Pluspunten

Snelle levering Installatie is reeds door One2Track gedaan (ideaal) Duidelijke uitleg op website

Misschien op de site een filterfunctie inbouwen, zodat je voorkeuren kunt selecteren.

Pluspunten

Super horloge doet zijn werk meega goed Goeie service je wies goed geholpen duidelijke instructies

Pluspunten

Denken mee over oplossingen en je kan altijd bellen voor hulp

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gelijk iemand aan de lijn.

Ik kreeg een meisje aan de lijn die mijn geen oplossing kon bieden omdat de rest van het personeel op zakenreis was. Dat vond ik wel minder.

Pluspunten

Snelle en correcte levering!

Pluspunten

Snelle service, netjes verpakt. Prima product.

Handleiding niet alleen online, maar ook in papieren vorm.

Pluspunten

snelle levering, goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en snelle service

Batterij is erg snel leeg

Pluspunten

Telefonisch bereikbaar en ze helpen je bij problem op de goede weg.

Pluspunten

Snelle levering. Goed product.

Duidelijkheid in gebruiksaanwijzing. Bereikbaarheid van het toestel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nederlandstalige app. Overzichtelijke website. Veel keuze in horloges.

Mijn vraag via de mail werd pas beantwoord toen ik na 1 week zelf rappeleerde. Achteraf werden excuses aangeboden: was door de drukte er doorheen geglipt. De Connect Swing blijkt bij SMS slechts enkele karakters te laten zien. Dit stond er niet bij op de site. Hier waren we niet tevreden over. Achteraf is One2Track met een prima oplossing gekomen, waar we heel tevreden mee zijn.

Pluspunten

Snelle reactie. Goede service. Duidelijkheid. Goed product. Prima optie voor hetgeen zij verkopen

Nvt

Pluspunten

Top product. Onze zoon heeft nu wat meer vrijheid op de camping!

Pluspunten

In 1 woord een geweldig bedrijf! Ik heb twee connect Mini GPS horloges voor onze zoontjes aangeschaft en wij kunnen nu al niet meer zonder! Ook de klantenservices is geweldig!

Pluspunten

One2track blinkt uit in mooi vormgegeven en duidelijke website. Goede prijs-kwaliteit. Snelle levering (besteld en binnen 2 dagen in huis). Wij zijn tevreden over het geleverde product (gps horloge kind). Fijn dat jullie als één van de weinigen een Nederlandse website en app hebben.

Stabiliteit app blijven doorontwikkelen. Benadruk dat jullie horloges via de gekoppelde app op meerdere smartphones tegelijk gekoppeld kunnen worden, dit was voor ons heel belangrijk om voor jullie horloge te kiezen (vader, moeder, oma kunnen nu zien waar kind uithangt). Veel andere telefoons van Chinese komaf kunnen maar 1 telefoon koppelen!

Pluspunten

Geweldige service!!!

Pluspunten

Snelle levering en allemaal duidelijk

Pluspunten

Zeer duidelijk m.b.t.. info over product. Reageren snel terug, zelfs in avond. Nette service m.b.t. verzending / verpakking Degelijke producten en volledig Nederlandstalig Onze oudste dochter was er zeer blij mee! Voor onze jongste dochter zouden we er ook zo een aanschaffen bij dit bedrijf.

Geen toevoegingen, zouden er zeker een 2e keer bestellen.

Pluspunten

Goede service, snelle levering! Duidelijke en makkelijke app.

Pluspunten

Wij zijn zeer tevreden over zowel het product als de service. Na het bestellen van het verkeerde product was ruilen geen probleem. Dit werd buitengewoon makkelijk en servicegericht opgepakt. een dag later was het gewenste product in huis.

Pluspunten

prima bedrijf

n.v.t.

Pluspunten

Snelle levering, goed overzicht van de producten. Heldere handleiding. En gewoon een heel goed product! Ga zo door.

Pluspunten

Snelle goede afhandeling van de bestelling

Pletterij 25

2211 JT Noordwijkerhout

Over one2track B.V.

De allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges voor kinderen en ouders! Betrouwbaar – en betaalbaar bij aankoop en in gebruik. Met meer dan 185.000 enthousiaste avonturiers zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of sociale media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.