch gekregen. Wat een voice-berichtjes krijg je als ouder daarna ;) De App is ook heel prettig, de GPS locatie is niet altijd even nauwkeurig maar met 40m redelijk. Het horloge zelf is duidelijk, goed te bedienen voor een kind van 7. De batterijduur is redelijk bij normaal gebruik een dag. Een echte aanbeveling!

Heel fijn!

Onlangs hebben we twee One2track-horloges gekocht voor onze kinderen en we zijn er superblij mee. Het is fijn om ze wat meer vrijheid te kunnen geven, terwijl wij toch de regie houden. Ze kunnen lekker zelfstandig buitenspelen of naar vriendjes, en wij hebben een gerust gevoel omdat we altijd even kunnen meekijken of contact kunnen opnemen. De horloges zijn makkelijk in gebruik, zien er leuk uit en worden door de kinderen met plezier gedragen. Voor ons de perfecte balans tussen loslaten en vertrouwen, met een stukje extra veiligheid. Absoluut een aanrader voor ouders!

Top product en nog eens goeie service ook!

Ik heb dit product besteld alleen heeft mijn zoontje meteen de sticker met de code eraf getrokken. Na wat kort mailverkeer met one2track kreeg ik de installatie code van hun over de mail! Echt heel goed geregeld! Mijn zoon heeft nu al een tijdje de horloge om zonder enige problemen. Goed product!

super

sinds kort heeft onze dochter een one2track horloge zodat wij weten waar ze buiten uithangt met school ook handig dat ze deze tijdens schooltijden niet kan gebruiken en zo haar concentratie kan behouden

Handig

Handig in gebruik. Kinderen krijgen ze om bij buitenspelen en hiermee kunnen we altijd in contact blijven. GPS kan er soms een huis of 4 langs zitten maar het is al fijn te weten in welke buurt ze zitten.

Fijne horloge en makkelijk voor de kinderen

Wij hebben nu voor alle kinderen er 1 en zijn plezierig om in te stellen en in 1 oogopslag zie je iedereen. De kinderen kunnen er makkelijk mee omgaan en werkt plezierig.

Superfijne horloge

Onze dochter is helemaal blij met haar horloge. Zeer tevreden over de horloge!

Fijne horloge voor mijn zoon

Na goede reviews gelezen te hebben en ervaringen rond om ons heen hebben wij ook gekozen voor dit horloge. Het is een fijne horloge met een goede batterij duur. Goede ontvangst en duidelijk te bedienen voor kind en ouder (Beter als de goedkopere versies)

Onze dochter voelt zichzelf een stuk meer zelfverzekerd.

Onze dochter heeft het gps-horloge gekregen voor haar 10e verjaardag en voelt zich hierdoor een stuk vrijer en zelfverzekerder. Sinds ze het draagt gaat ze makkelijker zelf naar vriendinnen en speelt makkelijker bij anderen. (voor haar een enorme overwinning) Wat ze zelf heel fijn vindt is dat ze kan kijken wat het weer doet. (we komen uit een klein dorp dus regen en zon is hier belangerijk) Lang verhaal kort; we zijn erg blij met het horloge!

Stoere horloge voor een eerlijke prijs

De horloge voor onze zoon gekocht zodat hij lekker buiten kan spelen en wij hem kunnen bereiken indien nodig. Makkelijk in gebruik en een eerlijke prijs voor de gesprekken/dataverbruik! Wij raden de horloge zeker aan!

Goed horloge en goede service

Top dat de simkaart er al in zat en de installatie via de App makkelijk in stappen ging

Leuk toestel en werkt goed

Toestel werkt naar behoren en mijn dochter is er erg blij mee! Ze kan ermee bellen als er wat is en berichten sturen (voice en typen). Al met al tot nog toe een goede koop!

Geeft comfort.. overal

Wij hebben de horloge voor onze dochter aangeschaft. Het geeft ons comfort dat wij weten dat zij ons in nood kan bereiken maar ook zicht hebben op haar locatie. (Basisschool leerlinge)

Pletterij 25

2211 JT Noordwijkerhout

Over one2track B.V.

De allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges voor kinderen en ouders! Betrouwbaar – en betaalbaar bij aankoop en in gebruik. Met meer dan 185.000 enthousiaste avonturiers zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of sociale media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.