Geweldige service

Rollator snel en goed verpakt ontvangen. Duidelijke instructies. Op een mailtje wordt erg snel gereageerd. Ik geniet van mijn mooie rollator hij loopt als een zonnetje. Erg blij mee. Prachtige kleur.

Makkelijk besteld

Duidelijke website - makkelijk besteld. Product verzorgd en perfect geleverd zoals aangekondigd.

Fijne ervaring.

Goede producten

Ik heb bij uw een rollator gekocht die gebruik mijn vader om van de slaapkamer naar de wc boven heen en weer te rijden,en twee keer per jaar gebruik t hij hem buiten om van de auto naar de tandarts naar binnen te kunnen lopen en weer terug naar de auto. Verder heb ik een douche stoel voor hem gekocht. En voor mijn man en mijzelf heb ik 2 douche stoelen gekocht 1 gebruikten we in de douche en 1 gebruikt ik buiten de douche om me voeten af. te drogen en sokken aan te doen,dan glijden me voeten als ze nat zijn niet heen en weer,door de antislip zitting,super blij en te vreden mee !!!

Alles prima geleverd.

Net als vorige keer alles zeer goed en vlot behandeld.

Rollator is makkelijk in gebruik. Het is licht en het is makkelijk op te bergen.

Slechte service.

Ik had een pakket met een telefoon als inhoud teruggestuurd. Dit omdat er geen nummerherkenning op stond. Werd mij ook nog €3,90 ingehouden doordat de doos beschadigd zou zijn. Nooit meer bij deze winkel dus.

Prima. Kleine verbeterpuntjes

Het bestellen was eenvoudig. Ik kreeg de verzendbevestiging nogal laat. De montage instructies zijn duidelijk. Niet duidelijk is hoe de houder voor de wandelstok bevestigd moet worden. En het monteren van de remkabels aan de framehouders ontbreekt.

Stevig

Stevige stoel voor een goede prijs

Werd snell en goed geholpen.

slecht

Ik wilde iets terugsturen maar op het retourformulier diende een streepjescode te staan volgens BPost en daar dat niet het geval was, kon ik het artikel niet terugsturen. Wel mits betaling van 11,50 euro en een hele rompslomp aan administratie dat ik op de Post moest invullen (informatie die ik alleen thuis op mijn computer kon vinden).

Prima ad kussen, snelle levering

Super service

Er was een verkeerd artikel gestuurd. Na 1 telefoontje is dit rechtgezet. En het bestelde artikel was op tijd binnen. De artikel nummers leken veel op elkaar. Het verkeerde artikel hoefde niet geretourneerd te worden.

Toppie … alles

Top ,.,,

Makkelijk besteld, snel bezorgd, moeilijk terug.

Het bestellen gaat gemakkelijk en de bezorging is gratis, snel en goed. Het terugsturen gaat moeilijk en is niet gratis. De betaalde koopsom moet nog teruggestort worden.

Stipt en goede kwaliteit

Aanrader

Kwaliteits artikelen tegen scherpe prijzen. Goede communicatie. Perfecte verpakking en verzending met track en trace.

Heel goede kwaliteit

Prijskwaliteit perfect

drempelhulp

is van goede kwaliteit

Prima, goede service

Goed product. Helaas 1schoen snel kapot. Na melding hiervan direct zonder kosten een nieuw paar toegestuurd gekregen.

Na een week al verroest !

Beugel is zeer sterk gemaakt en werkt goed maar moet beter ontroest en gespoten worden.

Het was makkelijk

Also if the product was not listed at the shop, I could send an email and easily but it.

Website duidelijk en levering zoals beloofd. Bovendien uitstekend product

goed geregeld

jammer dat uw klant tevredenheid onderzoek alles precies wil weten en dat simpele dat vind ik goed niet voldoende is

Kruisstraat 61

5612CD Eindhoven

040 236 45 06

Over Thuiszorgwinkelxl.nl

Bij ThuiszorgwinkelXL streven we ernaar om het leven van ouderen en mensen met een zorgbehoefte te vergemakkelijken. Met een breed assortiment aan hoogwaardige zorgproducten en hulpmiddelen bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft om zelfstandig en comfortabel te blijven wonen. Onze Missie Onze missie is om de beste zorgproducten en service te bieden, zodat u of uw naasten kunnen genieten van een optimale levenskwaliteit. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom staan onze experts klaar om u persoonlijk en deskundig advies te geven. Waarom kiezen voor ThuiszorgWinkelXL.nl? Ruim assortiment: Van rollators tot douchestoelen, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele leefomgeving. Deskundig advies: Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Snelle levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom luisteren wij naar uw wensen en feedback om onze service continu te verbeteren. Ervaringen van klanten Wij zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten. Hun feedback helpt ons om onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Bent u tevreden met uw aankoop of heeft u suggesties? Laat het ons weten via een review! Bij ThuiszorgwinkelXL bent u verzekerd van kwaliteit, service en aandacht. Samen zorgen we voor een zorgeloze toekomst.