Pluspunten

Snelle levering, duidelijke Nederlandse app en goeie service aangezien het horloge totaal geïnstalleerd opgestuurd wordt.

Pluspunten

snelle goede service. ook na de koop een goede begeleiding

Pluspunten

Pluspunten

Ongeveer een jaar geleden 1 connect Premium horloge gekocht. Goede probleemloze levering en vooral de achteraf support is steengoed !! Klasse zoals het hoort.

Pluspunten

goeie klantenservice en help desk ze kwamen meteen met een oplossing ik raad dit bedrijf bij andere mensen ... TOP bedrijf

Pluspunten

Snel bezorgd en je wordt goed op de hoogte gehouden van je pakketje

Pluspunten

Snel en goede service. Per ongeluk de verkeerde postcode ingevuld, ze belden zelf binnen een uur op!

Pluspunten

komt afspraken goed na b.v. vandaag besteld morgen in huis netjes op tijd

zou wat mij betreft de gebruikersvoorwaarden hier weg kunnen halen ik had bijna geen beoordeling verstuurd vanwege het akkoord moeten gaan met gebruikersvoorwaarden :-(

Pluspunten

Goede, duidelijke informatie over producten. Producten zijn van goede kwaliteit en makkelijk (voor kinderen) in gebruik.

Geen verzenkosten vanaf een bepaald bedrag?

Pluspunten

Prima horloge werkt perfect

Pluspunten

Snelle reactie, goede service

Pluspunten

Duidelijke website, snelle respons bij vragen

Gemakkelijkere productvergelijk mogelijk maken op de website

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kpn prepaid simkaart is gevuld met 2,50 Na registratie 7,50 upgrade... echter sms'en met horloge is niet mogelijk waardoor je niet kunt opgraden ????

Pluspunten

Goede service!!

Pluspunten

Snelle levering&zeer goede service

Pluspunten

Hele goede service. Zowel bij de keuze (telefonisch advies) als bij het ruilen (vanwege verkeerde kleur besteld. Nogal dom, maar ze deden nergens moeilijk over).

Pluspunten

Kwaliteitsproducten en serviceverlening is top!

Pluspunten

Zeer goede communicatie. Het bedrijf denkt met je mee, ook voor andere opties. Het horloge is prachtig en de volgende dag al in huis. Mijn zoon is er super blij mee.

Pluspunten

Snelle levering, fijne en snelle communicatie. Klantvriendelijk! Horloge instellen is makkelijk en de Nederlandse app is duidelijk. Blij met mijn aankoop!

Pluspunten

Leuke horloge! Super service!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De horloge werkt goed, en met de app makkelijk te bedienen. Goede service, ook achteraf. snelle en duidelijke antwoorden gekregen op mijn vragen.

Gekozen voor een horloge met wifi functie. Helaas werkt de overschakeling van wifi naar gps (bij het naar buiten lopen) niet echt vlot. De app loopt makkelijk vast. tijdens het uploaden van de pasfoto stopt de app.

Pluspunten

Hulpvaardigheid

Informatie mbt leeftijdscategorie horloges en afmetingen horloges is niet aanwezig.

Pluspunten

Pluspunten

Bij vragen een zeer snelle service

Ik zou er nog geen weten

Pluspunten

Voor mijn demente vader is dit luxe uitziende horloge een verrijking voor zijn leven. One2track heeft alles in werking gesteld om deze missie te doen slagen. Mijn dank daarvoor.

Dit bedrijf is zo vooruit streefend dat ze hun verbeterpunten zelf zoeken en oplossen. Fijn in omgang en service.

Pletterij 25

2211 JT Noordwijkerhout

Over one2track B.V.

De allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges voor kinderen en ouders! Betrouwbaar – en betaalbaar bij aankoop en in gebruik. Met meer dan 185.000 enthousiaste avonturiers zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of sociale media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.