Laden reviews...
119 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen over het algemeen een positieve ervaring met snelle verzending, duidelijke informatie en betrouwbare kwaliteit van de oordoppen. Klanten waarderen de vriendelijke klantenservice en de correcte afhandeling. De aanschaf wordt gezien als betaalbaar en gemakkelijk. De algehele ervaring is positief en consequent.
Levering en product prima
11 January 2026
bert
Siddeburen
A
Rotterdam
Nee, dit is niks voor mij, Het is een crime om het spul goed op je oor te boetseren , en je als je het na veel drukken het eindelijk in vorm hebt gedrukt, hoor je alles nog..
Beveelt niet aan
angelique
Hellevoetsluis
Dag Angelique,
Jammer dat het product niets voor jou is, het is zeker zo dat er wat oefening nodig is om de Mack's Pillow soft oordopjes te gebruiken en te plaatsen.
Je schrijft dat ze niet genoeg dempen, deze dopjes hebben zeker geen erg hoge demping, dat is ook de reden waardoor de dopjes voor zoveel doeleinden te gebruiken zijn.
Kun je mij aangeven waarvoor je de dopjes wilt gebruiken, misschien hebben we wel een ander dopje wat we je zouden kunnen opsturen om te testen.
Oordopjes werken net zo goed als de echte herrie stoppers. Alleen de prijs is een stuk lager. Wel een tip: niet per 2, maar per 10 verpakken, dan heb je veel minder afval ( ook al is het karton)
Diana
Broek op Langedijk
Dag Diana,
Dank je wel voor je mooie review op de door jou gekochte 3m Ear Classic oordopjes en je positieve aankoopervaring bij Oordopjesonline.nl. Inderdaad verkopen wij deze 3M ear classic oordopjes heel vaak als alternatief voor de herriestoppers welke nauwelijks nog verkrijgbaar zijn.
Oordopjesonline.nl
Alles is in perfecte staat aangekomen, en snel geleverd, de prijs van de oorcreme is geweldig vergeleken bij anderen. Ga voortaan bij jullie mijn creme bestellen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!!!
2 January 2026
Monica
Rhoon
Prima product, mooi op tijd geleverd.
2 January 2026
Thijs
Harderwijk
Zelden bij een bedrijf zo'n goede service gekregen. In 1 woord fantastisch
23 December 2025
Ing
Waalwijk
Hallo Ing,
Dank je wel voor je mooie review op de door jou gekochte Mack's Pillow soft oordopjes en je positieve aankoopervaring bij Oordopjesonline.nl .
Oordopjesonline.nl
het rubberen touwtje is te kort, en je kan hem horen als je beweegt ,
22 December 2025
grietje
Gorredijk
Ik ben erg blij met de drie oordoppen cilindercontainers die ik heb besteld. Ik heb regelmatig in bioscopen, concerten, et cetera last van het harde geluid en deze containers zijn precies wat ik nodig had om altijd oordoppen bij me te hebben. De bestelling was snel geplaatst en de afleveringen van ook. Niets op aan te merken!
21 December 2025
N
Rotterdam
Ondanks vertraging bij PostNL toch snelle levering. Volgens T&T is het brievenbuspakje op vrijdag en dinsdag bezorgd.
18 December 2025
Marcel
Amsterdam
Ontvangen zoals ingepland
Beveelt niet aan
15 December 2025
Ciska
Dag Ciska,
Mijn collega heeft je gisteren al gemaild maar we hebben nog niets van je gehoord, vandaar dat ik je nog een keer mail.
Je hebt aangegeven dat je je pakje niet ontvangen hebt. Wij hebben je pakje dezelfde dag dat je besteld hebt aangeleverd bij PostNl, zoals we beloven op onze site.
Wij houden altijd in de gaten, zeker in deze hectische tijden, of de pakjes worden afgeleverd, jouw pakje is op jouw verzoek afgeleverd bij een pakketpunt waar het volgens onze gegevens op 10 december om 12.38 is opgehaald,
mét handtekening. Daardoor is het bij ons afgewerkt. Als jij het pakje niet hebt opgehaald, laat het ons dan even weten want dan gaan we een klacht indienen bij PostNL en bij het pakketpunt wat het pakje dus blijkbaar een de verkeerde persoon heeft uitgereikt en zullen we er voor zorgen dat je je bestelling opnieuw ontvangt.
Update:
Fijn dat je bestelling van ons wel goed is aangekomen en je van een ander bedrijf iets niet ontvangen hebt is vervelend. Dank voor je aanpassing van de beoordeling.
De oordopjes waren snel geleverd en waren naar verwachting. Ik heb de industrie-oordopjes gekocht. Jammer dat het filter wat groot is want daardoor zit het niet super comfortabel en er is helaas geen kleinere oordopmaat geleverd. Er waren kennelijk twee sets met dezelfde maat als vervanging op den duur. Werkt wel naar behoren ondanks het comfortprobleempje waardoor ik mijn collega's makkelijker kan verstaan dan met wegwerp-oordopjes.
11 December 2025
Nory
Roermond
De service toen het pakje even zoek was, was in een woord geweldig. Ik vind het produkt, de oordopjes ook echt top. En niet duur. Aan te bevelen dus
8 December 2025
Anna
Maastricht
4 December 2025
Jolanda
Zoetermeer
Jolanda,
Dank je wel voor je positieve review op de door jou gekochte Ear Classic wegwerp-oordopjes en je positieve aankoopervaring bij Oordopjesonline.nl .
www.oordopjesonline.nl
Heel snel geleverd en enorm goed verpakt. Daar is over nagedacht. Ik gebruik ze al jaren en ben zeer tevreden.
30 November 2025
Aat
Oegstgeest
Dag Aat,
Dank je wel voor je mooie review op de door jou gekochte 3M Ear Soft FX (50 paar) wegwerp oordopjes en je positieve aankoopervaring bij Oordopjesonline.nl .
We hebben inderdaad je oordoppen verpakt in 2 x 25 paar waardoor het als brievenbuspakje verzonden kan worden en je voordeliger uit bent met met de verzendkosten.
www.oordopjesonline.nl
Had via audicien oordopjes laten maken maar die werkte voor geen meter en nog heel duur zonde van het geld.
30 November 2025
Bert
Rijswijk
Dag Bert,
Dank je wel voor je positieve review op de door jou gekochte Haspro Work oordopjes en je positieve aankoopervaring bij Oordopjesonline.nl .
Inderdaad kun je ook voor minder geld een net zo efficiënte keuze maken als de op maat gemaakte oordopjes. Wij kunnen daar ook een aanvullend advies in geven als dat gewenst is.
www.oordopjesonline.nl
Ik was op zoek naar vervanging voor herriestoppers. Gebeld naar het nr op de site van oordopjesonline en werd heel goed te woord gestaan. Kreeg een paar dopjes om uit te proberen en de 3M zijn heel fijn!
27 November 2025
Lilian
Nuenen
Had een proefpakketje aangevraagd. En werd zeer klantvriendelijk afghandeld
27 November 2025
Annemarie
Dordrecht
Snel en correct plus kwaliteit
24 November 2025
Cor
Hattem
Dag Cor,
Dank je wel voor je review op de door jou gekochte 3M Ear Classic (50 paar) wegwerp oordopjes en je positieve aankoopervaring bij Oordopjesonline.nl
www.oordopjesonline.nl
Vorige week gehoorbescherming besteld(oorplugjes) zaten 2 setjes in de verpakking. Goede pasvorm en werken naar behoren. Zeer vlug geleverd en scherp geprijsd
23 November 2025
Gerard
Rosmalen
Dag Gerard,
Dank je wel voor je review op de door jou gekochte Pluggerz Shoot oordopjes en je positieve aankoopervaring bij Oordopjesonline.nl
20 November 2025
Nicole
Zaandam
2 pakken Oordopjes besteld maar in de app van PostNL bleef de status hangen op 'wordt bezorgd, levertijd nog niet bekend'. Contact opgenomen met Oordopjesonline en kreeg meteen een reactie dat de oordopjes op het afhaalpunt lagen. Fijn dat er meteen gereageerd wordt op een e-mail. Dezelfde dag nog opgehaald.
17 November 2025
snel en goed dus
13 November 2025
Harm
Enschede
Is mij door jullie aanbevolen. Goede keus.
12 November 2025
Jos
Velserbroek
Oordopjesonline.nl is een webwinkel in gehoorbescherming die bedoeld is voor iedereen die in zijn privé- of werkomgeving bloot staat aan te hard of storend geluid en zich hiertegen wil beschermen. Maar ook voor bedrijven en organisaties die gehoorbescherming nodig hebben voor hun personeel.
Ons doel is om op een eenvoudige en overzichtelijke manier een zo compleet mogelijk assortiment gehoorbeschermers aan te bieden, van goede kwaliteit, voor alle gelegenheden en tegen een scherpe prijs. Voor uw en andermans gehoor.
Tevreden klanten zijn voor ons erg belangrijk. Heeft u vragen of suggesties, laat het ons dan weten, zodat wij u kunnen helpen en onze dienstverlening kunnen verbeteren. Ook stellen wij het erg op prijs als u een review plaatst bij de door u gebruikte producten, zodat andere klanten geholpen worden bij het maken van de juiste keuze. Indien u niet tevreden bent met uw aankoop, dan zullen wij altijd proberen een passende oplossing te vinden.
Wij wensen u voor nu en in de toekomst veel luisterplezier toe!
Team Oordopjesonline.nl
Hobbemastraat 5