Goede levering en fijn product

Prima spul

Snelle levering.

netjes en snelle levering

Goede oordoppen en goede prijs

Excellent

Top quality product and prompt delivery.

Snelle levering van het oordopjes proefpaket

Op 30 december het oordopjes proefpaket besteld en de volgende dag in de brievenbus. Fijn dat de mogelijkheid er is om de oordopjes uit te proberen welke het beste past. Bedankt voor de snelle levering.

Prima contact en snelle levering

Oordopjes besteld. Na gevraagd of alles ok was. Snelle reactie en alternatief voor vraag gekregen. Daarna oordopjes binnen 1 dag binnen.

Alles helemaal in orde

Ik bestel mijn oordopjes altijd via oordopjes online.nl Duidelijke website, makkelijk bestel- en betaalproces. Snelle en nette levering, altijd helemaal top. Ga vooral zo door!

Altij prima

Snelle levering van gewenste product.

Gewoon prima

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Heel tevreden met de levering

Snelle levering en goede prijs

Alles netjes en snel afgehandeld voor een goede prijs.

Sjiek

Dempt de geluid goed en comfortable ,makkelijk op te bergen en overal meetenemen Super sjiek

Makkelijk en snel te bestellen. Levering met DHL maar kreeg geen track and trace. Hoeft eigenlijk ook niet want het kan door de brievenbus. Misschien dus minder verzendkosten?

Super snelle levering

Super.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, in deze tijd van het jaar.

Beste oordopjes, kleine en je zal niks horen!

Beste oordopjes, kleine en je zal niks horen!

Snel besteld.... goed geleverd

Product is uitstekend geschikt voor bescherming van de oordopjes en voor de oren.

Prima verpakt en redelijk geprikst

Prima kan weer eens

Goede oordoppen

Ik ben internationaal chauffeur ,en gebruik ze altyd onderweg als ik ga slapen .Ze doven bijna alle geluid op een luidruchtige parking .ik ben er blij mee .dank jullie wel

top service

snel en vriendelijk, top product

Snel in huis, netjes verpakt, alles in orde!

Geweldige producten en snelle levering

Bestelling in eerste instantie niet ontvangen door een fout van DHL. Dit is snel opgelost. Goede service!

Hobbemastraat 5

5143 GT Waalwijk

Over Oordopjesonline.nl

Oordopjesonline.nl is een webwinkel in gehoorbescherming die bedoeld is voor iedereen die in zijn privé- of werkomgeving bloot staat aan te hard of storend geluid en zich hiertegen wil beschermen. Maar ook voor bedrijven en organisaties die gehoorbescherming nodig hebben voor hun personeel. Ons doel is om op een eenvoudige en overzichtelijke manier een zo compleet mogelijk assortiment gehoorbeschermers aan te bieden, van goede kwaliteit, voor alle gelegenheden en tegen een scherpe prijs. Voor uw en andermans gehoor. Tevreden klanten zijn voor ons erg belangrijk. Heeft u vragen of suggesties, laat het ons dan weten, zodat wij u kunnen helpen en onze dienstverlening kunnen verbeteren. Ook stellen wij het erg op prijs als u een review plaatst bij de door u gebruikte producten, zodat andere klanten geholpen worden bij het maken van de juiste keuze. Indien u niet tevreden bent met uw aankoop, dan zullen wij altijd proberen een passende oplossing te vinden. Wij wensen u voor nu en in de toekomst veel luisterplezier toe! Team Oordopjesonline.nl