Pluspunten

Pluspunten

Gewoon goed: Oordopjes Online doet wat het belooft en levert vlot. De slaap-oordoppen op zich (3M EAR Soft FX | 25 paar) houden extreme geluidsoverlast (in beton boren) niet geheel tegen, maar dempen wel een stuk beter dan mijn vorige oordoppen.

Pluspunten

Pluspunten

Goed en redelijk snel. Jammer dat er geen mogelijkheid is om het op een afhaalpunt af te halen.

Pluspunten

Ik had mijn adres verkeerd ingevuld (oude straatnaam, nieuwe postcode) Het pakket kwam weer retour bij Oordopjes online en hebben ze kosteloos nogmaals verzonden. Ondertussen werd ik netjes op de hoogte gehouden. Top service! Ik zal zeker nog eens bestellen.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk. Snelle levertijden.

Nee .

Pluspunten

Super snel geleverd

beter kan niet

Pluspunten

Goede informatie op de website, echter vergelijking is moeilijk en natuurlijk persoonlijk. Duidelijke foto's. Makkelijk te bestellen en goede bezorging.

Het bestelde artikel voldeed niet aan mijn verwachting. De bestelde gehoorbescherming Pluggerz Uni-Fit Music Premium wordt aangeprezen maar is best duur en pijnlijk in het dragen en bovendien met geregeld kans op lekken. Ik ben muzikant in twee bands en vind het geen goede aankoop, helaas.

Pluspunten

Nette en duidelijke communicatie. Snelle verzending.

Pluspunten

One of the few places selling this product

None

Pluspunten

Stoer product en snelle afhandeling

Pluspunten

Netjes en snel

Pluspunten

Een heel Snelle en correcte bezorging

Pluspunten

Supersnelle levering !!!

Gewoon zo doorgaan

Pluspunten

De bestelling is snel en vlot afgehandeld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service, goede kwaliteit, veel keus

Het is niet goed zichtbaar wat het verschil (in kwaliteit) is tussen de verschillende producten die hetzelfde bieden. Gebruikers reacties zijn met dit soort producten heel behulpzaam. Niet alle links op de website werkte

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt

Pluspunten

Pluspunten

snelle bezorging

5 sterren

Hobbemastraat 5

5143 GT Waalwijk

Over Oordopjesonline.nl

Oordopjesonline.nl is een webwinkel in gehoorbescherming die bedoeld is voor iedereen die in zijn privé- of werkomgeving bloot staat aan te hard of storend geluid en zich hiertegen wil beschermen. Maar ook voor bedrijven en organisaties die gehoorbescherming nodig hebben voor hun personeel. Ons doel is om op een eenvoudige en overzichtelijke manier een zo compleet mogelijk assortiment gehoorbeschermers aan te bieden, van goede kwaliteit, voor alle gelegenheden en tegen een scherpe prijs. Voor uw en andermans gehoor. Tevreden klanten zijn voor ons erg belangrijk. Heeft u vragen of suggesties, laat het ons dan weten, zodat wij u kunnen helpen en onze dienstverlening kunnen verbeteren. Ook stellen wij het erg op prijs als u een review plaatst bij de door u gebruikte producten, zodat andere klanten geholpen worden bij het maken van de juiste keuze. Indien u niet tevreden bent met uw aankoop, dan zullen wij altijd proberen een passende oplossing te vinden. Wij wensen u voor nu en in de toekomst veel luisterplezier toe! Team Oordopjesonline.nl