Pluspunten

snelle levering en een duidelijke site

Pluspunten

prima levering, de volgende dag al in huis. Top. De zwem-pluggers zitten alleen niet bij iedereen even goed. Bij mij en mijn zoontje (3) prima, maar die bij mijn dochter (5), die ze het meest nodig heeft, floepen ze steeds uit. Lijkt wel of ze nog te groot zijn voor haar oren.

Pluspunten

Zeer goedkoop vergeleken met andere aanbieders. Gedetailleerde omschrijving van de oordopjes en snelle levering.

Verzendkosten zijn hoog als je geen grote aantallen koopt.

Pluspunten

Super snelle levering en duidelijke website.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Macks Pillow soft oordopjes zijn behoorlijk geprijst.

Pluspunten

De siloconen oordopjes zijn echt de allerbeste. Bestelling wordt zeer snel bezorgd zonder enige problemen

Pluspunten

snelle levering. perfecte oordopjes

Pluspunten

ik ben telefonisch prima te woord gestaan en geadviseerd

Pluspunten

Snel en direct geleverd.

Pluspunten

Snelle levering Op rekening voor bedrijven

Pluspunten

Snel en duidelijk

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snel

Zeuren over beoordeling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

Goede info prima prijs en bezorgtijd

Pluspunten

Snelle levering en heel goedkoop, ruime keuze. Met de 3M oranje oordopjes hoor ik mijn buren niet meer, fijn! Lekker uitslapen.

Pluspunten

positief is dat er geen negatieve punten zijn, behalve dat er niet meer gereageerd wordt op mijn laatste mails (vandaar 0.5 punten minder)

reageren op mails (na aankoop)

Pluspunten

Snelle Levering. Geen minpunten.

Pluspunten

Snelle levering, wordt goed op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling en biedt normale prijzen voor producten in tegenstelling tot sommige andere bedrijven!

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, snelle mail reactie

Pluspunten

Zeer snelle levering, goedkoop en goede producten.

Hobbemastraat 5

5143 GT Waalwijk

Over Oordopjesonline.nl

Oordopjesonline.nl is een webwinkel in gehoorbescherming die bedoeld is voor iedereen die in zijn privé- of werkomgeving bloot staat aan te hard of storend geluid en zich hiertegen wil beschermen. Maar ook voor bedrijven en organisaties die gehoorbescherming nodig hebben voor hun personeel. Ons doel is om op een eenvoudige en overzichtelijke manier een zo compleet mogelijk assortiment gehoorbeschermers aan te bieden, van goede kwaliteit, voor alle gelegenheden en tegen een scherpe prijs. Voor uw en andermans gehoor. Tevreden klanten zijn voor ons erg belangrijk. Heeft u vragen of suggesties, laat het ons dan weten, zodat wij u kunnen helpen en onze dienstverlening kunnen verbeteren. Ook stellen wij het erg op prijs als u een review plaatst bij de door u gebruikte producten, zodat andere klanten geholpen worden bij het maken van de juiste keuze. Indien u niet tevreden bent met uw aankoop, dan zullen wij altijd proberen een passende oplossing te vinden. Wij wensen u voor nu en in de toekomst veel luisterplezier toe! Team Oordopjesonline.nl