Laden reviews...
391 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
In de verzamelde reviews valt vooral snelle levering en goede kwaliteit op. Enkele klachten over retouren of levertijden komen voor, maar deze zijn meestal snel opgelost. Over het algemeen is de ervaring positief en is de communicatie duidelijk.
Toch miskoop. Niet omwille van h product maar kan het te moeilijk hanteren om in de auto te tillen. Dus staat in de kast.
28 February 2026
Lauretta
Antwerpen
Via mijn ergoterapeut aan jullie website gekomen. Samen de spullen gekozen en besteld, die zijn correct gekomen. Alles vlot afgehandeld.
Jan Kees
Wijk bij Duurstede
Goed en snel geholpen voor een bestelling aan de telefoon .woensdag gebeld zaterdag mijn rolstoel.binnen miste de kussen maar die kwam op dinsdag erop ook.aan... Toppers!!.
Jan
Stadskanaal
Ik ben heel tevreden hoe de bestelling is verlopen met vriendelijke groeten van Jos Handgraaf,
Jos
IJmuiden
Aangenaam
Chris
Bilzen
De meneer aan de telefoon toen ik belde was zo behulpzaam en ik kreeg mijn krukken de volgende dag wat een fantastisch service was. Heel erg bedankt ThuisWinkelXL !
Julie
Oostvoorne
Voor mijn bonusmoeder deze bedsteun gekocht. Stevige kwaliteit. Banden om de bedsteun vast te zetten aan het bedbodem (of matras). Makkelijk systeem. Goede duidelijke handleiding.
Karin
Spijkenisse
bestellen,betalen,bezorgen heel goed
F
groningen
Zo wel bestellen als leveren kon niet beter.
Marie-Jeanne
Oldenzaal
DHL had haar werk niet goed gedaan, maar ik kreeg snel een medewerker van Thuiszorgwinkel aan de telefoon die het snel en keurig heeft opgelost. Een pluim voor de bedreikbaarheid en de service dus.
Henny
Zaandam
Ik heb mijn artikel en dat van een andere klant ontvangen. Al gemaild en 3 keer in de wacht gestaan of iemand dat pakket komt ophalen.
Beveelt niet aan
Esther
Steenwijkerwold
Ik heb nooit mijn betaalde pakket ontvangen. Er over gebeld en het zou in orde gemaakt worden. Nu 3 wejen geleden en niets meer gehoord. Schandalig!!
Beveelt niet aan
Karin
Amstelveen
top communicatie en super behulpzaam
Hans
Amsterdam
Zeer tevreden.
Daan
Hengelo
Goed en snel geholpen, bestelling keurig op tijd bezorgd.
Christina
Enschede
La
Spijkenisse
Prettig.
Corine
ELBURG
Mooie rolstoel besteld Voor 14 uur besteld en de volgende dag in huis super Alles liep uitstekend en de rolstoel was netjes afgeleverd.
Marie
Leidschendam
Wij zochten een rollator die makkelijk in de auto mee te nemen zou zijn. Via internet komen we uit bij ThuiszorgwinkelXL en de Excel dubbel opvouwbare rollator besteld. Deze was eenvoudig in elkaar te zetten(geen gereedschap nodig) en voelt ook boven verwachting solide aan. In onze auto past hij ook gemakkelijk zelfs bij 1x inklappen en het kleine deel van de achterbank plat. Een echte aanrader.
Marga
Alkmaar
3 dingen besteld. Vervolgens gedurende een week 3 verschillende bezorgdiensten aan de deur. Gelukkig was het totaalbedrag hoog genoeg en hoefde ik geen bezorgkosten te betalen. De producten waren verder wel in orde, behalve dat de doos voor de rolstoel open was gemaakt en er een schroefje in de doos rondzwierf die ik niet thuis kan brengen.
Willem
De Wijk
Bezorging niet oké. Afgegeven hoofdgebouw, niet aan mijn deur. Dat was jammer. Verder alles oké.
Corrie
Ten Boer
item van goede kwaliteit super snel geleverd ik ben een 100 % tevreden klant en kan thuiszorgwinkelxl. nl zeker aanraden
leon
zandhoven 2240
Duurde langer als beloofd en povere informatie
20 February 2026
Frans
Bergen op Zoom
Komen op tijd. Avond van te voren emails. Dag van bezorging ook. Je kan goed je gekochte producten volgen.
20 February 2026
Martha
Amstelveen
Rolstoel is binnen een dag geleverd en bezorger heeft hem bij het appartement afgeleverd (op de eerst verdieping). Top geregeld!
19 February 2026
Wietze
Burgum
Bij ThuiszorgwinkelXL streven we ernaar om het leven van ouderen en mensen met een zorgbehoefte te vergemakkelijken. Met een breed assortiment aan hoogwaardige zorgproducten en hulpmiddelen bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft om zelfstandig en comfortabel te blijven wonen.
Onze Missie
Onze missie is om de beste zorgproducten en service te bieden, zodat u of uw naasten kunnen genieten van een optimale levenskwaliteit. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom staan onze experts klaar om u persoonlijk en deskundig advies te geven.
Waarom kiezen voor ThuiszorgWinkelXL.nl?
Ruim assortiment: Van rollators tot douchestoelen, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele leefomgeving.
Deskundig advies: Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.
Snelle levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd.
Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom luisteren wij naar uw wensen en feedback om onze service continu te verbeteren.
Ervaringen van klanten
Wij zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten. Hun feedback helpt ons om onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Bent u tevreden met uw aankoop of heeft u suggesties? Laat het ons weten via een review!
Bij ThuiszorgwinkelXL bent u verzekerd van kwaliteit, service en aandacht. Samen zorgen we voor een zorgeloze toekomst.
Kruisstraat 61
5612CD Eindhoven