Pluspunten

Zeer prettige en professionele klantenservice.

Pluspunten

Goed product geleverd. Horloge werkt naar wens.

Horloges leveren die ook via WiFi kunnen communiceren.

Pluspunten

nette service. snelle levering. goede handleiding, horloge werkt goed.

geen

Pluspunten

Snelle en prima service. Ook bij technische vragen

Pluspunten

Snelle en kundige reactie op je vragen! Goede en snelle levering

Pluspunten

Supersnelle en persoonlijke service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eerste instantie een te grote horloge besteld, maar deze kon zonder problemen worden teruggestuurd Het juiste formaat horloge werk naar volle tevredenheid

nvt

Pluspunten

Duidelijke omschrijving op de website en snelle levering

Horloges naast elkaar vergelijken op de website

Pluspunten

Snelle en complete service, prima producten.

Pluspunten

Al 2e horloge via one2track. Super tevreden over zowel de horloge als de service bij een probleem. In mei gaan we voor een derde horloge.

Pluspunten

Goed service en snelle levering

Pluspunten

Een maand na ontvangst liep ons horloge vast, na het lezen van de veelgestelde vragen was de oplossing binnen handbereik. Een harde reset was zo gebeurd. Duidelijke beschrijving van veel onderwerpen en snelle verzending.

Klantenservice de gehele dag bereikbaar laten zijn.

Pluspunten

Goede communicatie Product is goed

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi design horloge’s, eigen telecom, horloges werkt met prepaid!

Garantie mag wel beter. Eerst hadden we een connect Touch maar die stopte er na 13 maanden mee. Hij ging niet meer aan en wilde ook niet meer opladen. Garantie is maar 12 maanden. Eigenlijk wilde we geen horloge meer kopen van one2track maar de horloges van concurenten waren te kinderlijk waarop we toch een nieuwe poging hebben genomen om een horloge van one2track te nemen. Maar of we voor onze jongst zoon één van one2track nemen weten we dus nog niet. Dus een verbeterpunt voor dit bedrijf is dat men de garantie verbeterd of verlengt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het levert snel het bestelde product. Gebruikaanwijzing en app zijn simpel en duidelijk in gebruik. De klantenservice is snel en duidelijk.

Het grootste verbeterpunt is hetl aten werken van de app. Vanaf het begin ruzie met de pushberichten, ze werken niet naar behoren en is nogal belangrijk voor dit produkt.

Pluspunten

Snelle levering. Horloge werkte gelijk

Het zou fijn zijn als ik een eigen provider kan gebruiken zoals KPN omdat wij een famillie pakket hebben.

Pluspunten

Zeer tevreden met het product zowel het bedrijf. Had een klein probleempje met de gps horloge en heb daarvoor de klantenservice gebeld heel vriendelijk eb professioneel ben ik geholpen.

Nvt

Pluspunten

Product bevalt prima en levering volgens afspraak

Tot nu toe geen

Pluspunten

Snelle levering, goed product

Niet alle opladers passen op het horloge. (het puntje van de standaard oplader is net niet lang genoeg).

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke beschrijving, mooie vormgeving, duidelijk menu. Spraakberichtjes zijn makkelijk en duidelijk te verstaan en op te nemen. Het horloge is erg toegankelijk voor kinderen.

De locatiebepaling is vaak niet precies. Dit vind ik echt een nadeel omdat ik graag wil weten waar mijn kind precies is en niet binnen een diameter van bijna een km moet gaan zoeken, of als hij het horloge op school om heeft, ik een melding krijg dat hij ergens in het bos loopt. Dan schrik je behoorlijk als ouder! Na dit berichtje was er binnen 24 uur een berichtje van one2track met mogelijke oplossingen. Heel erg fijn dat er zo snel gereageerd is, ik ga er morgen meteen mee aan de slag om te kijken of we het op kunnen lossen.

Pletterij 25

2211 JT Noordwijkerhout

Over one2track B.V.

De allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges voor kinderen en ouders! Betrouwbaar – en betaalbaar bij aankoop en in gebruik. Met meer dan 185.000 enthousiaste avonturiers zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of sociale media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.