Super snelle levering

Heel tevreden over de oordoppen die ik heb besteld. Snelle levering en niet duur .

Snel en top!

Voor de 2de keer oordopjes besteld. Onze dochter van 1,5 heeft snel kat van haar oortjes en deze shop verkoopt universele kind oortjes die ook voor haar goed passen. Wij gebruiken ze met zwemmen en bad. Zeer tevreden. Snelle levering!

super fijne oordopjes

Al veel oordopjes uitgeprobeerd maar deze zijn echt het beste

Prima.

Snel en afgeleverd zoals afgesproken, prima!!

Snel, goed perfect, terugkomende klant

Prima snelle levering netjes verpakt

Prima keuze, goede prijs.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering👍👌

Heel goed service en goede koop. Gisteren avond bestellen en vandaag thuis bezorgen. Ben ik heel blij mee dankjewel 😍🤗

Snel en goed!

De ene dag besteld en de andere dag al in huis. Prima verpakt en perfect product!

eindelijk goede oordopjes

Al een aantal jaren gebruikte ik de klassieke oranje oordopjes, maar helemaal blij werd ik er niet van. Bij oordopjesonline.nl een proefpakket gekocht, de meeste ervan uitgeprobeerd en uitgekomen bij 1 soort die bij mij geweldig zit en heerlijk dempt. Een pak van die oordopjes besteld, op een avond, en de volgende dag al in huis. Helemaal top!

Hartstikke prima

Bezorging was ontzettend snel en netjes, handig in de brievenbus, en het product precies wat verwacht was. Niets op aan te merken!

Prima ervaringen en snelle levering

De 3e keer dat ik hier bestel en gaat altijd goed.

Hele fijne service

Makkelijk te bestellen en ideaal dat het als brievenbus post verstuurd kan worden. Netjes verpakt. Ik ben erg tevreden

Fijne oordopjes verzending kan via de brievenbus

Ik gebruik regelmatig s nachts oordopjes om goed te kunnen slapen. Ben nog op zoek naar de ideale dopjes dus heb verschillende gekozen. Mijn oren houden van de afwisseling. Ieder zakje was netjes verpakt als een brievenbus pakketje, dat is makkelijker dan ophalen bij een pakket-punt.

Snelle levering en goed product

Positief. Snelle levering en prima product.

Dinsdag besteld, woensdag in huis. Prima service dus en de oordopjes zijn ook goed.

Nog wat vroeg voor een oordeel

Wel een aardige persoon aan de telefoon getroffen om advies te vragen. Ik heb ze aangeschaft omdat ik af en toe in rumoerige ruimtes verkeer, zoals restaurants, recepties, café's. Het is vooral het geluid van stemmen dat ik wil dempen. Ik werd geadviseerd om party dopjes van Alpine aan te schaffen. Omdat ik tinnitus heb hoor ik dat geluid extra hard als ik de oordopjes in heb en omdat ik ook hyperacusis heb is dit lastig. Ik zal echt aan de dopjes moeten wennen en kom er later op terug. Ik ben duidelijk een afwijkend geval. Mensen zonder deze beperkingen zullen eerder tevreden zijn over hun aankoop.

Snelle levering ,en goede oordopjes werken perfect.

Wij hadden snel Oordopjes nodig ,en zoals op de site zouden zij snel leveren . Hiervan uitgaande besteld , en inderdaad snelle levering . wij willen jullie aan bevelen ,Prima en Bedankt.

Prima site, duidelijke omschrijving. Heel snel geleverd!

Perfect. Zeker aan te raden.

Top service and product quality.

Top service and product quality

Binnen 2 dagen in huis. Top!

Vlotte aankoop

Snel geleverd, hele fijne oordoppen

Snel geleverd, ik kan weer heerlijk slapen!

Alles reibungslos geklappt

Keine Beanstandungen

Hobbemastraat 5

5143 GT Waalwijk

Over Oordopjesonline.nl

Oordopjesonline.nl is een webwinkel in gehoorbescherming die bedoeld is voor iedereen die in zijn privé- of werkomgeving bloot staat aan te hard of storend geluid en zich hiertegen wil beschermen. Maar ook voor bedrijven en organisaties die gehoorbescherming nodig hebben voor hun personeel. Ons doel is om op een eenvoudige en overzichtelijke manier een zo compleet mogelijk assortiment gehoorbeschermers aan te bieden, van goede kwaliteit, voor alle gelegenheden en tegen een scherpe prijs. Voor uw en andermans gehoor. Tevreden klanten zijn voor ons erg belangrijk. Heeft u vragen of suggesties, laat het ons dan weten, zodat wij u kunnen helpen en onze dienstverlening kunnen verbeteren. Ook stellen wij het erg op prijs als u een review plaatst bij de door u gebruikte producten, zodat andere klanten geholpen worden bij het maken van de juiste keuze. Indien u niet tevreden bent met uw aankoop, dan zullen wij altijd proberen een passende oplossing te vinden. Wij wensen u voor nu en in de toekomst veel luisterplezier toe! Team Oordopjesonline.nl