Snelle levering, mooi product en een klantvriendelijk bedrijf.

Snelle levering, de vlag die ik bestelde met naam ziet er mooi uit en het is een klantvriendelijk bedrijf.

Super service!

Ik was enorm laat met bestellen. Via de chat heel vriendelijk te woord gestaan. Er werd mij gezegd dat er persoonlijk voor gezorgd zou worden dat pakket die dag inorde gemaakt zou worden. Dag erna op zaterdag kreeg ik het pakketje binnen. Helemaal top en op tijd voor het feestje.

Supertevreden!

Ik had met spoed besteld, maar mijn bestelling kwam zelfs nog een dag eerder binnen dan aangegeven. Het spandoek is megamooi met prachtige kleuren. Ik ben erg blij en tevreden!

Erg mooi geboorte bord!

Een geboorte bord besteld voor op het raam, ziet er heel erg mooi uit, moeten alleen nog even wachten tot ze geboren word om de qualiteit te zien als hij buiten hangt! Tot nu toe super tevreden

Leuke duidelijke foto's

Altijd spannend wat je krijgt. Maar perfect

Mooi stickers precies wat ik zocht

Fijne webshop

Leuke producten, goede service, ik koop hier regelmatig.

Plakt niet

Hoi, Leuke raambord plakt niet. Ik had opgeplakt volgende dag is die weg gewaaid.

Klachten afhandeling

Twee ballonnen besteld waarvan er 1 spijtig genoeg stuk was. Kan gebeuren, natuurlijk jammer, maar contact gehad met de klantenservice. Klacht werd serieus genomen en goed opgelost. Volgende keer beter.

Super service en top kwaliteit aan een ongelofelijke prijs!

X

Snel besteld. Sneller bezorgd

Heerlijk zo snel bezorgd

Super service en persoonlijke behandeling

Wij kopen hier al onze feest artikelen, denken mee en mocht er iets fout gaan dan wordt het opgelost!

Denkt mee

Goeie service

Communicatie kan beter

Ik had op 12 Juni een raambord en een raamsticker besteld. Werd toen netjes gebeld dat de raamsticker niet op tijd geleverd kon worden. Samen afgesproken dat alleen de raambord bezorgd zou worden en ik het geld van de raamsticker terug zou krijgen. Dat is tot heden nog steeds niet gebeurd! Ik heb gemaild, gebeld, sms verstuurd en geen reactie. Raambord heb ik overigens wel netjes ontvangen en zag er verder ook prima uit. Geld inmiddels ontvangen!

Super !

Echt mooie artikelen en snelle verzending

Goede snelle service

Raambord zag er prachtig uit. Aanrader!

Super ervaring

Pakketje kwijt maar super opgelost! Echt blij mee!

Snelle verzending, prachtige stickers voor op de traktatie van mijn dochter!

Mooie producten

Bekers en stickers besteld om een traktatie te maken! Stevige bekers goede kwaliteit. Bedankt

Levering na 1 week nog niet in huis

Adverteren met vandaag besteld morgen in huis, maar geldt weer niet voor customized artikelen, wat niet duidelijk is. Klantenservice zegt doodleuk, jammer maar we kunnen niks doen. Nu een volle week later nog steeds niks in huis… wij bestellen hier niet meer

Matig

Stickers behoorlijk prijzig gezien de kwaliteit

Geweldig!

Super snelle levering en een geweldig strak en eigen ontwerp! De traktatie is fantastisch geworden !

Leuke aanvulling voor een traktatie.

De stickers zien er erg leuk uit, plakken goed en is echt een leuke aanvulling voor een traktatie. Wel jammer dat ze in een slappe envelop verstuurd werden, hierdoor waren ze helemaal gevouwen.

Belachelijk veel geld voor wat je krijgt en het meest essentiële zit er niet in.

Ik heb besteld bekers met popcorn met een naam sticker. Ik moest nog extra betalen voor het kant en klaar aanleveren. Ik krijg kale bekers met los stickervel met hele kleine stickers en zonder popcorn…en dan ben je 32 euro kwijt. En dan moet je er nog popcorn bij kopen… belachelijk. Dit had ik ook voor 7 euro makkelijk kunnen kopen… rip off

Liesbeth Tilanusplein 21 21

5122BH Rijen

Over Jetjes & Jobjes

Welkom bij Jetjes & Jobjes! Jetjes & Jobjes is hét platform voor al je hippe feesten in Nederland en België. Speciaal voor iedereen die wil uitpakken met een verjaardag, kinderfeestje, feestje, babyshower en alle andere feestelijke momenten. Je vindt er de mooiste en hipste feestversiering. Jetjes & Jobjes is bedacht om de uitdagingen van het alledaagse entertainen te verlichten, geen ongeïnspireerde, basic big-box aanbiedingen hier. In plaats daarvan biedt onze premium feestwebshop een unieke en samengestelde collectie van de mooiste feestversiering afkomstig uit de hele wereld. Het platform met alle tools en inspiratie om je eigen mooie feest te organiseren. We zijn dol op design en onze stijl evolueert voortdurend, maar meestal voelen we ons aangetrokken tot items die kleurrijk, gelaagd en een beetje onverwacht zijn. We houden van prints en hebben een sterk oog voor trends die naar onze mening sterk vertegenwoordigd zijn in de producten die we voor jullie hebben geselecteerd. En bestel je voor 18:45? Dan ontvang je je bestelling de volgende dag in huis. We hopen je snel te zien, bij ons in de SHOP, op Facebook, Pinterest of op Instagram!