Pluspunten

Snelle levering en de prijs is veel beterkoop dan ergens anders. Heb op andere sites gekeken en de prijs is echt ok. Dat ook particulieren kunnen kopen.

Misschien het laten weten als je pakje verzonden word .

Pluspunten

Goede prijs, snel geleverd

Pluspunten

Nadat in eerste instantie een niet correcte postcode er voor zorgde dat mijn bestelling niet afgeleverd werd, is na retour de zending opnieuw gedaan en dit maal zonder problemen.

Pluspunten

Bestellen was eenvoudig en er was keuze genoeg. Zo gedaan, snel bezorgd. Uitstekend.

Meer informatie over de wijze van verpakking. Ik bestelde 250 paar oordopjes, en kreeg ze per paar verpakt in een kartonnetje. Handig om uit te delen, maar neemt meer plaats in om te bewaren. Dat had ik liever vooraf geweten. Niettemin tevreden over de oordopjes zelf.

Pluspunten

Goede levering Tevreden met product

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Voor het eerst 5 doosjes bij jullie besteld. Compliment voor de snelle levering.

Pluspunten

snelle afwerking van de order keurige, handige verpakking

Pluspunten

Makkelijke site snelle levering

Pluspunten

Uitstekende service, goede prijs, snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, bestelde artikelen voldoende op voorraad

Pluspunten

Snelle levering Goed product

Pluspunten

Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden over de verzending van je pakket

Pluspunten

Prima ik ben tevreden

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Verzendkosten zijn hoog.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantvriendelijk, snelle levering

Oordopjes voor nog kleinere gehoorgang dan 303s verkopen. Ze passen wel, maar geven druk en pijn in de oren.

Pluspunten

Snelle levering, goedkoop

Pluspunten

Snel, makkelijk

Pluspunten

Woensdag besteld en donderdag in huis!!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle bezorging makkelijk te bestellen

Pluspunten

Snelle levering en klopt wat ze zeggen over de oordoppen

Pluspunten

De macks pillow soft oordopjes blijven prima zitten tijdens de zwemles van mijn 6 jarige dochter. Ze waren snel geleverd! Top!

Pluspunten

Snelle levering. Goede verpakking Heldere communicatie

Korting?

Pluspunten

helder en duidelijk. zeer snelle levering. niets meer aan verandere

nvt

Hobbemastraat 5

5143 GT Waalwijk

Over Oordopjesonline.nl

Oordopjesonline.nl is een webwinkel in gehoorbescherming die bedoeld is voor iedereen die in zijn privé- of werkomgeving bloot staat aan te hard of storend geluid en zich hiertegen wil beschermen. Maar ook voor bedrijven en organisaties die gehoorbescherming nodig hebben voor hun personeel. Ons doel is om op een eenvoudige en overzichtelijke manier een zo compleet mogelijk assortiment gehoorbeschermers aan te bieden, van goede kwaliteit, voor alle gelegenheden en tegen een scherpe prijs. Voor uw en andermans gehoor. Tevreden klanten zijn voor ons erg belangrijk. Heeft u vragen of suggesties, laat het ons dan weten, zodat wij u kunnen helpen en onze dienstverlening kunnen verbeteren. Ook stellen wij het erg op prijs als u een review plaatst bij de door u gebruikte producten, zodat andere klanten geholpen worden bij het maken van de juiste keuze. Indien u niet tevreden bent met uw aankoop, dan zullen wij altijd proberen een passende oplossing te vinden. Wij wensen u voor nu en in de toekomst veel luisterplezier toe! Team Oordopjesonline.nl