Pluspunten

Supersnelle service! Al mail je s'avonds: zelfs dan antwoorden ze nog! Ze zijn altijd bezig met nog betere producten en nog betere service!

Pluspunten

Snelle bezorging, leuke verpakking, duidelijk gebruiksadvies.

Pluspunten

Snelle levering, response en uitstekende service

Pluspunten

Prima geholpen via mail

Hebben ze al doorgevoerd met Nederlandse app

Pluspunten

Snelle bezorging, geweldige klantenservice

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke instructies

Een Nederlandse app versie zou prettig zijn en een waterdichte versie van het kinderhorloge

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie op vragen / one2track app

Setracker niet meer gebruiken

Pluspunten

Direct en correct reageren en handelen

Pluspunten

Enorm behulpzaam, snelle reactie, zelfs in het weekend, zodat je daar geen 2 dagen zit te piekeren over hoe het verder moet. Ondanks wij, waarschijnlijk, een van de weinigen zijn die het horloge in België gebruiken, ben ik nog steeds heel blij dat ik daarvoor gekozen heb. In het begin de instellingen even aan te passen en het werkt prima! En mijn zoon kan niet meer wachten tot hij dat krijgt als cadeau voor zijn lentefeest. Ik geef 10 op 10 voor de team en het horloge!

Pluspunten

Voor mijn twee dochters een toppie prodict ! Werkt zoals beschreven, een aanrader voor iedere bezorgde ouder. En voor het kind is het gewoon stoer om met je horloge ff papa of mama te bellen. minpuntje: ik moet nu twee apps bijhouden aangezien ik het eerste model heb en het laatste. Waarom intergreren ze de oudere modelllen niet in de nieuwste app ??? Echt onhandig zo !!!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Watchwatch Connect Swing besteld voor Fleur 9 Jaar. Snelle levering echter klokje en app zijn frut. App staat vol met fouten en is onduidelijk. Scherm van het horloge is de helft van een postzegel. Jammer.

Betere presentatie van het horloge en app maken

Pluspunten

Maakt precies waar wat op de website beschreven staat. Ook antwoord op vragen wordt snel gereageerd. Levering/service is zoals het moet zijn..TOP!

Pluspunten

Supersnelle, duidelijke respons op vraag/probleem. Uitstekende service, erg klantvriendelijk. Snelle levering.

Pluspunten

snel en super klantenservice

geen

Pluspunten

Snel levering

Niks

Pluspunten

Pluspunten

Ik ben zeer positief over dit bedrijf. Een zeer goede service en reageren meteen. Ook als er iets is, is men thuis en komt in actie. Dit is zoals het zou moeten. Met de juiste zorgvuldigheid. Daar kunnen nog velen van leren. Nee ik heb geen connecties verder met dit bedrijf en ben zelf werkzaam als manager binnen een grote klantenservice. Daarom mijn hoge NPS score voor dit bedrijf.

Pluspunten

Top service klantvriendelijk snelle levering ga zo door

Pluspunten

Pluspunten

Horloge werd meteen volg afspraak afgeleverd. Vragen via de mail werden ook meteen beantwoord. Prima service.

Omdat het hier gaat om een horloge voor een senior zou de display wat grotere letters/cijfers mogen bevatten, uiteraard binnen de mogelijkheden.

Pluspunten

Snelle zending, en je krijgt alle benodigde informatie om van start te gaan met je horloge. Duidelijke handleiding.

Ik had Kiala gekozen als bezorg methode omdat ik werk en het voor mij handig is om het ergens op te halen omdat ik meestal afwezig ben als postNL langskomt. Ik was in de veronderstelling dat ik zelf mijn Kiala punt mocht uitkiezen het viel zwaar tegen toen dat niet het geval bleek te zijn en dat het pas duidelijk wordt als je al heb betaald en de pakket al in behandeling is. Soms lijken plekken qua postcode dichtbij maar zijn ze het echt niet. Als ik het had geweten had ik voor postnl gekozen dan weet ik dat als ik er niet ben het bij de supermarktje in het dorp word afgeleverd na een paar keer proberen..

Pluspunten

heel vriendelijk en behulpzaam

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering,, en als je mailt, dan wordt je snel geholpen met eventuele problemen.

Pletterij 25

2211 JT Noordwijkerhout

Over one2track B.V.

De allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges voor kinderen en ouders! Betrouwbaar – en betaalbaar bij aankoop en in gebruik. Met meer dan 185.000 enthousiaste avonturiers zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of sociale media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.