Pluspunten

snelle levering, uitstekend product

Pluspunten

Goede informatie; de mogelijkheid om een pakket met allerlei oordoppen te bestellen, om uit te proberen, is heel prettig en handig; bezorging is goed

Geen, ik ben tevreden!

Pluspunten

Oordoppen netjes en snel geleverd.

Pluspunten

Direct mensen aan de lijn, geen doorkiesnrs. Bellen ook werkelijk direct terug. Verzending snel en goed.

Bij elk product de demping in dB vermelden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fraaie, overzichtelijke website. Zeer ruim assortiment.

Pluspunten

Snelengoedkoop!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Product is netjes verpakt aangekomen.

Het leveren duurde langer dan verwacht. Vrijdagavond had ik de bestelling geplaatst, deze werd woensdag pas geleverd(1e poging). Bovendien kon niet een dag en tijdstip voor het leveren worden gekozen, waardoor ik uiteindelijk pas donderdag mijn bestelling in ontvangst kon nemen.

Pluspunten

het is een heel handig bedrijf voor studenten

Pluspunten

Aardige medewerkers Snelle reactie

Bestellen via website lukt soms niet.

Pluspunten

Erg snelle verzending en goeie prijs voor goeie kwaliteit. Goeie beschrijving over de demping en erg leuke kleur (precies zoals de foto)

Erg weinig kwa beschrijving over de grote van de koptelefoon waardoor ik niet goed in kon schatten of ik hem zou passen ( ik ben 16)

Pluspunten

Snel

Pluspunten

snelle levering, goed product

Pluspunten

Ik had contact met de klantenservice. Mijn pakketje was al gereed gemaakt voor verzending. Echter wou ik het annuleren en iets anders bestellen. Zonder aarzelen hebben ze mijn bestelling geanulleerd en mij vrij gelaten op de site zelf iets anders te bestellen.

Enkel de initiële wachttijd bij de klantenservice was lang. Daarna ging het contact met de klantenservice snel.

Pluspunten

Pluspunten

snelle service zowel met het leveren van de bestelling als het reageren op vragen. Snelle afhandeling met betrekking tot retourneren.

Pluspunten

Klantenservice was echt klantgericht, ik had een vraag die niet meteen kon worden beantwoord en werd teruggebeld na de 'openingstijden'. Zo kon ik nog tijdig bestellen om de zending de volgende dag te kunnen ontvangen.

Pluspunten

perfect

Hobbemastraat 5

5143 GT Waalwijk

Over Oordopjesonline.nl

Oordopjesonline.nl is een webwinkel in gehoorbescherming die bedoeld is voor iedereen die in zijn privé- of werkomgeving bloot staat aan te hard of storend geluid en zich hiertegen wil beschermen. Maar ook voor bedrijven en organisaties die gehoorbescherming nodig hebben voor hun personeel. Ons doel is om op een eenvoudige en overzichtelijke manier een zo compleet mogelijk assortiment gehoorbeschermers aan te bieden, van goede kwaliteit, voor alle gelegenheden en tegen een scherpe prijs. Voor uw en andermans gehoor. Tevreden klanten zijn voor ons erg belangrijk. Heeft u vragen of suggesties, laat het ons dan weten, zodat wij u kunnen helpen en onze dienstverlening kunnen verbeteren. Ook stellen wij het erg op prijs als u een review plaatst bij de door u gebruikte producten, zodat andere klanten geholpen worden bij het maken van de juiste keuze. Indien u niet tevreden bent met uw aankoop, dan zullen wij altijd proberen een passende oplossing te vinden. Wij wensen u voor nu en in de toekomst veel luisterplezier toe! Team Oordopjesonline.nl