Heeft een totaal van 453 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Positief sentiment90%
Over het geheel genomen geven klanten aan dat levering snel is en dat de klantenservice vriendelijk is. De meeste reacties noemen de kwaliteit van de producten en het gemak van bestellen. Een enkele opmerking betreft een vertraagde levering of een fout, maar dit werd meestal snel opgelost. De ervaring is doorgaans betrouwbaar en positief.
Sterke punten
Vriendelijke klantenservice
Goede productkwaliteit
Gebaseerd op 21 reviews
Zeer vriendelijk, en ongelofelijk mooi materiaal
Voor de speciale verjaardag van m'n broer wou ik een bijzondere en originele versiering die ik hier vond.
Het was kort dag, maar ze hebben alles op alles gezet om het op tijd te kunnen leveren. Apprecieer ik zeer hard!
En de montage van het bord verliep ook vlot, en kreeg ik een antwoord op al m'n vragen voordien.
4 June 2025
Eli
Belsele
Geslaagde aankoop
De vlaggen zien er prima uit. Frisse kleuren, netjes afgewerkt.
Ik was verrast door de uitgebreide mogelijkheden om te personificeren, zoals kleur en lettertype.
Snelle levering.
26 May 2025
Petra
Den Bosch
Een zeer goed ervaring
Zeer goed ervaring. Zeer netje gemaakt en ook heel netjes verpakt.
18 May 2025
Ilona
Asten-Heusden
Snelle levering, mooi product en een klantvriendelijk bedrijf.
Snelle levering, de vlag die ik bestelde met naam ziet er mooi uit en het is een klantvriendelijk bedrijf.
22 April 2025
Helen
Huizen
Super service!
Ik was enorm laat met bestellen. Via de chat heel vriendelijk te woord gestaan. Er werd mij gezegd dat er persoonlijk voor gezorgd zou worden dat pakket die dag inorde gemaakt zou worden. Dag erna op zaterdag kreeg ik het pakketje binnen. Helemaal top en op tijd voor het feestje.
2 April 2025
Sharon
Tilburg
Reactie van Jetjes & Jobjes
Superleuk om te horen! En wat een vrolijke traktatie. Van harte gefeliciteerd!
Supertevreden!
Ik had met spoed besteld, maar mijn bestelling kwam zelfs nog een dag eerder binnen dan aangegeven. Het spandoek is megamooi met prachtige kleuren. Ik ben erg blij en tevreden!
8 March 2025
Corine
Alkmaar
Heel veel plezier van je leuke bestelling Corine! Liefs, team Jetjes & Jobjes
Erg mooi geboorte bord!
Een geboorte bord besteld voor op het raam, ziet er heel erg mooi uit, moeten alleen nog even wachten tot ze geboren word om de qualiteit te zien als hij buiten hangt! Tot nu toe super tevreden
18 February 2025
Jessica
Veldhoven
Reactie van Jetjes & Jobjes
Heel veel plezier van je leuke bestelling Jessica! En alvast van harte gefeliciteerd met jullie kleintje. Liefs, team Jetjes & Jobjes
Leuke duidelijke foto's
Altijd spannend wat je krijgt. Maar perfect
15 February 2025
Evert
Hattem
Heel veel plezier van je leuke bestelling Evert! Liefs, team Jetjes & Jobjes
Mooi stickers precies wat ik zocht
19 January 2025
Daniëlle
Made
Fijne webshop
Leuke producten, goede service, ik koop hier regelmatig.
8 January 2025
Chantal
Maasbracht
Plakt niet
Hoi,
Leuke raambord plakt niet.
Ik had opgeplakt volgende dag is die weg gewaaid.
3 January 2025
Nimet
Hellevoetsluis
Hi Nimet,
Hartelijk dank voor uw bericht en wat ontzettend jammer. Dat de strip niet goed plakt is natuurlijk niet zoals het hoort te zijn. De plakstrip blijft normaliter zeker 6 maanden goed. Omdat u zelf een rol dubbelzijdig tape heeft gekocht, hebben we deze gisteren voor u vergoed uiteraard. Het is het minst wat we voor u kunnen betekenen.
Voor nu wens ik u veel plezier met het grootste geboortebord van Nederland en natuurlijk van harte gefeliciteerd met de kleine
Met vriendelijk groet, Team Jetjes & Jobjes
Klachten afhandeling
Twee ballonnen besteld waarvan er 1 spijtig genoeg stuk was. Kan gebeuren, natuurlijk jammer, maar contact gehad met de klantenservice. Klacht werd serieus genomen en goed opgelost. Volgende keer beter.
2 December 2024
Miranda
Joure
Beste Miranda,
Hartelijk dank voor uw beoordeling en dat u ons de kans heeft gegeven uw klacht op te lossen. Voor nu wensen wij u alle goeds en natuurlijk nog van harte gefeliciteerd met uw dochter.
Met vriendelijke groet, Team Jetjes & Jobjes
Super service en top kwaliteit aan een ongelofelijke prijs!
X
Heerlijk zo snel bezorgd
29 October 2024
Patrick
Leiden
Super service en persoonlijke behandeling
Wij kopen hier al onze feest artikelen, denken mee en mocht er iets fout gaan dan wordt het opgelost!
27 August 2024
19 August 2024
Conny
Wemeldinge
Communicatie kan beter
Ik had op 12 Juni een raambord en een raamsticker besteld. Werd toen netjes gebeld dat de raamsticker niet op tijd geleverd kon worden. Samen afgesproken dat alleen de raambord bezorgd zou worden en ik het geld van de raamsticker terug zou krijgen.
Dat is tot heden nog steeds niet gebeurd!
Ik heb gemaild, gebeld, sms verstuurd en geen reactie.
Raambord heb ik overigens wel netjes ontvangen en zag er verder ook prima uit.
Geld inmiddels ontvangen!
30 July 2024
Kassie
Arnhem
Beste Kassie,
Wat ontzettend jammer dat dit niet goed is gegaan. Ik zie dat op 12 juni dezelfde dag een credit nota is aangemaakt. U gaf op 26 juli dat u nog niets heeft ontvangen. Hier hebben we wederom een automatische email naar u toegestuurd. Hierin staat dat er inderdaad iets niet goed is gegaan. We hebben contact opgenomen met Mollie en het aankoopbedrag voor de Raamstickers is bij ons afgeschreven.
Zou u dit nogmaals kunnen nakijken, mocht er toch nog iets zijn dan gaan wij dit uiteraard voor u oplossen. We horen graag.
Super !
Echt mooie artikelen en snelle verzending
14 July 2024
A.
Molenaarsgraaf
Goede snelle service
Raambord zag er prachtig uit. Aanrader!
13 July 2024
Mirjam
Houten
Super ervaring
Pakketje kwijt maar super opgelost!
Echt blij mee!
3 July 2024
Sophieke Gysbertha-Veen
Houten
Beste Sophieke,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen voor deze review. En nog leuker om te horen dat u tevreden met onze service. Dit is waar we het voor doen
Ik wens u veel plezier met uw bestelling en natuurlijk van harte gefeliciteerd met de jarige Jet of Job
Met vriendelijke groet, Team Jetjes & Jobjes
Snelle verzending, prachtige stickers voor op de traktatie van mijn dochter!
3 July 2024
MB
Maastricht
Beste MB,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen voor deze review. En nog leuker om te horen dat u tevreden met onze mooie gepersonaliseerde traktatie stickers.
Ik wens u veel plezier met uw bestelling en natuurlijk van harte gefeliciteerd met de jarige Jet.
Mooie producten
Bekers en stickers besteld om een traktatie te maken! Stevige bekers goede kwaliteit. Bedankt
1 June 2024
Stefanie
Schiedam
Beste Stefanie,
Ik wens u veel plezier met uw bestelling en natuurlijk van harte gefeliciteerd met de jarige Job.
Levering na 1 week nog niet in huis
Adverteren met vandaag besteld morgen in huis, maar geldt weer niet voor customized artikelen, wat niet duidelijk is.
Klantenservice zegt doodleuk, jammer maar we kunnen niks doen. Nu een volle week later nog steeds niks in huis… wij bestellen hier niet meer
Beveelt niet aan
1 May 2024
Kees
Velp
Beste Kees,
Hartelijk dank voor uw bestelling bij Jetjes & Jobjes. Wat ontzettend jammer om te horen dat het niet goed is gegaan met de levering van uw bestelling.
Voor onze gepersonaliseerde knijpfruit wikkels staat een verwerkingstijd van 2 -3 werkdagen, dit staat ook in het groen vermeld bij het product zelf. Helaas had u dit over het hoofd gezien. U heeft de bestelling op een vrijdag besteld waardoor helaas ook een weekend tussen zit, dan zijn we gesloten.
Voor nu wens ik u veel plezier met uw bestelling en natuurlijk van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochtertje.
Matig
Stickers behoorlijk prijzig gezien de kwaliteit
Beveelt niet aan
29 April 2024
Anouk
Kampen
Review overzicht
Positief sentiment90%
Heeft een totaal van 453 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Over Jetjes & Jobjes
Welkom bij Jetjes & Jobjes!
Jetjes & Jobjes is hét platform voor al je hippe feesten in Nederland en België. Speciaal voor iedereen die wil uitpakken met een verjaardag, kinderfeestje, feestje, babyshower en alle andere feestelijke momenten. Je vindt er de mooiste en hipste feestversiering.
Jetjes & Jobjes is bedacht om de uitdagingen van het alledaagse entertainen te verlichten, geen ongeïnspireerde, basic big-box aanbiedingen hier. In plaats daarvan biedt onze premium feestwebshop een unieke en samengestelde collectie van de mooiste feestversiering afkomstig uit de hele wereld. Het platform met alle tools en inspiratie om je eigen mooie feest te organiseren.
We zijn dol op design en onze stijl evolueert voortdurend, maar meestal voelen we ons aangetrokken tot items die kleurrijk, gelaagd en een beetje onverwacht zijn. We houden van prints en hebben een sterk oog voor trends die naar onze mening sterk vertegenwoordigd zijn in de producten die we voor jullie hebben geselecteerd.
En bestel je voor 18:45? Dan ontvang je je bestelling de volgende dag in huis. We hopen je snel te zien, bij ons in de SHOP, op Facebook, Pinterest of op Instagram!