Snelle levering.

De oordopjes waren snel geleverd. Helaas was ik op dat moment nog net niet thuis. De bezorger had de bestelling los voor de deur gezet. Dat vond ik dan wat minder. Dat gebeurt overigens vaker bij DHL, heb ik gemerkt. Daarom laat ik het meestal bij een afhaalpunt bezorgen. Ik heb bij mijn bestelling alleen die optie niet gezien, of over het hoofd gezien.

Snel geleverd, goede producten!

savonds besteld volgende dag in huis. ik had t eigenlijk de dag erop verwacht.... De dure DJ oordoppen zijn perfect.

Zoals altijd een snelle goede levering.

No nonsense website, alles verliep goed

Simpele duidelijke website. Bestellen is simpel, afspraken werden nagekomen.

Snelle levering!

Avond laat besteld, dag erna bezorgd. fijne communicatie. Alles helder

Makkelijk besteld, snel geleverd, gewoon perfect, niks op aan te merken

Super tevreden

Fast delivery

It was fast delivery even in holidays.

Ondanks de feestdagen toch een snelle levering

Belofte voor 22.00 uur besteld, volgende dag in huis klopt niet

Om 09.00 uur in de ochtend besteld zodat ik de producten 2 dagen erna mee kon nemen op vakantie. Helaas pas dagen later bezorgd, waardoor het niet meer mee kon op vakantie. De claim klopt dus helaas niet en ik heb niets meer aan de producten voor op vakantie.

Goede producten en zeer goede service

Ik had per ongeluk een keer verkeerde oordopjes uitgezocht en kon ze zonder enig probleem ruilen zonder extra kosten.

Goede service, snel en uitgebreid assortiment.

Top product

Snelle levering en goede kwaliteit oordopjes

Geweldig product.

Snelle levering. De oordopjes dempen het geluid goed.

snelle bezorging

Mijn oordopjes kon ik snel bestellen via de site en de bezorging ging net zo snel Top!!!

Gewelidig! Wat een rust als je in alle rust wil slapen

Top oordoppen!

Positief

Goed product, snelle en correcte levering. Helemaal tevreden.

Super snel geleverd , gunstige prijs ,

Goede doppen en snel geleverd

Prima dopjes, maar niet de volgende dag heleverd zoals wordt beloofd.

Prima dopjes, maar niet de volgende dag geleverd zoals beloofd.

Prima site, goede oordopjes

Nog altijd erg blij met de Howard Leight Max-Lite oordopjes. Helaas werd ook bij mij het pakketje niet in de brievenbus gestopt, maar bij een ophaalpunt bezorgd, terwijl het pakketje gewoon door de brievenbus past. Daarom geen 5 maar 4 sterren.

Prima website

Bestellen is makkelijk. Communicatie prima en snel en keurig geleverd!

Retour

De oordopjes werden niet in de brievenbus gestopt maar naar een afhaalpunt gebracht. Daar werd het na enkele dagen teruggestuurd naar afzender, waardoor ik te laat was. De afzender verklaarde het pakket opnieuw te zullen opsturen. Goede probleemcommunicatie.

Snelle levering van goed product

De oordopjes waren makkelijk te vinden op de site, zitten goed bij een kleine gehoorgang. Deze doen bij mij geen pijn en denken het geluid goed. Snelle levering.

Mijn dochter kn door de fel gekleurde zachte oordopjes ook met haar dubbele oorontsteking gewoon afzwemmen! Had ik dit maar eerder geweten, dan hadden we misschien korter over der lessen kunnen doen!

Hobbemastraat 5

5143 GT Waalwijk

Over Oordopjesonline.nl

Oordopjesonline.nl is een webwinkel in gehoorbescherming die bedoeld is voor iedereen die in zijn privé- of werkomgeving bloot staat aan te hard of storend geluid en zich hiertegen wil beschermen. Maar ook voor bedrijven en organisaties die gehoorbescherming nodig hebben voor hun personeel. Ons doel is om op een eenvoudige en overzichtelijke manier een zo compleet mogelijk assortiment gehoorbeschermers aan te bieden, van goede kwaliteit, voor alle gelegenheden en tegen een scherpe prijs. Voor uw en andermans gehoor. Tevreden klanten zijn voor ons erg belangrijk. Heeft u vragen of suggesties, laat het ons dan weten, zodat wij u kunnen helpen en onze dienstverlening kunnen verbeteren. Ook stellen wij het erg op prijs als u een review plaatst bij de door u gebruikte producten, zodat andere klanten geholpen worden bij het maken van de juiste keuze. Indien u niet tevreden bent met uw aankoop, dan zullen wij altijd proberen een passende oplossing te vinden. Wij wensen u voor nu en in de toekomst veel luisterplezier toe! Team Oordopjesonline.nl