Had op korte termijn een goede ontkalker nodig en deze werd snel geleverd
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 2.385 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Review overzicht
De reviews geven overwegend een positieve indruk. Klanten waarderen snelle leveringen, vriendelijke service en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Enkele opmerkingen gaan over levertijden of afhandelingen, maar over het algemeen is de ervaring positief en duidelijk.
Had op korte termijn een goede ontkalker nodig en deze werd snel geleverd
16 October 2025
Sabina
Gendringen
Voordat mijn bestelling verstuurd kon worden moest eerst een zending van ecolab geleverd worden waardoor ik bijna 3 weken heb moeten wachten op mijn product, had fijn geweest als dit van te voren aangegeven was op de site, dan had ik ergens anders besteld
Beveelt niet aan
9 October 2025
Max
Made
Beste Max,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat u ontevreden bent over de levertijd en de communicatie hierover. Wij begrijpen dat wachten nooit prettig is.
Het product dat u heeft besteld was op het moment van aankoop niet op voorraad. Op de productpagina staat vermeld dat het product niet op voorraad is en dat u contact kunt opnemen met onze klantenservice voor een actuele levertijd. Mogelijk is dit over het hoofd gezien, waarvoor onze excuses.
We hopen dat u ondanks de langere levertijd tevreden bent met de kwaliteit van het geleverde product. Mocht u in de toekomst willen weten of een artikel direct leverbaar is, dan helpen wij u uiteraard graag vooraf verder.
Ik had 10 microvezeldoekjes besteld en er maar 8 ontvangen. Maar dat stond keurig op de pakbon. Toen jullie voorraad weer was aangevuld ontving ik de 2 ontbrekende doekjes alsnog. En zonder kosten. Hartelijk dank, Henk Warnaar
3 October 2025
Henk
Groet
Goed snel geleverd. Alles duidelijk
20 September 2025
Gerard
Berkhout
Snel geleverd, goeie producten en de prijs is ook prima
18 September 2025
E.
Putten
Na mijn bestelling werd de bestelling snel verzonden
11 September 2025
Jan
Tilburg
Erg tevreden met het product stofzuiger zelfs een tweede besteld voor dochter, verder ook goed kontact telefonisch.
11 September 2025
thea
Elst
Order is snel opgepakt en netjes verpakt. Gewoon prima!
8 September 2025
D.
Asten
Eenvoudig via de overzichtelijke site een bestelling kunnen plaatsen
15 August 2025
Henk
Rotterdam
Schoonmaak middelen maakt effectief schoon
14 August 2025
Humphrey
Amsterdam
Via website goed bestellen.
26 July 2025
Stichting
Lichtenvoorde
Bestelling geplaatst en netjes op de hoogte gehouden toen het klaar stond om af te halen.
12 July 2025
Rene
Doetinchem
Snel geleverd; prima sopdoekjes die keurig blijven in de was.
29 June 2025
Hilda
Vlissingen
Alles op tijd geleverd. Materiaal zoals verwacht.
23 June 2025
Goede communicatie, goed product
2 June 2025
Bianca
Almelo
Overall een prima ervaring. Goede prijzen, gemakkelijk te bestellen. Enige waar ik wat moeite mee had was het ontdekken wat de levertijd was en wanneer ik mijn bestelde item kon verwachten. Ondanks dat ik wel op de hoogte werd gehouden via e-mail (persoonlijk) was het me toch allemaal een beetje vaag. Uiteindelijk was het een prima ervaring en zou ik hier zondermeer weer kopen.
1 June 2025
Gilbert
Almere
Super blij mee
30 May 2025
Ivonne
Finsterwolde
Niettegenstaande een fout in het door mij opgegeven leveringsadres werd dit door SchoonmaakDiscount binnen de kortste keren rechtgezet en de levering uitgevoerd. Dank!!!
14 May 2025
Patrick
Neigem
Top maakt 100% waar
27 April 2025
Hans
TERAAR
Makkelijk besteld en snelle bezorgd
20 February 2025
Jan
Fochteloo
Het product werd snel geleverd en het werkt fantastisch. Super mooie glans.
20 February 2025
Hans
Den Haag
Levering snel binnen zo als je mag verwachten
10 February 2025
patrick
Bergen op zoom
gewoon goed goede kwaliteit product duidelijke site. snelle levering top
6 February 2025
cor