Pluspunten

Pluspunten

Goede uitleg bij vragen en snelle levering.

Pluspunten

Conform afspraak geleverd en zeer bruikbaar. Dik tevreden

Pluspunten

In verband met dwalen van mijn vrouw een Connect Touch XL besteld, maar ivm weinig bereik was het horloge slecht tot niet bereikbaar. Na overleg met helpdesk van One2Track stelde deze na inloggen vast dat het antennesignaal minimaal was 15% en stelde voor het horloge terug te sturen en om te ruilen voor de Connect Go, die een groter antenne-ontvangst heeft. Dezelfde dag teruggestuurd en 2 dagen later de Connect Go ontvangen, welke inderdaad een betere ontvangst heeft en nu naar volle tevredenheid werkt zoals ik had verwacht ! Alle lof voor One2Track die dit probleem, ondanks dat zij daar niets aan konden doen, op een adequate wijze opgelost hebben !

Geen, ga door met Uw uitstekende service !

Pluspunten

Buiten one2mobile was er iets misgegaan met het toekennen van het 06-nummer aan de simkaart. Het nummer bleek al te bestaan. Heb de helpdesk per mail aangeschreven en had binnen twee uur een concreet antwoord en tussendoor werd ik keurig op de hoogte gehouden van de status. Binnen twee werkdagen was het probleem opgelost. Fouten komen overal voor maar dit bedrijf verdient absoluut een pluim voor de snelheid waarmee dit is rechtgezet. TOP!

Pluspunten

Heel goed geholpen de uitleg prima en ook de service van het omruilen was top

Pluspunten

Snel bezorgt en goede kwaliteit

Pluspunten

Bestelling prima afgerond.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke handleiding en ideaal voor mijn dementerende moeder. Fijn dat je niet aan een abonnement vast zit. Eenvoudig voor ouderen.

Langere duur van batterij na volledig opladen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goed geholpen . Na vraag netjes terug gebeld

Het horloge bandje is moeilijk om te doen . Aangezien onze dochter maar een hand kan gebruiken . Een rek bandje zou de oplossing zijn

Pluspunten

alles in goede staat ontvangen en het product werkt zoals verwacht.

Pluspunten

Zeer behulpzaam en klantvriendelijk. Hebben na binnenkomst van de horloge die toch omgeruild voor een ander type voor ons kind. Men heeft alle medewerking verleend en alles top geregeld. Zeer tevreden klant!!

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Horloge werkt perfect.

Pluspunten

Snelle services en behulpzaam telefonisch klantcontact

Pluspunten

Super service. ‘s morgens om advies gevraagd met een hele hoop eisen voor een gps. ‘s middags al een gps horloge besteld. Eerlijke antwoorden en snelle service. Daar hou ik van. En nu het horloge in gebruik is voldoet hij ook echt aan alle wensen. Hij wordt bijna dagelijks gebruikt en we zijn er zeer tevreden over.

Zorg dat jullie nog bekender worden. Een top bedrijf als deze verdient dat.

Pluspunten

snelle levering, duidelijke beschrijving en het werkt gewoon goed

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling helpdesk.

Stabiliteit van de apps

Pluspunten

Goed product, snelle levering

Pluspunten

App werkt goed.

Maak de kosten voor data gebruik goedkoper, desnoods een maandabonnement van bv. 5euro/maand ipv mb,s kopen. De kosten per mb zijn namelijk niet meer van deze tijd. 5 euro voor 33mb.!!!

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke instructies

Inzichtelijk maken in 1 scherm van de volger en het te volgen object. Zo zie je sneller wanneer je dichtbij zou moeten zijn.

Pluspunten

We kregen een heel goed advies en werden vriendelijk geholpen

Pluspunten

Duidelijke informatie.

Horloge nogal dik.

Pluspunten

Snelle bezorging

Heb ik niet ben tevreden

2 sterren: slechter dan verwacht

Zodra de batterij leeg was, was die niet meer op te laden en werkend te krijgen, tenzij je hem open schroefde en een bewuste kortsluiting veroorzaakt volgens de bijgevoegde instructie. Kennelijk een bekend probleem als deze rigoureuze oplossing zo prominent vermeld staat. Beter om het euvel gewoon op te lossen bij de productie en niet de klant opschepen met deze ingrijpende workaround. Eenmaal werkend, werkte het horloge prima.

Pluspunten

Horloge werkt perfect!

Pletterij 25

2211 JT Noordwijkerhout

Over one2track B.V.

De allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges voor kinderen en ouders! Betrouwbaar – en betaalbaar bij aankoop en in gebruik. Met meer dan 185.000 enthousiaste avonturiers zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of sociale media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.