Prima service, fijn horloge

Wij waren al tevreden met ons eerste horloge voor onze oudste zoon. Nu voor onze middelste zoon ook een horloge aangeschaft. Fijn dat er ontwikkelingen zijn geweest, de stappenteller werkt nu beter dan de vorige (al is deze wel weer erg enthousiast qua stappen meten). en de functies zijn uitgebreider. Nog steeds tevreden over het GPS bereik en daarmee voldoet het horloge aan wat wij belangrijk vinden. horloge werd snel geleverd en screenprotector die vergeten was mee te sturen is direct nageleverd zonder problemen. Prima service!

Fijne gadget

De one2track one was voor mijn zoon van 9 een grote wens. Hij wilde zn stappen tellen, de tijd kunnen zien en kunnen bellen. Voor ons als ouders blijkt het heel fijn om hem te kunnen volgen en contacten wanneer nodig. Bijbehorende app functioneert zeer gebruiksvriendelijk. Minpuntje is dat de weersverwachting van de huidige dag niet bekeken kan worden. Anders 5 sterren.

Onmisbaar in ons gezin Dit is al de 2e horloge voor mijn dochter ze heeft nu het laatste nieuwe model gekregen voor der verjaardag Wij gebruiken hem dagelijks en hebben der Geen ongemakken mee alleen het aantal contacten zou wel wat hoger mogen tien is hier net te weinig Voor de rest een top horloge

Dit horloge doet wat het belooft. Positiebepaling is prima. Berichtjes sturen, bellen, alles in goede kwaliteit. De app werkt ook goed en snel.

Wij hebben het horloge cadeau gegeven aan onze dochter. Zij speelt alleen in de buurt en wij vinden het een veilig gevoel dat we haar zo kunnen bereiken.

Tevreden over het product

Prettig en duidelijk horloge

Het horloge voor ons zoontje besteld, super fijn horloge, niet te veel poespas er op. Vooral fijn dat hij dus niet te veel met het horloge bezig is.

Wat een top service

Ons horloge had schade opgelopen. Daar hebben goed advies bij gekregen. Word echt mee gedacht!

Snelle reactie op hulpvraag i.v.m. na bijna 5 jaar gesneuveld onderdeel. Binnen twee dagen gratis (! ) onderdeel ontvangen. Klasse!

top

horloge is top voor de kleine kindjes ben er heel tevreden over over de klantenservice ook ze helpen waar ze kunnen

Ons probleem met het horloge erg netjes opgelost!

Gisteren hadden we een probleem met het gps horloge van onze dochter. Contact opgenomen met One2Track en kreeg erg snel reactie! Uiteindelijk aan het eind van de dag, na het nodige uitproberen (wat niet bleek te helpen), tot een passende oplossing gekomen! Erg blij mee.

Prima horloge met veilig gevoel

Wij gebruiken het horloge voor als de kinderen buiten om de hoek spelen. Het ziet er solide uit, ze vinden het leuk en de gps tracker werkt redelijk nauwkeurig. Gekozen voor dit merk vanwege de Nederlandse support en vestigingsplaats. Ja, een Chinees is goedkoper en dat zal deze ook wel ergens zijn, maar de app en data is in ieder geval voor het gevoel veiliger dan met een exemplaar van een ander merk.

Goed product, betere informatieverstrekking/service

We zijn blij met het horloge, het doet wat het beloofd en het is fijn om je kind te kunnen tracken/bellen. De informatieverstrekking op de site mag beter, zo was het bijvoorbeeld niet duidelijk dat er een oplaadkabel standaard bij het horloge zit (en je dus niet per se het extra oplaadstation erbij hoeft te kopen). Daarnaast was ons bestelde horloge kwijt geraakt in de post en daarvoor moest ik eerst een formulier invullen, dat terugsturen, nog een keer achteraan bellen en toen werd geconstateerd dat het daadwerkelijk was kwijt geraakt... Pas toen kreeg ik alsnog een nieuw horloge toegestuurd, dit voelde een beetje als het probleem van de post bij de klant neerleggen, ipv verantwoordelijkheid nemen en meteen een nieuw horloge toesturen. Daarnaast vind ik verzendkosten betalen voor een bestelling van meer dan €100 ook wat gierig.

Doet wat het moet doen!

Fijne app… gebruiksvriendelijk. Horloge doet het ook goed. Onze dochter van 8 begrijpt goed hoe het werkt.

Heel handig

Fijn horloge voor een 7 jarige. Handig in gebruik dat hebben ze zo door. Ververst alleen de locatie niet de hele tijd dus je kan je kind niet volgen maar dan moet je hem dus eerst verversen de locatie om te zien waar ze op dat moment is. Bellen is heel goedkoop

Fijn , veilig en vertrouwd

Ik laat ze met een gerust hart buiten spelen.

Geweldig bedrijf!

Horloge werkt super goed! Heb de oudere en nieuw versie van de horloge en werken beide prima! Het oudere horloge heb ik nu al 2 jaar en werkt nog helemaal optimaal! De service is echt top! Mijn dochter was na 1 week van aanschaf nieuwe horloge gevallen met haar fiets en ja hoor scherm stuk! Contact opgenomen en gratis een nieuwe toegestuurd gekregen! Omdat het binnen de maand service val! Super bedankt!

Locatie is echt precies.

Ik kan mijn kinderen heel goed vinden. Ik was laatst bij de dino experience en ik zag zelfs op welke springkussen mijn kinderen zaten. Zo zag je op de app ook hoe de springkussen eruit zag. Zeker een aanrader!

Mooi en goed horloge

Onze dochter wilde graag een horloge hebben zodat ze ons kon laten weten waar ze is en wij het kunnen zien. Ik moet zeggen het is een mooi toestel, app werkt ook super en is geen chinese kwaliteit zoals de meeste horloges zijn. Al met al een aanrader.

Gewoon goed

Dit ons tweede gps horloge van one to track. Pluspunten: nauwkeurige gps, leuke felle kleuren, compact design, videobellen. Minpuntje: de batterij gaat niet zo lang mee.

Ideaal om kinderen vrijer te laten

Met dit horloge kunnen de kinderen makkelijk wat verder van huis. Met de app kun je zien waar het horloge is, een bericht sturen, bellen en facetimen. Ook kunnen ze ons bellen. Alleen vooraf ingestelde nummers kunnen bellen en gebeld worden.

Heel fijn en veilige smartwatch!

Heel gebruiksvriendelijk, werkt direct goed. Kan bellen, videobellen en berichtjes versturen. De ouder krijgt die binnen via de app. Kind kan alleen spraakberichtjes verzenden (geen tekst) maar wel ontvangen! Smileys en andere emoticons kan het horloge niet verwerken (krijg je een chinees teken te zien op het horloge). Heb dat nagevraagd bij One2track en kreeg binnen een dag antwoord. Je kunt zo'n 6 foto's maken en opslaan op het horloge. Onze dochter is er heel blij mee en wij ook. Hiermee hopen we nog een tijdje de overgang naar een smartphone te kunnen uitstellen.

Aardig nauwkeurig en makkelijk in te stellen.

Geweldig maar wel groot

Mijn dochter van 4 jaar is erg klein en de horloge is wel een blok om haar pols. Het is zelfs zo groot dat het soms in de weg zit bij het spelen. Verder werkt het perfect.

Pletterij 25

2211 JT Noordwijkerhout

Over one2track B.V.

De allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges voor kinderen en ouders! Betrouwbaar – en betaalbaar bij aankoop en in gebruik. Met meer dan 185.000 enthousiaste avonturiers zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of sociale media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.