zeer goed.

Zeer vriendelijk en kundig personeel.

Wat een uitstekend bedrijf!

De website is zeer volledig, er is uitgebreide toelichting op de diverse modellen, het bestellen is eenvoudig en de bezorging ging vlot

Tot op heden toe is het van Thuiszorgwinkelxl.nl ontvangen product bijna naadloos aansluitende keuze

Het product overtrof onze verwachtingen, evenals de correcte bestelling en levering en levering, Chapeau!!! Met dankbare groet, Ben&Koosje

Mooi product voor mooie prijs

Ligt gewicht rollator, bied juiste ondersteuning en gemakkelijk in bediening.

Fijne stok

Een fijn stok valt tenminste niet om

Zeer goed verzorgd

Product is goed, zoals ik al verwacht had.

Betrouwbaar

Eerste ervaring positief.

Prima, doet wat je verwacht

Prima webshop. Komt zn afspraken na. Levert Prima kwaliteit. Wat ik zei, doet wat je mag verwachten van een dergelijke winkel. Zoals ze vroeger bij ons thuis zeiden.... "het kon minder"

Alles prima gegaan.

Mooie rollator

alles goed verlopen!!!

goed bezorgt.

Snelle, keurige levering.

Precies wat ik wilde, fijn.

‘s avonds online besteld. Dag erna geleverd. Dat is niet snel maar dat is razendsnel!

Supersnelle service. En dat ook nog net voor de feestdagen.

Kontakt gehad en snel geregeld. Prima omschrijving van de rollator.

Helaas zijn de verbandschoenen te klein en ik wacht nu op terugbetaling van de aankoop prijs. Jammer dat het terug sturen 8, 25 kost. Daarom plaats ik liever geen nieuwe bestelling voor het geval die ook terug zou moeten. Dan weer die terugstuur kosten en dat loopt dan best snel op.

Geleverde waar is ok, bezorging was slordig.

Daar we niet thuis zouden zijn tijdens het bezorgmoment aangegeven dat het pakket achter het huis gezet zou moeten worden, uit het zicht van langskomende fietsers, wandelaars. Dit alles om de chauffeur een extra rit te besparen. Echter het pakket was naast het huis geplaatst in het volle gezicht van alles wat langskomt. Daar het pakket toch een aanzienlijke waarde vertegenwoordigde vind ik dit erg slordig en het blijkbaar teveel moeite was om iets verder te lopen.

Keurig verpakt en op tijd bezorgd

Bovenstaande is een 10. Daar heb ik niets aan toe te voegen.

Prima wandelstok

Het is even wennen met een geveerde stok.Ik ben 2 mtr maar is prima op mijn lengte in te stellen. Dit moest van de fysio aan gezien mijn oude stok toch iets te laag was en je daar door krom gaat lopen

Onder steun zeer goed.

De afneembare hoes is wasbaar, in een woord perfect. De levering was zoals gezegd de dag erop.

Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Zoals hierboven beschreven.

jammer dat oprijplaat zo slecht zat ingepakt

De oprijplaat van 60 cm lang was net groot genoeg voor de rolstoel

Goede snelle service en vriendelijke werknemers

Ik heb daar een inklapbare scootmobiel besteld en dat verliep heel snel netjes en vriendelijk geholpen

Vriendelijk en professioneel geholpen

Vriendelijk en professioneel geholpen

Handelbaar

Lekker licht gewicht En als ik er mee moet lopen ( wat wel een dingetje is) Dan in style, zo modern.

Kruisstraat 61

5612CD Eindhoven

040 236 45 06

Over Thuiszorgwinkelxl.nl

Bij ThuiszorgwinkelXL streven we ernaar om het leven van ouderen en mensen met een zorgbehoefte te vergemakkelijken. Met een breed assortiment aan hoogwaardige zorgproducten en hulpmiddelen bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft om zelfstandig en comfortabel te blijven wonen. Onze Missie Onze missie is om de beste zorgproducten en service te bieden, zodat u of uw naasten kunnen genieten van een optimale levenskwaliteit. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom staan onze experts klaar om u persoonlijk en deskundig advies te geven. Waarom kiezen voor ThuiszorgWinkelXL.nl? Ruim assortiment: Van rollators tot douchestoelen, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele leefomgeving. Deskundig advies: Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Snelle levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom luisteren wij naar uw wensen en feedback om onze service continu te verbeteren. Ervaringen van klanten Wij zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten. Hun feedback helpt ons om onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Bent u tevreden met uw aankoop of heeft u suggesties? Laat het ons weten via een review! Bij ThuiszorgwinkelXL bent u verzekerd van kwaliteit, service en aandacht. Samen zorgen we voor een zorgeloze toekomst.