Echt heel blij mee!

Werkt super goed. Locatie geeft hij specifiek aan en (video)bellen gaat ook duidelijk. Ik ben er super blij mee en geeft mij wat meer rust en ruimte om mijn kind wat vrijer te laten.

Top horloge

Mijn kinderen mogen niet meer zonder, ideaal om ze te kunnen zien waar ze zijn en te kunnen bellen.

Super fijn horloge die altijd goed werkt.

Heel fijn horloge werkt altijd naar behoren. Helaas ging er bij onze bestelling wat fout met een bandje maar dat zal ook wel weer opgelost worden.

Top horloge!!

Super tevreden!! Mijn zoontje durft nu verder weg te spelen. Hij voelt zich erg veilig met het horloge! Super snelle services! Top aankoop!

Kan mijn kind goed bereiken

Het is fijn dat ik kan zien waar mijn kind zich bevind.

Helemaal top

Helemaal blij mee, supermakkelijk te installeren via de app! Mijn dochter is ook blij.

Het horloge werkt zoals het zou moeten. Helaas door een ongelukje is het beeldscherm kapot gegaan. Fijne regeling getroffen met de klantenservice

Prima horloge, gps kan beter

Mijn zoon is er helemaal blij mee, wat jammer is, is dat de GPS tegenvalt, en daarvoor hadden we het eigenlijk wel gekocht.

Goed geholpen

Ondanks dat de schade niet binnen de reguliere reparatie regeling viel hebben we een nieuw horloge aan kunnen schaffen met 50% korting van one2track

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijk horloge met fijne app. De locatie is best nauwkeurig en de kinderen kunnen het horloge simpel bedienen. Wel een screenprotector gekocht omdat bij vorige scherm gebarsten was

Top product en super klantenservice

Mijn kind gaat met de taxi naar school en daarom vind ik het prettig dat hij bereikbaar is. One2Track zorgt ervoor dat ik altijd weet waar hij is, dat ik kan inschatten hoe laat hij thuiskomt en dat als het nodig is hij mij kan bellen. De gps werkt altijd perfect. Toen hij zijn horloge had laten vallen en het niet meer gerepareerd kon worden zijn we door de klantenservice heel goed geholpen met een mooie korting zodat hij twee dagen later alweer bereikbaar was. Wij zijn super tevreden met zowel het product als de klantenservice.

Werkt goed

Wij hebben het horloge gekocht, zodat wij onze zoon meer vrijheid konden bieden, maar toch indien nodig contact kunnen hebben.

Goed horloge

Eenvoudig horloge met lange batterijduur. Jammer dat functies als het weer en stopwatch niet uitgezet kunnen worden, waardoor kids veel op het horloge kijken.

Top product voor kind en ouder

Eindelijk rust als ze zelfstandig buiten gaan spelen. Dochter van 6 kan goed overweeg met haar nieuwe horloge en als ouder kan ik haar bereiken als ze naar huis moet komen of als ik even wil weten waar ze is.

Mooie en praktisch

Mijn dochters zijn dol op de horloges. Naast dat ze heel gebruiksvriendelijk zijn, zijn ze ook erg mooi.

Werkt als een tierelier!

Bestelproces: Was eenvoudig en prima... (Zoals je gewoon verwacht, niks meer niks minder. Levering: Same... Prima, gewoon netjes optijd geleverd. Product: super easy om in te stellen, werkt binnen een paar minuten en is zeer intuïtief voor de kids om te gebruiken, ze hebben het horloge zo door (misschien wel sneller dan wij want: Wij -> "Oud"! Verder kan ik er weinig over zeggen. Tevreden en raad one2track aan.

Weer een stukje vrijheid voor mijn zoon

Onze oudste zoon wil graag buitenspelen, maar ik kan niet altijd met hem mee. Op deze manier krijgt hij nét dat beetje meer vrijheid wat hij zo graag wilt. Ik kan maar een minpuntje benoemen en dat zijn “de gebruikerskosten”. De maandelijkse afschrijving vind ik buitenproportioneel.

Leuke horloges. Horloge was stuk gegaan door vallen. Goed geholpen bij de vervanging.

Weer top!

Derde keer dat we een one2track horloge kopen. Weer waanzinnig goed geholpen. Ook de samenwerking met goedgemerkt was top voor het gepersonaliseerde bandje!

Top product

Product wat ik al jaren eerder had moeten kopen! Onze zoon is er erg blij mee en heel handig

Loslaten word iets makkelijker dankzij One2track

Voor onze zoon is dit zijn 2de horloge. Dit heeft hem geholpen om naar zijn vriendjes te gaan. Nu is hij groter dus horloge groeit met hem mee. En voor de komende vakantie ook voor onze dochter 1 gekocht. Laat de zomer maar komen.

Het geeft rust

Fijn te weten waar ze is. Ze blijft spelen binnen de besproken plekken Maar ze voelt zich zekerder.

Fijn en handig horloge!

Fijn horloge. Werkt allemaal optimaal en ook fijn dat je gewoon een prepaid tegoed erop kan zetten zonder dat het verloopt. Een echte aanrader!

Zeer makkelijk te installeren. Ideaal voor een jong kind. Leuk en stoer. Makkelijk in gebruik Een heel blij kind

Heel blij

We hebben het horloge nog niet heel lang. Maar we zijn al druk aan het testen met bellen. Ze is 5 en kan zelf goed naar belfunctie gaan. Ze neemt op, hangt op. We horen elkaar goed en duidelijk. Tot dus ver erg tevreden.

Pletterij 25

2211 JT Noordwijkerhout

Over one2track B.V.

De allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges voor kinderen en ouders! Betrouwbaar – en betaalbaar bij aankoop en in gebruik. Met meer dan 185.000 enthousiaste avonturiers zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of sociale media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.