Belangstellend

Geduldig en informatief

Perfect artikel en snelle levering.

Perfect artikel en snelle levering.

levering ok, terugzending moeilijk

Ik heb de bestelling goed ontvangen, maar de schoenen waren te klein. Om ze terug te sturen moest ik op zoek naar een retourbon, en het kostte mij 11,60€ om het pakje terug te versturen.

Hele mooie lichte rollatornb

Goede serves !

Keurig geregeld van bestelling tot en met aflevering

Keurig geregeld van bestelling tot en met aflevering

Snelle service en goed materiaal

De wijze waarop je te woord wordt gestaan is erg prettig er wordt meegedacht wat handig is om te hebben. Snelle levering keurige (in ons geval) jongens die direct over gaan tot actie en zorgen dat alles netjes klaar staat. Super dus!

Verkeerde kleur geleverd

Verkeerde kleur rollator geleverd, wil dat deze graag spoedig thuis wordt omgeruild

Service en kwaliteit

Kwaliteit tegen goeie prijs en perfecte service!!

Snel en goed

Goed snel

Snelle levering volgende dag maar geen mogelijk om te verplaatsen dat is jammer.

Heel goed,super gegaan zoals beschreven staat,Top

correct en snelle levering

correct en een snelle levering

Duidelijke website, goede communicatie, snelle levering, prima prijs.

Duidelijke website, goede communicatie, snelle levering, prima prijs.

Snelle en goede levering

Mijn bestelling werd snel en goed verpakt geleverd. De wigkussen voldoet precies zoals beschreven.

Top bedrijf

Goede en snelle service door vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeker een aanrader!!!

Goed.

Makkelijk te bestellen, goede product info en snel in huis.

Mijn ervaring bij de thuiszorgwinkel betreft ervaring bij de thuiszorgwinkel.

Op een regenachtige maar onbewolkte dag besloot in de trein te pakken naar een bestemming waar ik alvorens niet wist dat het minder kleur bood voorheen in der tijden, desondanks heeft het me kleur geboden zonder dat ik de bestemming expliciet hoefde te noemen op de onbewolkte dag die onbewolkt en bovenal minder regenachtig uitviel dan gedacht, Bij voorbaat dank, R.Brahimi

perfect

Nadaat ik het uit had gepakt was ik even verward hoe het werkte, had nog nooit zoiets gedragen een regencape. Door toe doen van regen waren de mouwen van mijn jas vies geworden door rollen in me rolstoel, ik ga dit gauw proberen. Ik kan niet wachten tot het regent

Super snel geregeld

Geen extra toevoeging

uitstekend

ondanks Kerstmis, Nieuwjaar, en heel veel sneeuw en ijs, heel goed door de heren geholpen en alles keurig en snel afgeleverd.

Douche stoel

Mijn ervaring is flink tegen gevallen de douche stoel is goed maar er zat geen bevestiging natriaal bij ! Dat vind ik een slechte afhandeling Of meld het erbij als je iets verkoop!

Alleen maar complimenten Uitstekend verzorgd

Super fijn en goed geholpen.

Na 1 belletje werd ik super fijnte woord gestaan en is alles gelijk geregeld. Ook zo fijn dat alles een dag later werd thuis bezorgd. Ik ben zeer tevreden.

Op tijd thuis bezorgd

Zal het aan iedereen aanraden

Kruisstraat 61

5612CD Eindhoven

040 236 45 06

Over Thuiszorgwinkelxl.nl

Bij ThuiszorgwinkelXL streven we ernaar om het leven van ouderen en mensen met een zorgbehoefte te vergemakkelijken. Met een breed assortiment aan hoogwaardige zorgproducten en hulpmiddelen bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft om zelfstandig en comfortabel te blijven wonen. Onze Missie Onze missie is om de beste zorgproducten en service te bieden, zodat u of uw naasten kunnen genieten van een optimale levenskwaliteit. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom staan onze experts klaar om u persoonlijk en deskundig advies te geven. Waarom kiezen voor ThuiszorgWinkelXL.nl? Ruim assortiment: Van rollators tot douchestoelen, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele leefomgeving. Deskundig advies: Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Snelle levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom luisteren wij naar uw wensen en feedback om onze service continu te verbeteren. Ervaringen van klanten Wij zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten. Hun feedback helpt ons om onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Bent u tevreden met uw aankoop of heeft u suggesties? Laat het ons weten via een review! Bij ThuiszorgwinkelXL bent u verzekerd van kwaliteit, service en aandacht. Samen zorgen we voor een zorgeloze toekomst.