Beste Katinka, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om Jetjes & Jobjes te beoordelen. Omdat we een productiefout constateerde bij het gekozen item hebben we u telefonisch benaderd om dit met u te bespreken. We hebben u een luxere variant aangeboden, zonder hiervoor extra kosten voor in rekening te brengen. U heeft ons gevraagd of dit nog op tijd geleverd kon worden de volgende dag, waarop wij hebben geantwoord dat dit normaliter geen probleem zou moeten zijn, maar dat wij geen 100% garanties kunnen bieden namens Post.nl. Het spijt ons dat het in handen van PostNL vertraagd is en deze later is geleverd. Wij hopen dat de ontvangen producten wel naar wens en verwachting zijn en wensen je namens Jetjes & Jobjes veel plezier met de bestelling en uiteraard een prachtige dag toe. Met vriendelijke groet, Brigitte, Jetjes & Jobjes
Goedemorgen, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om Jetjes & Jobjes te boordelen. We streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. U heeft uw bestelling vrijdagavond geplaatst en dan zijn wij helaas gesloten. Ook in het weekend zijn we dan nog helaas gesloten. Het streven is om dit in de toekomst 7 dagen in de week geopend te zijn maar dit is helaas nog geen realiteit. Uiteraard onze excuses voor het ongemak, deze zal zeker meegenomen worden om toekomst plannen verder te realiseren. Met vriendelijke groet, Jetjes & Jobjes