Laden reviews...
112 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen over het algemeen een positieve ervaring met snelle verzending, duidelijke informatie en betrouwbare kwaliteit van de oordoppen. Klanten waarderen de vriendelijke klantenservice en de correcte afhandeling. De aanschaf wordt gezien als betaalbaar en gemakkelijk. De algehele ervaring is positief en consequent.
A.u.b. geen contact
Hoe tevreden bent u met de service van oordopjesonline
Ik ben minder tevreden, neem contact met me op (we lossen het samen op)
Beveelt niet aan
20 July 2026
C.E.J.
Roermond
Wat jammer dat je geen contact wil, we hadden graag samen met je naar een oplossing willen zoeken.
Je hebt twee verschillende merken gekocht waarvan één zelfs met twee maten. Het is zeker niet de bedoeling dat de dopjes pijn gaan doen als je ze langer in hebt.
Als je crème nodig hebt om de dopjes in je oor te krijgen zijn de te groot voor je gehoorgang. Ik zou je adviseren om dat de kleine dopjes van de Pluggerz te gaan gebruiken, daar zul je dan zeker minder last van hebben.
Je schrijft dat je ons niet wilt aanbevelen, ik neem aan dat je bedoelt dat je de dopjes niet aanbeveelt.
Oordopjes besteld maar na enkele dagen niet aangekomen. Na contact opnemen gelijk een nieuw setje opgestuurd. Die kwam uiteraard tegelijk met de eerste bestelling aan, maar toch :). Het extra setje gaat weer retour met een retourformulier wat ik kreeg toegestuurd. Bedankt Yvonne!
1 July 2026
Stephan
Purmerend
Zoals het hoort, fijn !
28 June 2026
Hans Erkelens
Papendrecht
Altijd de juiste artikelen aanwezig, nieuw assortiment, goed op de hoogte gehouden en snel geleverd.
17 June 2026
MR
Heiloo
Mooi assortiment, betrouwbaar.
6 June 2026
Anoniem
Anoniem
Het sluit mijn gehoorgang perfect af. Totaal geen last van water in mijn oren. Eindelijk mijn perfecte oordopjes gevonden.
4 June 2026
Harry
Eelde
Hallo Harry,
Dank je wel voor je positieve review op de door jou gekochte Mack's Pillow Soft oordopjes en je positieve ervaring tijdens je aankoop bij Oordopjesonline.nl.
Wij streven naar optimale service en klant tevredenheid.
Tot de volgende keer.
Yvonne, Oordopjesonline.nl
Een dag van tevoren hadden wij met spoed veel oordopjes nodig. Deze werden perfect op locatie geleverd. Fijn persoonlijk contact en snelle service!
26 May 2026
Feico
Utrecht
Voldoen prima
24 May 2026
Roelie
Assen
Duidelijke site en snel bezorgd
18 May 2026
Philip
Krimpen aan den IJssel
Mooi aanbod van producten en een duidelijke omschrijving w.b. demping en draagcomfort
17 May 2026
R.
Alphen aan den Rijn
Goed product boven verwachting dempt echt goed
10 May 2026
I
Oudewater
Jullie zijn top!!! Overal zijn de oordoppen uitverkocht, ik kan niet slapen zonder die oordoppen ivm gesnurk!!!! Dus superblij met jullie en supersnelle levering!!!!!
7 May 2026
Josette
Goirle
Bestelling al na 1 dag geleverd.
6 May 2026
Dimphy
Roosendaal
Goed bezig!
4 May 2026
Mohammed
Dronten
Door de vraagstelling en het persoonlijk telefonisch contact heeft Yvonne ervoor gezorgd, dat 100% vertrouwen heb ik de betrokkenheid van Oordopjes.nl
22 April 2026
Johan
NAARDEN
Door een miscommunicatie. van mijn kant. kijk niet dagelijks op mijn telefoon. hadden al Drie keer geprobeerd contact met mijn op te nemen. Dankjewel daar voor . maar alles is netjes ontvangen. met vriendelijke groeten van Rita Ekkel.
18 April 2026
Rita Ekkel
vriezenveen
Alles super snel geleverd
N.v.t.
16 April 2026
Sandra
Duiven
Over de oorcreme was ik al tevreden, vandaar dat ik het weer besteld heb. Er waren wat problemen met de levering door post.nl Dit is heel goed opgelost door de serviceafdeling. De bestelling werd nogmaals verstuurd en uiteindelijk met de eerste bestelling op dezelfde dag geleverd. Gevraagd of ik 1 van de 2 moest terugsturen. Dit ws niet nodig, ik mocht deze houden. Super service noem ik dat!
15 April 2026
Aad
Ridderkerk
De Elacin oor creme werkt prima en werd snel geleverd. De aanbiedings bundel van 5 tubetjes deed mij gelijk besluiten een order te plaatsen.
6 April 2026
Marinus13
Rotterdam
Everything went smoothly, ordered on Friday, received next day, recommend.
2 April 2026
Catalin
Amsterdam
HARD OMGEVINGSGELUID WORDT GEDEMPT. TOCH EEN GESPREK, KLINK GOED DOOR .
23 March 2026
KEES
ettenleur
Om verpakkings-verspilling tegen te gaan zou er ook een keuze kunnen zijn voor bv 10/50 in een doos met een doosje voor twee erbij om te vullen
22 March 2026
AM
Katljk
Bedankt voor je beoordeling en tip om verspilling te voorkomen. Daarom is het alternatief voor de Ear classic van 3M in de grotere verpakkingen van 25 / 50 / 100 en 250 paar om deze te bestellen in een slimme verpakking van 5 paar in 1 doosje. (voordeelpakket van 30 paar bestel je met de volgende link:
Het was snel geleverd.
18 March 2026
Natasja
Eindhoven
Fijn voor de kleine gehoorgang. Blijft goed zitten Goede prijs kwaliteit. Gebruik ze voor het slapen en festivals. En ze zitten in een handig zakje leuk om uit te delen aan vrienden die gehoorbescherming zijn vergeten op een festival of concert.
16 March 2026
Simone
Doetinchem
Warm maken dacht ik , heb ze al opgeruimd .
Hoe tevreden bent u met de service van oordopjesonline
Ik ben minder tevreden, neem contact met me op (we lossen het samen op)
Beveelt niet aan
15 March 2026
AM
Burgh-Haamstede
Goede morgen,
Ik mail naar aanleiding van je review.
In het zakje bij de dopjes zit een uitgebreide instructie, maar ook op ieder zakje van de individueel verpakte UVEX dopjes staat duidelijk dat je de dopjes moet oprollen, in je oor moet stoppen en vast moet houden, met plaatjes en met tekst in het Engels, Duits en frans en dat is de reden dat we ook een uitgebreide Nederlandse gebruiksaanwijzing toevoegen.
Ik begrijp niet helemaal wat er fout heeft kunnen gaan, had maar gemaild als je het niet begreep. Ik neem aan dat je ze niet allemaal weg gegooid hebt. Bij deze nogmaals de instructies.
UNIVERSELE GEBRUIKSAANWIJZING SCHUIMOORDOPJES (1)
CONTROLEER DE OORDOPJES Kijk of er scheuren of beschadigingen zichtbaar zijn. Beschadigd? Niet gebruiken en direct vervangen. Was je handen. Zorg voor schone handen om infecties of irritatie te voorkomen. Let op, breng de oordopjes altijd in vóór je een lawaaiige
STAP VOOR STAP INBRENGEN (ZIE AFBEELDING) 1. Rol het oordopje stevig tussen duim en wijsvinger tot het volledig samengerold is. 2. Gebruik je andere hand om de bovenkant van je oor omhoog te trekken zodat de gehoorgang opent. 3. Breng het samengerolde oordopje in de gehoorgang. Houdt het op z’n plaats tot het oordopje volledig is uitgezet. Dit duurt ± 10–60 seconden.
VERWIJDEREN Na gebruik, trek het oordopje langzaam en met een licht draaiende beweging uit het oor. Dit voorkomt beschadiging van het trommelvlies.
GELUIDSTEST Wanneer de oordopjes correct zijn ingebracht klinkt je eigen stem hol en zijn omgevingsgeluiden gedempt. Controleer regelmatig of de oordopjes nog goed in het oor zitten. Voelen de oordopjes losjes aan? De bescherming tegen schadelijk geluid kan dan aanzienlijk afnemen. Volg dan opnieuw de stappen 1 t/m 3 om de oordopjes correct terug te plaatsen.
Verder staat er op de instructie de afbeeldingen die ook op het zakje staat.
Ik hoop dat het zo duidelijk is voor de rest van de dopjes.
Met vriendelijke groet,
Yvonne
Team Oordopjesonline.nl
Oordopjesonline.nl is een webwinkel in gehoorbescherming die bedoeld is voor iedereen die in zijn privé- of werkomgeving bloot staat aan te hard of storend geluid en zich hiertegen wil beschermen. Maar ook voor bedrijven en organisaties die gehoorbescherming nodig hebben voor hun personeel.
Ons doel is om op een eenvoudige en overzichtelijke manier een zo compleet mogelijk assortiment gehoorbeschermers aan te bieden, van goede kwaliteit, voor alle gelegenheden en tegen een scherpe prijs. Voor uw en andermans gehoor.
Tevreden klanten zijn voor ons erg belangrijk. Heeft u vragen of suggesties, laat het ons dan weten, zodat wij u kunnen helpen en onze dienstverlening kunnen verbeteren. Ook stellen wij het erg op prijs als u een review plaatst bij de door u gebruikte producten, zodat andere klanten geholpen worden bij het maken van de juiste keuze. Indien u niet tevreden bent met uw aankoop, dan zullen wij altijd proberen een passende oplossing te vinden.
Wij wensen u voor nu en in de toekomst veel luisterplezier toe!
Team Oordopjesonline.nl
Hobbemastraat 5